Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘Samsung’ Category

Samsung tuo Chromebookin Suomeen

without comments

Samsung julkaisee Chromebook 4:n Suomen markkinoilla. Tietokoneessa yhdistyvät kevyt ja tyylikäs muotoilu, korkea suorituskyky, pitkä akunkesto sekä Googlen ekosysteemin hyödyt. Chromebook 4 on jatkoa Samsungin kannettavien tietokoneiden maihinnousulle Pohjoismaissa, sillä Galaxy Book -sarjan kolme kannettavaa tulivat markkinoille hiljattain.

Espoo, 14. heinäkuuta 2020 – Samsung ilmoitti tänään, että Samsung Chromebook 4 julkaistaan ​​Suomen markkinoilla kesällä. Kyseessä on ensimmäinen Suomeen paluun tekevistä Samsungin Chromebookeista, ja se täydentää äskettäin lanseerattua Galaxy Book -perhettä, joka koostuu Flex-, Ion- ja Book S -malleista. Kuten Galaxy Book -sarjan käyttäjät, myös Chromebook 4:n omistajat pääsevät nauttimaan korkeasta suorituskyvystä, tyylikkäästä muotoilusta ja akun pitkästä kestosta – yhdistettynä ohueen muotoiluun ja vain hieman yli kilon painoon. Chromebook 4 on täydellinen niille, jotka haluavat kannettavan, luotettavan ja edullisen tietokoneen, jossa ovat kaikki Chrome OS:n edut.

– Olemme iloisia voidessamme laajentaa kannettavien tietokoneiden valikoimaamme Chromebook 4:llä Suomen markkinoilla. Tämän paluun osalta keskitymme kannettaviin tietokoneisiin, joiden kysyntä on erittäin kovaa. Kannettavilta odotetaan ohutta muotoilua, keveyttä, ulkonäköä sekä pitkää akunkestoa ja korkeaa suorituskykyä, käytetään niitä sitten töissä tai vapaa-ajalla. Chromebook 4 mahdollistaa kaikkien Googlen ohjelmistojen ja ekosysteemien vaivattoman hyödyntämisen, kertoo Samsungin Pohjoismaiden kytkettyjen laitteiden myyntijohtaja Fredrik Pantzar.

– Käytit Chromebook 4:ää sitten työnteossa tai vapaa-ajallasi, se mukautuu elämäntyyliisi niin kotona kuin liikkeelläkin. Olemme iloisia voidessamme tarjota yhdessä Samsungin kanssa Chromebookien nopeutta, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä Suomen markkinoilla, ja odotamme jatkoa innolla, kertoo Stefanie Witte, liiketoimintajohtaja, Chrome OS Northern Europe & DACH, Google.

Samsung Chromebook 4:llä on ulkonäöltään tyylikäs ja tarjoaa premium-tason tuntuman. Laite on poikkeuksellisen ohut, varustettu 11,6 tuuman näytöllä, ja se painaa vain 1,18 kg, joten se on helppo ottaa mukaan. Samsung Chromebook on valmistettu MIL-STD-810G -armeijastandardin mukaisesti. Se tarkoittaa, että kone täyttää Yhdysvaltain armeijan asettamat kahdeksan sotilasstandardia. Ne mittaavat laitteen kykyä kestää äärilämpötiloja, pölyä ja iskuja. Chromebook 4:n akunkesto on 12,5 tuntia*, joten käyttäjän ei tarvitse päivän aikana huolehtia laitteen lataamisesta riippumatta siitä, käyttääkö sitä surffaamiseen, opiskeluun, työskentelyyn vai striimaukseen.

Uudessa Samsung Chromebook 4:ssä on 32 Gt:n eMMC-tallennustila, 4 Gt muistia ja tehokas Intel® Celeron® Prosessori N4000, jonka ansiosta voi tehdä asioita enemmän ja nopeammin. Gigabit Wi-Fi-yhteyden ansiosta voi suoratoistaa korkealaatuista videota sekä siirtää usean suuria tiedostoja nopeasti. Tietokoneessa on myös USB-C-portti, joka parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa tiedostojen siirtoa. Se tarjoaa jopa 5 Gb/s nopeuden, mikä tarkoittaa, että vaikkapa korkealaatuinen video siirtyy silmänräpäyksessä. Chromebook 4:n voi myös kytkeä 4K-näyttöön videoiden katselua varten tai nauttia Ultra HD -kuvanlaadusta pelatessa.

