Epsonin EcoTank-tulostin voitti EOPA-toimistolaitepalkinnon

zax5zs1u68nnlqfvr6ou

European Office Product Awards (EOPA) -tilaisuudessa palkittiin jälleen parhaat toimistolaitteet. Voittajat julkistettiin 9.3. Amsterdamissa pidetyssä tilaisuudessa.

Epsonin EcoTank-tulostinmallisto valittiin vuoden tuotteeksi Powered Product -kategoriassa. Kriteerit sarjassa palkittaville tuotteille olivat seuraavat: tuotteiden tuli olla ilmestynyt vuoden 2014 tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen ja tuotteiden on pitänyt olla myynnissä vähintään kuusi kuukautta ennen palkintoseremoniaa. Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota siihen, että tuotteet ovat jälleenmyyjillä myynnissä ja ne ovat lunastaneet markkina-aseman, tarjottuun markkinointi- ja myynninedistämistukeen kaupalle, muotoilun laatuun, innovaatioon ja erottautumiseen sekä siihen, että tuote vastaa tyydyttymättömiin tarpeisiin.

Epsonin EcoTank-tulostimet tekivät suurimman vaikutuksen tuomaristoon. EcoTank-tuotesarjassa on käytetty vallankumouksellista uudelleen täytettävien mustesäiliöiden tekniikkaa, joka tarjoaa lisäarvoa ja -mukavuutta koteihin, kotitoimistoihin ja pieniin toimistoihin. Kiteytettynä EcoTank mahdollistaa tulostamisen ilman mustepatruunoita ja alhaisin kustannuksin.

http://www.opi.net/business/events/eopa-2016-winners-revealed

Releated

Toimiston hiilijalanjälki selville – Epsonin laskuri kertoo tulostimien CO2-päästöt sekä sähkönkulutuksen

Oletko koskaan ajatellut kuinka paljon sähköä toimistotulostimesi kuluttaa ja mitkä ovat sen hiilidioksidipäästöt? Kuinka paljon voisit säästää sähköä ja pienentää päästöjä tulostimia vaihtamalla? Epsonin julkaiseman laskurin avulla nämä asiat selviävät helposti. Epsonin uuden laskurin avulla on helppoa selvittää oman yrityksen tulostimien sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt. Yrityksen sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt muodostuvat useista eri tekijöistä.Pienistä puroista syntyy suuri […]

Epsonin ratkaisu tablettikassoille: TM-m30

Joustavaa kuittitulostusta – kompaktin tulostimen voi yhdistää mihin vain mobiililaitteeseen 21. syyskuuta 2015 – Epson julkistaa TM-m30-kuittitulostimen, jossa on panostettu erityisesti mobiililaitteiden liitettävyyteen ja pieneen kokoon. Tulostin soveltuu esimerkiksi ravintoloiden ja erikoisliikkeiden myyntipisteisiin, joiden kassapäätteenä on tablettilaite. Uusi tulostin on erinomainen valinta myös asiakkaille, jotka aikovat myöhemmin siirtyä PC-kassoista tabletti­järjestelmään. Maailman pienimpiin kiinteisiin myyntipistetulostimiin[1] lukeutuva […]