Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘Tablettitietokoneet’ Category

Samsung Galaxy View – kaikkien aikojen suurin Samsung-tabletti

without comments

tiedotekuva

Espoo 29. lokakuuta – Samsung esittelee täysin uudenlaisen tabletin, Samsung Galaxy Viewn. Kyseessä on markkinoiden suurin kosketusnäytöllinen Android-tabletti. Suuri näyttö ja riittoisa akkukesto tekevät siitä täydellisen suoratoistosisällöstä nauttimiseen.

– Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme uusia kokemuksia uudenlaisten tuotteiden muodossa. Galaxy Viewn suunnittelutyön aikana tutkittiin, miten nuoret käyttäjät kuluttavat viihdettä mobiililaitteiltaan. Tuloksena syntyi täysin uudenlainen tuote, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvan kuvan ja suoratoistoviihteen nauttimiseen, sanoo Samsungin IM myyntipäällikkö Antti Holopainen.

TV 2.0 – Tabletti, jolla on TV:n parhaat puolet

Galaxy View on suunnattu ihmisille, jotka eivät katso televisiota perinteisellä tavalla. Se on ihanteellinen ihmisille, joille tv:n katselu ei ole sidottu yhteen paikkaan. Galaxy Viewn avulla tv-katselukokemus kulkee kotona kätevästi huoneesta toiseen ja vaikka mukaan matkalle. Takakuoreen integroidun jalan ansiosta tabletin voi pystyttää vaikkapa keittiötasolle. Galaxy View on täydellinen viihdelaite auton takapenkille ja ihanteellinen mökki-tv.

– Tiedämme, että suomalaiset haluavat suoratoistaa elokuvia, sarjoja ja musiikkia entistä enemmän. Samsungin Techonomic-kuluttajatutkimuksen mukaan maksullisten suoratoistopalveluiden käyttö on Euroopassa kasvanut 400 prosenttia vuodesta 2014. Galaxy View sopii erinomaisesti juuri suoratoistopalveluiden aktiivikäyttäjille, jatkaa Holopainen.

Luotu viihdyttämään

Galaxy Viewn näyttö on optimoitu liikkuvan kuvan katsomiseen. Tästä osoituksena ovat muun muassa 18,4 tuuman näyttö sekä räätälöity aloitusnäyttö, jolta pääsee nopeasti kaikkiin suosituimpiin suoratoistopalveluihin. Laitteen suunnittelussa keskityttiin erityisesti siihen, että laite pystyy tarjoamaan aina mahdollisimman hyvän viihdekokemuksen käyttötavasta ja -paikasta riippumatta. Esimerkillisenä osoituksena tästä ovat laitteen stereo-kaiuttimet, jotka ovat todella tablettilaitteeksi poikkeukselliset. Lisäksi Galaxy Viewssä on riittoisa akku, joka tarjoaa peräti 8 tuntia videonkatselua yhdellä latauskerralla.

Tekniset tiedot: 

Galaxy S Viewssä on 18.4 tuuman FullHD-näyttö (1920 x 1080), 1.6 Ghz:n Octa-core-suoritin ja Android 5.1 (Lollipop) -käyttöjärjestelmä. Laitteessa on 32 GB sisäinen tallennustila, MicroSD-tuki (128 GB asti), 2.1 megapikselin etukamera ja 5700 mAh:n akku. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80,Wi-Fi Direct ja Bluetooth®4.1.

Samsung Galaxy View ehtii joulumyyntiin ja suositushinnat Wifi- ja LTE-malleille ovat:

Galaxy View Wifi: 749 euroa
Galaxy View LTE: 849 euroa

Written by kerttuvali

October 29th, 2015 at 11:14 am

LG LANSEERAA G PAD II 10.1 -TABLETIN

without comments

fzbfx1fnicjzutvprwit

– Tyylikäs muotoilu, terävä näyttö, hyvä akunkesto ja tehokkaat toiminnot takaavat erittäin korkeatasoisen multimediakokemuksen.

Helsinki, 2. syyskuuta 2015 – LG esittelee Berliinin IFA 2015 -messuilla G Pad -sarjan toistaiseksi edistyksellisimmän tablettimallin. 4G-yhteydellä varustettu LG G Pad II 10.1 yhdistää hyvän suorituskyvyn edulliseen hintaan ja tarjoaa näin varteenotettavan vaihtoehdon kuluttajille, jotka kaipaavat tabletiltaan suurta näyttöä ja hyvää akunkestoa.