Koe Googlen hyödyt

Chromebook 4 tarjoaa kaikki Chromebookin hyödyt; laitteen käynnistyttyä voi  jo muutaman sekunnin jälkeen alkaa luoda uutta ja tehdä yhteistyötä Googlen ekosysteemissä, hyödyntää Google Play Kaupan tarjoamia mahdollisuuksia sekä toimia sujuvasti offline-tilassa ta yhteydessä eri laitteiden kanssa. Sisäänrakennettu virussuojaus ja automaattiset päivitykset pitävät huolen, että tietokone on aina ajan tasalla. Tietokone on myös yhteensopiva Google Assistant -ääniohjauksen kanssa, mikä tekee siitä entistä joustavamman työkalun vuorovaikutuksessa ja työskentelyssä. Samsungin laitteiston myötä käyttäjät saavat nauttia huippuluokan Chromebook-kokemuksesta.

* Akunkesto voi vaihdella käytöstä ja olosuhteista riippuen.

Samsung Chromebook 4:n myynti alkaa Suomessa elokuun alussa. Ovh: 329 euroa.

Written by kerttuvali

July 14th, 2020 at 2:25 pm

Samsung Galaxy View – kaikkien aikojen suurin Samsung-tabletti

without comments

tiedotekuva

Espoo 29. lokakuuta – Samsung esittelee täysin uudenlaisen tabletin, Samsung Galaxy Viewn. Kyseessä on markkinoiden suurin kosketusnäytöllinen Android-tabletti. Suuri näyttö ja riittoisa akkukesto tekevät siitä täydellisen suoratoistosisällöstä nauttimiseen.

– Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme uusia kokemuksia uudenlaisten tuotteiden muodossa. Galaxy Viewn suunnittelutyön aikana tutkittiin, miten nuoret käyttäjät kuluttavat viihdettä mobiililaitteiltaan. Tuloksena syntyi täysin uudenlainen tuote, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvan kuvan ja suoratoistoviihteen nauttimiseen, sanoo Samsungin IM myyntipäällikkö Antti Holopainen.

TV 2.0 – Tabletti, jolla on TV:n parhaat puolet

Galaxy View on suunnattu ihmisille, jotka eivät katso televisiota perinteisellä tavalla. Se on ihanteellinen ihmisille, joille tv:n katselu ei ole sidottu yhteen paikkaan. Galaxy Viewn avulla tv-katselukokemus kulkee kotona kätevästi huoneesta toiseen ja vaikka mukaan matkalle. Takakuoreen integroidun jalan ansiosta tabletin voi pystyttää vaikkapa keittiötasolle. Galaxy View on täydellinen viihdelaite auton takapenkille ja ihanteellinen mökki-tv.

– Tiedämme, että suomalaiset haluavat suoratoistaa elokuvia, sarjoja ja musiikkia entistä enemmän. Samsungin Techonomic-kuluttajatutkimuksen mukaan maksullisten suoratoistopalveluiden käyttö on Euroopassa kasvanut 400 prosenttia vuodesta 2014. Galaxy View sopii erinomaisesti juuri suoratoistopalveluiden aktiivikäyttäjille, jatkaa Holopainen.

Luotu viihdyttämään

Galaxy Viewn näyttö on optimoitu liikkuvan kuvan katsomiseen. Tästä osoituksena ovat muun muassa 18,4 tuuman näyttö sekä räätälöity aloitusnäyttö, jolta pääsee nopeasti kaikkiin suosituimpiin suoratoistopalveluihin. Laitteen suunnittelussa keskityttiin erityisesti siihen, että laite pystyy tarjoamaan aina mahdollisimman hyvän viihdekokemuksen käyttötavasta ja -paikasta riippumatta. Esimerkillisenä osoituksena tästä ovat laitteen stereo-kaiuttimet, jotka ovat todella tablettilaitteeksi poikkeukselliset. Lisäksi Galaxy Viewssä on riittoisa akku, joka tarjoaa peräti 8 tuntia videonkatselua yhdellä latauskerralla.

Tekniset tiedot: 

Galaxy S Viewssä on 18.4 tuuman FullHD-näyttö (1920 x 1080), 1.6 Ghz:n Octa-core-suoritin ja Android 5.1 (Lollipop) -käyttöjärjestelmä. Laitteessa on 32 GB sisäinen tallennustila, MicroSD-tuki (128 GB asti), 2.1 megapikselin etukamera ja 5700 mAh:n akku. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80,Wi-Fi Direct ja Bluetooth®4.1.