Uudessa tabletissa on enemmän toimintoja kuin sarjan aiemmin julkaistuissa malleissa. Siinä on terävä näyttö 16:10-kuvasuhteella ja WUXGA-tarkkuus (1920 x 1200), joka sopii niin videoiden katseluun kuin verkossa surffailuun. Nopea, neljäytiminen Qualcomm Snapdragon 800 -prosessori takaa laadukkaan suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen. Lisäksi G Pad II 10.1 -tabletin akkukapasiteetti on tuoteluokan suurimpia (7 400 mAh), mikä mahdollistaa monen tunnin käytön.

– LG G Pad II 10.1 on kehitetty käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta, ja se on optimoitu multimediakäyttöön, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Kuluttajat toivoivat edullista tablettia, jossa on suuri näyttö, tehokas akku ja hyvä suorituskyky. LG G Pad II 10.1 on suunniteltu vastaamaan näihin odotuksiin.

Tyylikkään G Pad II 10.1 -tabletin takaosassa on punaruskea, metallinhohtoinen pinnoite ja kokoluokassaan markkinoiden ohuimmat näytön reunukset. Tämän ansiosta laitteen ulkomitat ovat pienemmät kuin kilpailijoiden laitteissa, minkä lisäksi tabletti on myös on kompaktimpi ja helpompi käsitellä. Lisäksi korkearesoluutioinen 10,1 tuuman näyttö tarjoaa miellyttävän katseluelämyksen.

Älykkäitä toimintoja
Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinisen valon, väsymyksen ja näön sumentumisen välillä on yhteys. Siksi LG on tuonut tablettiin Reader Mode -toiminnon, joka vähentää näytön sinistä valoa, jotta esimerkiksi e-kirjojen lukeminen sujuu mukavammin. Dual Window -toiminto puolestaan mahdollistaa näytön jakamiseen kahteen ruutuun, jolloin voidaan käyttää kahta sovellusta yhtä aikaa. QuickMemo+-toiminnon avulla käyttäjä voi ottaa näytöstä kuvakaappauksia sekä tallentaa, luoda ja jakaa muistiinpanoja minkä tahansa kuvan pohjalta avaamatta toista sovellusta. LG G Pad II 10.1 -tablettiin on esiasennettu Microsoft Office for Android Tablet -ohjelmistopaketti. Lisäksi tabletin mukana tarjotaan 100 gigatavua ilmaista OneDrive-pilvitallennustilaa jopa kahden vuoden ajaksi.

Hinta ja saatavuus
G Pad II 10.1 -tablettia odotetaan Suomeen vuoden viimeisellä neljänneksellä. Lisätietoja hinnasta ja saatavuudesta kerrotaan lähempänä lanseerausta. IFA 2015 -messuilla 4.–9.9. vierailevat voivat tutustua G Pad II 10.1:een Messe Berlin -alueella hallissa 18.

Tekniset tiedot*:

 • Prosessori: 2,26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800
 • Näyttö: 10,1 tuuman WUXGA (1920 x 1200 / 224 ppi)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Muisti: 16 GB eMMC ROM -muistia/ 2 GB RAM-muistia / microSD-muistikorttipaikka
 • Kamera: Takakamera 5 MP / Etukamera 2 MP
 • Akku: 7 400 mAh
 • Koko: 254,3 x 161,1 x 7,8 mm
 • Paino: 489 g
 • Yhteydet: 4G LTE Cat. 4 / Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac / A-GPS / USB 2.0
 • Väri: Brilliant Bronze
 • Muuta: Reader Mode / Dual Window / QuickMemo+ / KnockON /KnockCode

* Tiedot voivat vaihdella eri maiden välillä ja ne voivat myös muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Written by kerttuvali

September 2nd, 2015 at 3:42 pm

Jolla aloitti palkitun Jolla Tabletin rajoitetun erän ennakkomyynnin tänään

without comments

8b056b4f-890b-474f-a4fb-50a2cb23a494-main_image

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Jolla Oy julkisti tänään aloittavansa odotetun Jolla Tablet -tuotteensa ennakkomyynnin. Rajoitettu erä uudella Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmällä, kilpailukykyisillä teknisillä ominaisuuksilla ja hinnalla varustettuja Jolla Tablet -laitteita on nyt saatavilla Jollan online-kaupasta.

Jolla Tablet on tablettimarkkinoiden uusi tulija, joka tarjoaa käyttäjälleen täysin uudenlaisen ja raikkaan käyttökokemuksen. Kuten Jolla-älypuhelin, Jolla Tablet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa tavoitteena luoda käyttöystävällinen, minimalistinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Jolla Tablet -projektin alkuvaiheen joukkorahoituskampanjan menestyksen lisäksi Jolla Tablet voitti parhaan tabletin palkinnon maailman arvostetuimmassa mobiilialan tapahtumassa Mobile World Congressissa.

“Maaliskuussa 2015 esittelimme Jolla Tablet -laitetta ja Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmän uutta käyttökokemusta Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Jolla Tablet sai erinomaisen vastaanoton kansainväliseltä medialta ja messukävijöiltä, ja voitti myös palkinnon messujen parhaana tablet-laitteena. Laitetta on odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt olemme erittäin innostuneita voidessamme aloittaa tämän rajoitetun erän ennakkomyynnin kansainvälisesti”, sanoo Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista. 

Avoin käyttöjärjestelmä ja huipputehokas Intel-teknologia

Jolla Tablet tarjoaa erinomaiset ominaisuudet houkuttelevaan hintaan. Jolla Tablet hyödyntää itsenäistä ja avointa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla Tabletissa on 1,8 Ghz Quad Core Intel -prosessori, 2GB RAM-muistia, 32GB/64GB tallennustilaa, huipputarkka 7,85-tuuman (2048×1536) 330 ppi -näyttö ja 5 megapikselin kamera.

Sailfish OS 2.0: nopea sovellusten yhtäaikainen käyttö, sujuva käyttöliittymä ja Android-yhteensopivuus

Jollan Sailfish OS 2.0 on Jolla Tabletin sydän. Siinä on markkinoiden parhaat ominaisuudet sovellusten yhtäaikaiseen käyttöön, jonka ansiosta kaikki aktiiviset sovellukset näkyvät kätevästi yhdessä näkymässä ja sovelluksesta toiseen siirtyminen on helppoa. Sailfish OS:n luonnollisilla eleillä tabletin käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Jolla-älypuhelimen tavoin Jolla Tablet on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Sailfish OS:n omien sovellusten lisäksi laitteessa toimivat kaikki Android-sovellukset. Sailfish OS:ssä on paljon ominaisuuksia, joilla käyttökokemuksen voi tehdä omanlaisekseen.

Yksityisyydensuoja on Jollalle tärkeää. Tämän vuoksi Sailfish OS 2.0 on täysin itsenäinen käyttöjärjestelmä. Sailfish OS:ssä ei ole takaportteja, joiden avulla kolmannet osapuolet voisivat seurata tekemisiäsi.

Saatavuus ja miten ennakkotilata

Rajattu erä Jolla Tablet -laitteita on nyt ennakkotilattavissa Jollan online-kaupassa osoitteessa https://shop.jolla.com. Jolla Tablet on saatavissa kahdella muistivaihtoehdolla: 32GB ja 64GB. Hinnat ovat 32GB: 267€ (sis. ALV) ja 64GB: 299€ (sis. ALV).

Jolla Tablet on ennakkotilattavissa seuraavissa maissa: EU-maat, Norja, Sveitsi, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Intia, Hongkong ja Venäjä.

Toimitukset aikaisemmin Indiegogo-joukkorahoituskampanjaan osallistuneille alkavat muutaman viikon sisällä ja nyt ennakkotilaaville toimitukset alkavat lokakuun loppuun mennessä.

Ennakkotilaa Jolla Tablet täältä:

Jolla Online-kauppahttps://shop.jolla.com/ 

Written by kerttuvali

August 20th, 2015 at 4:42 pm

Jolla päätti menestyksekkään Jolla Tablet -joukkorahoituskampanjan ja B-rahoituskierroksensa

without comments

34ed11ba-faf1-4c08-ba75-bd4b68952396-main_image

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Jolla julkisti tänään Jolla Tablet -joukkorahoituskampanjan ja B-rahoituskierroksen tulokset.