Samsung Galaxy View ehtii joulumyyntiin ja suositushinnat Wifi- ja LTE-malleille ovat:

Galaxy View Wifi: 749 euroa
Galaxy View LTE: 849 euroa

Written by kerttuvali

October 29th, 2015 at 11:14 am

Samsung esittelee 950 PRO:n – ammattilaistason suorituskykyä kaikille

without comments

kuugj9rxeprcl2pddeao

Espoo, 24. syyskuuta, 2015 – Samsung esittelee uuden 950 PRO:n, SSD-aseman (Solid State Drive), joka on suunniteltu vastaamaan koti- ja yrityskäyttäjien tallennustarpeisiin. Se tarjoaa suorituskykyharppauksen kompakteihin kannettaviin ja järeisiin pöytäkoneisiin. Samsung 950 PRO on ensimmäinen kuluttajakäyttöön suunnattu SSD-asema, joka käyttää NVMe (Non-Volatile Memory express) M.2 -protokollaa ja V-NAND-muistitekniikkaa (vertical NAND). Samsung 950 PRO:ssa on myös tuki PCI-E 3.0 (x4) -väylälle (Peripheral Component Interconnect Express).

NVMe on ensimmäinen SSD:lle optimoitu protokolla ja se merkittävästi parantaa Samsung 950 PRO:n suorituskykyä ja vähentää virrankulutusta. SSD-asema on ideaali käyttäjille, jotka tarvitsevat nopeampaa suorituskykyä, lyhyempiä latausaikoja ja akkukestoa. Kompakti tallennusratkaisu tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskykypäivityksen ja se on M.2 PCIe -liitäntänsä ansiosta varma valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

PCI-E 3 (x4) ja NVMe-protokolla tarjoavat moninkertaisen suorituskyvyn SATA-väylään (Serial Advanced Technology Attachment) verrattuna. Raskaat ohjelmat, jotka hyötyvät korkeista IOPS-lukemista (Input / output operations per second) saavat jopa nelinkertaisin suorituskykyparannuksen perinteiseen SATA-SSD-asemaan verrattuna.

Samsung 950 PRO tulee myyntiin kokoluokissa 512 GB ja 256 GB. 512 gigatavun maksimi lukunopeus on peräti 2500 Mt/s ja kirjoitusnopeus 1500 Mt/s. Aseman satunnaislukunopeus on 300000 IOPS ja sattunnaiskirjoitusnopeus on 100000 IOPS. Uutuusmalleissa käytetään toisen sukupolven 128 gigabitin MLC V-NAND -piirejä ja UBX-SSD-ohjainta.

950 PRO -mallistossa on 256-bittinen AES Full Disc Encryption -salaus ja toimintalämpötila on 0-70 celiciusastetta. Asemissa on rajoitettu viiden vuoden takuu, 512 GB (400 TBW) ja 256 GB (200 TBW). 950 PRO tulee Suomessa myyntiin lokakuun puolivälissä.

Suositushinnat:

512 GB: 399 euroa

256 GB: 199 euroa

Written by kerttuvali

September 24th, 2015 at 12:09 pm

Posted in Samsung

Samsung esitteli kaarevan tietokonenäytön

without comments

SD590C_005_R-Perspective_Black

Helsinki 28. lokakuuta 2014 – Pidätkö ajatuksesta, että voisit hetkeksi karata arjesta ja uppoutua peliin tai elokuvaan? Samsungin kaareva 27-tuumainen uutuusnäyttö luo erinomaiset puitteet pienelle irtautumiselle todellisuudesta.

Vaikuttavampi pelikokemus

Verrattuna litteään näyttöön, pehmeästi kaareutuva paneeli tarjoaa panoraamatyyppisen katselukokemuksen, koska näytön jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Kaarevuus helpottaa peliin uppoutumista ja tarjoaa lähes kolmiulotteisen syvyysvaikutelman etenkin peleissä, joissa pelataan ensimmäisen persoonan näkökulmassa. Kaareva näyttö on ihanteellinen muun muassa FPS-toimintapeleihin, kilpa-ajopeleihin ja lentosimulaattoreihin. Näytössä on Game Mode -pelitila, joka optimoi kontrastin, värit ja liikkeentoiston pelaamista varten. Mukana on myös 5 watin stereokaiuttimet.

Todentuntuinen väritoisto ja tarkkuus

S27D590C tarjoaa laajat, 178 asteen katselukulmat, joten näyttö säilyttää erinomaisen kuvanlaatunsa sivultakin seurattaessa. Näytössä on 3000:1-kontrastisuhde, 350 cd/m2 -valovoima. Se tarjoaa syvät mustat, kristallin kirkkaat valkoiset sävyt ja eloisat värit, jotka yhdessä tekevät katselukokemuksesta todentuntuisen.

Näytössä on hienovaraisen tyylikäs jalusta ja se on muotoiltu minimalistiseen tyyliin, joka sopii kaiken tyyppisiin tiloihin. Ergonomiaominaisuuksiin lukeutuu kallistuksen säätö ja 100 x 100 mm VESA-kiinnitysmahdollisuus, joten näyttö voidaan ripustaa vaikka seinälle. S27D590C tulee myyntiin marraskuussa ja sen suositushinta on 399 euroa.