Jolla Tablet -joukkorahoituskampanja Indiegogo-palvelussa päättyi tämän viikon keskiviikkona. Ensimmäinen Jolla Tablet -projektin vaihe, kolmen viikon kansainvälinen kampanja, oli menestyksekäs alusta loppuun.

Kampanjan alkuperäinen tavoite 380 000 dollaria saavutettiin noin kahdessa tunnissa. Kokonaisuudessaan 21 päivän kampanja keräsi 1,82 miljoonaa dollaria ja yli 13 000 osallistujaa eri puolilta maailmaa.

Jolla Tablet -joukkorahoituskampanja on kaikkien aikojen kolmanneksi suurin teknologiakampanja Yhdysvaltojen ulkopuolella. Indiegogon kokonaislistauksessa Jollan kampanja oli 11. paras kampanja kautta sen historian.

”Fanien ja seuraajien osallistaminen joukkorahoituskampanjan avulla on täydellinen tapa julkaista uusi tuote, ja samalla testata kysyntää”, Jollan hallituksen puheenjohtaja Antti Saarnio sanoo. ”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja kiitollisia näin suuresta osallistujamäärästä. Jollalla on vahva kansainvälinen yhteisö, joka uskoo meihin. Tämä kampanja on tästä selkeä todiste.”

B-rahoituskierros päätöksessä

Jolla Tablet -kampanjan päättymisen lisäksi Jolla päätti vastikään myös B-rahoituskierroksensa. Kierroksen jälkeen Jollalla on yhteensä 34 miljoonaa euroa rahoitusta.

”Vaikka tämä on merkittävä rahoitusmäärä start-up-yritykselle, se on silti vähän huomioiden Jollan laajemmat suunnitelmat mobiilikäyttöjärjestelmissä. Hieman yli 100 henkilön tiimimme on toteuttanut maailmanluokan käyttöjärjestelmän hyvin lyhyessä ajassa ja vähillä resursseilla. Monet suuremmat toimijat ovat yrittäneet tehdä vastaavaa viisinkertaisilla resursseilla. Sailfish OS on nyt valmis entistä laajempaan kansainväliseen levitykseen ja etsimme oikeita kumppaneita viemään Sailfish OS -agendaa eteenpäin.”

Jolla etsii kumppaneita erityisesti digitaalisen sisällöntuotannon ja sähköisen kaupankäynnin aloilta. Monilla markkinoilla yli puolet sähköisen kaupankäynnin liikevaihdosta tulee jo nyt mobiilista ja lähitulevaisuudessa 2/3 mobiililiiketoiminnan liikevaihdosta tulee mobiilikaupankäynnistä. Googlen ekosysteemiä ei ole suunniteltu sähköisen kaupankäynnin kumppanuuksille, eikä sitä ole helppo siihen valjastaa.

”Tässä on Jolla tulevaisuuden mahdollisuus: mobiilimaailman siirtyessä sovelluskeskeisestä vaiheesta kaupankäynnin vaiheeseen, Jolla voi tarjota parhaimman käyttäjäkokemuksen kuluttajille. Toivotamme operaattoreiden ja laitevalmistajien lisäksi kaikki digitaalisen sisällön ja sähköisen kaupankäynnin tekijät mukaan rakentamaan Sailfish OS -agendaa kanssamme.”

Jolla keskittyy ohjelmistokehitykseen

Jollan jatkuvana tavoitteena on rakentaa lisensointikumppanuuksia teollisuuden avaintoimijoiden kanssa. Yhtiö kehittää edelleen omia lippulaivatuotteita, mutta ei näe itseään varsinaisesti laitevalmistajana.

”Monet ihmiset, erityisesti Suomessa, näkevät Jollan vain laitevalmistajana vaikka 90% toiminnastamme on Sailfish OS:n ohjelmistokehitystä”, Antti Saarnio jatkaa. ”Maailmassa on paljon suuria laitevalmistajia ja me annamme heidän keskittyä laitebisnekseen. Jollan ydin on nyt ja tulevaisuudessa ohjelmistokehityksessä.”

Written by kerttuvali

December 11th, 2014 at 5:11 pm

Jolla Tablet: maailman ensimmäinen joukkorahoituksella ja yhteisön tuella toteutettava tablettiprojekti

without comments

3b0ddb66-64af-44a2-ae20-b04bae34aadb-main_image

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Jolla julkisti tänään Jolla Tablet -projektin Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta. Projektin tavoitteena on kehittää uusi Jolla-tabletti yhdessä yhteisön kanssa.

Lähes vuosi Jolla-älypuhelimen lanseerauksesta Jolla-yhtiö lanseeraa tänään Jolla Tablet -projektin suositussa Indiegogo-palvelussa. Projektin tavoitteena on kehittää uusi Jolla-tuote, Jolla Tablet, joka hyödyntää itsenäistä Sailfish OS -mobiilikäyttöjärjestelmää. Kaikki Jolla-tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa.

Jolla Tablet -projektin yhtenä keskeisenä tavoitteena on antaa Jollan kansainväliselle yhteisölle ja fanikunnalle mahdollisuus osallistua hankkeeseen alusta lähtien. Jolla työskentelee tiiviissä yhteistyössä yhteisönsä kanssa, ja osallistujilla on myös mahdollisuus tuoda oma panoksensa tuotekehitykseen. Jolla Tablet -projektin tavoitteena on tuoda Jollan oma tablettituote markkinoille vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

Avoin käyttöjärjestelmä ja huipputehokas Intel-teknologia

Jolla Tablet tarjoaa erinomaiset ominaisuudet houkuttelevaan hintaan. Jolla Tablet hyödyntää itsenäistä ja intuitiivista Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla Tabletissa on 1,8 Ghz Quad Core Intel -prosessori, 2GB RAM-muistia, 32GB tallennustilaa, 7,85-tuuman (2048×1536) näyttö ja 5 megapikselin kamera. Jolla Tablet -projektiin voi osallistua Indiegogo-palvelun kautta, ja ensimmäiset asiakkaat saavat Jolla Tabletin hintaan 189 dollaria (n. 152 euroa, ei sisällä veroja).

“Vuosi ainutlaatuisen Jolla-älypuhelimen markkinoille tuomisen jälkeen julkistamme ylpeinä seuraavan merkittävän projektimme, Jolla Tabletin”, sanoo yksi Jollan perustajista, operatiivinen johtaja Marc Dillon. “Jollan itsenäinen ja avoin Sailfish OS -käyttöjärjestelmä toimii erinomaisesti suuremmilla näytöillä, ja olemme erittäin innoissamme Sailfish OS:n moniajokokemuksesta tablet-koossa. Jolla Tablet -projektissa yhteistyökumppanimme on Intel, jonka prosessorit tuovat tehokkuutta ja luotettavuutta.”

Sailfish OS: ainutlaatuinen moniajo, Android-yhteensopivuus ja yksityisyydensuoja

Jollan itsenäinen ja avoin käyttöjärjestelmä Sailfish OS on Jolla Tabletin sydän. Sailfish OS:ssä on markkinoiden parhaat moniajo-ominaisuudet, minkä ansiosta voit nähdä kaikki aktiiviset sovellukset kätevästi yhdessä näkymässä ja helposti siirtyä sovelluksesta toiseen. Sailfish OS:n luonnollisilla eleillä tabletin käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Jolla-älypuhelimen tavoin Jolla Tablet on Android-yhteensopiva. Voit käyttää siinä haluamiasi Android-sovelluksia, Sailfish OS:n omien sovellusten lisäksi. Sailfish OS:ssä on paljon ominaisuuksia, joilla voit tehdä kokemuksesta juuri itsesi näköisen. Lisäksi Jolla Tablet on rakennettu siten, että voit halutessasi asentaa siihen vaihtoehtoisen Android-käyttöjärjestelmän.

Yksityisyydensuoja on Jollalle tärkeää. Tämän vuoksi Sailfish OS on täysin itsenäinen käyttöjärjestelmä. Jollan arvoihin kuuluu, että emme koskaan myy tai anna asiakkaidemme luottamuksellisia tietoa eteenpäin. Sailfish OS:ssä ei ole takaportteja, joiden avulla kolmannet osapuolet voisivat seurata tekemisiäsi.

Jolla Tablet on nyt gogo!

Yhteisön tuki ja “DIT – Doing it Together” kuuluvat Jollan tapaan toimia. Tästä päivästä alkaen kaikilla on mahdollisuus osallistua Jolla Tablet -projektiin Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta.

“Joukkorahoituskampanjoilla on pohjustettu lukuisia uskomattomia, inspiroivia, itsenäisiä tuotteita. Tämä ideologiamalli sopii Jollan toimintaan täydellisesti”, Marc Dillon jatkaa. “Meillä on laaja kansainvälisen yhteisön tuki. Haluamme antaa heille, ja kaikille muillekin, mahdollisuuden osallistua Jolla Tablet -projektiin sen alusta asti.”

Hinta ja saatavuus

Jolla Tablet Indiegogo -kampanja käynnistyi tänään. Ensimmäiset 1000 osallistujaa saavat Jolla-tabletin 189 dollarilla (n. 152 euroa, ei sisällä veroja).

Kampanja on voimassa seuraavissa maissa: EU-maat, Norja, Sveitsi, Yhdysvallat, Intia, Kiina, Hongkong ja Venäjä.

Jolla Tablet tulee markkinoille vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

Written by kerttuvali

November 19th, 2014 at 1:10 pm

Samsungin lippulaivatabletti Galaxy Tab S on vihdoin kaupoissa

without comments

tab-s-10.5-retail-1

Markkinoiden kehittyneimmällä näytöllä varustetun tabletin myynti alkaa tänään.

Helsinki 4. heinäkuuta 2014 – Samsung Galaxy Tab S:n myynti alkaa Suomessa tänään. Uutuustabletti vie tablettien näyttötekniikan täysin uudelle tasolle. Yksityiskohdat ja värit toistuvat realistisemmin kuin koskaan aiemmin.

– On hienoa vihdoin esitellä Galaxy Tab S Suomen markkinoille. Uutukainen mullistaa tablettien näyttötekniikan ja samalla vie tablettimuotoilua askeleen eteenpäin. Tab S on suunniteltu etenkin digitaalisen viihteen suurkuluttajille, toteaa Samsungin Head of IM, Antti Holopainen.

Super AMOLED – tarkuutta ja täsmällistä värientoistoa

Galaxy Tab S tarjoilee erittäin tarkan ja värikylläisen kuvan. Super AMOLED -näytön kontrasti tekee kuvista syvempiä ja elävämpiä. Tabletti säätää kontrastia, tarkkuutta ja värilämpötilaa vallitsevan valoisuuden mukaan. Galaxy Tab S toimii myös ulkona, koska sen näyttö toistaa valovoimansa ansiosta kirkkaat värit auringonpaisteessakin.

Galaxylla kaikki on yksinkertaista

Tab S mahdollistaa monen asian tekemisen samaan aikaan. Käyttäjä voi surffata netissä, katsoa videoita, jakaa tiedostoja ja soittaa yhtä aikaa, sovelluksia sulkematta. Sormenjälkitunnistimen ansiosta koko perhe pääsee turvallisesti ja helposti käsiksi omiin käyttäjäprofiileihinsa. Lapset voivat käyttää tablettia kun sen Kids Mode -tila on päällä. Perheen pienimmille suunnitellussa tilassa lapset pääsevät käyttämään hauskoja sovelluksia ja aikuiset voivat kontrolloida, mitä sisältöjä lapsilla on käytettävissä. Käyttäjä voi myös soittaa tai vastata puhelimeen tuleviin puheluihin Tab S:llä, riippumatta siitä, onko puhelin käden ulottuvilla.

Galaxy Tab S on saatavilla valkoisena ja pronssisen titaanin värisenä tästä päivästä alkaen.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab S on saatavilla 10,5- ja 8,4-tuumaisena. Molemmat koot ovat saatavilla 4g- ja wifi-malleina. Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore+1.3 GHz Quadcore)-suoritin ja 2560×1600 (WQXGA) Super AMOLED-näyttö. Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (Kitkat). WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0 ja Ir-LED. 3 GB RAM-muistia ja 16/32 GB* tallennustilaa + tuki jopa 128 GB microSD-muistikorteille. Tab S 10.5 on mitoiltaan 247,3 x 177,3 x 6,6 mm ja painaa 465 g (wifi)/ 467 g (4g). Akku 7 900 mAh. Tab S 8.4 on mitoiltaan 125,6 x 212,8 x 6,6 mm ja painaa 294 g (wifi) /298 g (4g). Akku 4 900 mAh. Galaxy Tab S on kaupoissa 4. heinäkuuta.

Written by kerttuvali

July 4th, 2014 at 12:24 pm

International Data Corporation (IDC): Isot älypuhelimet syövät taulutietokoneiden myyntiä

without comments

38563

Taulutietokoneiden myynnin kasvu hidastuu selvästi tänä vuonna, ennustaa markkinatutkimusyhtiö IDC. Yhtiö arvioi, että myyntimäärät kasvavat tänä vuonna 12 prosenttia. Viime vuonna kasvua kertyi yli 50 prosenttia.

Odotus on, että tänä vuonna maailmassa kaupataan noin 245 miljoonaa tablettia. Myynnin kasvu hidastuu, koska yhä useammat kuluttajat valitsevat mieluummin suurella näytöllä varustetun älypuhelimen. Kuluttajat ovat myös alkaneet viivytellä vanhojen tablettiensa vaihtamista uudempiin malleihin.

Älypuhelimen ja tabletin välimaastoon sijoittuvat puhelimet, phabletit, ovat kasvattaneet markkinaosuuttaan selvästi. Viime vuoden ensimmäisellä neljänneksellä niiden osuus älypuhelinmarkkinoista oli hiukan yli 4 prosenttia. Tämän vuoden alussa osuus oli jo reilut 10 prosenttia.

IDC Lowers Tablet Projections for 2014 as Phablet Shipments and Slower Refresh Rates Impact Shipment Growth 

Written by kerttuvali

May 29th, 2014 at 5:37 pm

Huawein edullinen huipputabletti yksinoikeudella Elisalla

without comments

Huawei-MediaPad-M1-8inch-tab

Elisa saa toukokuun alussa valikoimiinsa Huawein edullisen MediaPad M1 8.0 -tabletin. Ohut ja kevyt 4G-tabletti tarjoaa teknisiä ominaisuuksia ja laatua selvästi edullisemmalla hinnalla kuin tähän asti on totuttu.

– Huawein tabletit ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa vahvan aseman markkinoilla, ja yksittäiset mallit ovat olleet alkuvuonna eniten myytyjen joukossa, toteaa liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on Elisalla yksinoikeudella myynnissä ensimmäisen kuukauden ajan.

– Huawei on nuori ja dynaaminen brändi mutta lisäksi tekninen johtaja alallaan. Olemme iloisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Elisan kanssa tarjotaksemme suomalaisille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut tulevina vuosina, sanoo Huawei Technologies Oy:n Device-liiketoiminnan johtaja Yang Yu.

Huawein MediaPad M1 8.0 -tabletissa on 1.6MHz neliydinprosessori, 8GB tallennustilaa, MicroSD-korttipaikka ja tuki 32GB:iin saakka, 1GB käyttömuistia, tuki mobiililaajakaistayhteydelle, jopa 150Mbit/s (4G/3G/HSDPA+ ja EDGE/GPRS) ja näytöntarkkuus 1280×800. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2 (Jelly Bean). 8-tuumainen tabletti on vain 7,9 mm paksu ja painaa vain 329 grammaa.

Koska laite toimii sekä 3G- että 4G-verkossa, se sopii hyvin esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi ja ajanvietteeksi kesän automatkoille. Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on kaupoissa 5.5. ja sen hinta on 249 e.

Written by kerttuvali

May 2nd, 2014 at 11:01 am

Lenovolta uudet 8- ja 10-tuumaiset Android-tabletit

without comments

8398971f39500350_800x800ar

Lenovo julkistaa kaksi uutta Android-tablettia. Lenovo Tab A8 on 8-tuumaisella teräväpiirtonäytöllä varustettu tablet, joka on saatavilla useissa eri väreissä. Sen sisarmallissa A10:ssa puolestaan on 10-tuumainen, laajakulmainen teräväpiirtonäyttö ja etupuolelle sijoitetut Dolby-stereokaiuttimet, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katsomiseen.

A8 maksaa 149 euroa ja A10 199 euroa. Molemmat tulevat saataville 11. huhtikuuta.

Written by kerttuvali

April 8th, 2014 at 2:40 pm