Tekniset tiedot:

Model

S27D590C (27”)

Aspect Ratio

16:9

Resolution

1,920 x 1,080 (FHD Resolution)

Refresh Rate

60Hz

Brightness

350cd/m(typical) / 270cd/m(minimum)

Viewing Angle

178 degree (horizontal and vertical)

Contrast Ratio

3000:1 (Mega DCR)

Response Time

4ms

Color Support

16.7M (8bit)

Interface

D-Sub x1, DP x1, HDMI x1

Multi-Media Speaker

5 Watt Stereo Speaker

Embedded Functions

Game Mode, MagicBright, MagicUpscale, Eco Saving, Image Size

Tilt Range

   -2 degrees to 20 degrees

Mount

100 x 100 mm Wall Mount (VESA)

Written by kerttuvali

October 28th, 2014 at 10:20 am

Posted in Samsung

Samsung esitteli Android-tulostimet™

without comments

Smart MultiXpress MFPs Line-up

IFA, Berliini – 4. syyskuuta 2014 – Samsung jatkaa huippu-uutuuksien julkistuksilla IFA-messuilla. Tänään Samsung esitteli Smart MultiXpress -monitoimitulostimet. Uutuusmallistossa on kymmenen yrityskäyttöön suunniteltua monitoimitulostinta, jotka kaikki käyttävät Android-käyttöjärjestelmää.

Tulostusta ilman tietokonetta
Samsungin tavoitteena on kehittää ja tuoda markkinoille helppokäyttöisiä ja saumattomia tulostusratkaisuja yrityksille. Uudet Android-tulostimet on varustettu samalla käyttöjärjestelmällä ja käyttölogiikalla kuin Samsungin Galaxy-sarjan älypuhelimet ja tabletit. Uutuustulostimissa on 10,1 tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla käyttäjät voivat näppärästi hallinta tulostimen ominaisuuksia sekä tulostaa ruutunäkymät, sähköpostit, valokuvat ja asiakirjat ilman fyysistä yhteyttä tietokoneeseen tai erilliseen tulostuspalvelimeen.

Smart ProXpress M4580 series (4)

Tulostimissa on NFC* Pro -tuki, jonka avulla käyttäjät voivat helposti perustaa langattoman yhteyden mobiililaitteen ja tulostimen välille edellyttäen, että käytössä on NFC-yhteensopiva älylaite. Samsungin Open Source XOA-Web -alustan ansiosta tulostimen ohjelmistoa ja toimintoja voi muokata oman työympäristön tarpeita vastaaviksi.

X4300-sarjaan lukeutuvat A3-mallit: X4300LX, X4250LX ja X4220RX
K4350 -sarjaan lukeutuvat A3-mallit K4350LX, K4300LX ja K4250RX
M53703-sarjaan lukeutuvat A4-mallit M5370LX ja M4370LX
M4580 sarjaan lukeutuvat A4-mallit M4580FX ja M4583FX

Oheisessa esitteessä tarkemmat tekniset tiedot laitteista.
* NFC on lyhenne sanoista Near Field Communication. 

android-tulostimien-tekniset-tiedot(doc)

Written by kerttuvali

September 4th, 2014 at 3:41 pm

Samsungin lippulaivatabletti Galaxy Tab S on vihdoin kaupoissa

without comments

tab-s-10.5-retail-1

Markkinoiden kehittyneimmällä näytöllä varustetun tabletin myynti alkaa tänään.

Helsinki 4. heinäkuuta 2014 – Samsung Galaxy Tab S:n myynti alkaa Suomessa tänään. Uutuustabletti vie tablettien näyttötekniikan täysin uudelle tasolle. Yksityiskohdat ja värit toistuvat realistisemmin kuin koskaan aiemmin.

– On hienoa vihdoin esitellä Galaxy Tab S Suomen markkinoille. Uutukainen mullistaa tablettien näyttötekniikan ja samalla vie tablettimuotoilua askeleen eteenpäin. Tab S on suunniteltu etenkin digitaalisen viihteen suurkuluttajille, toteaa Samsungin Head of IM, Antti Holopainen.

Super AMOLED – tarkuutta ja täsmällistä värientoistoa

Galaxy Tab S tarjoilee erittäin tarkan ja värikylläisen kuvan. Super AMOLED -näytön kontrasti tekee kuvista syvempiä ja elävämpiä. Tabletti säätää kontrastia, tarkkuutta ja värilämpötilaa vallitsevan valoisuuden mukaan. Galaxy Tab S toimii myös ulkona, koska sen näyttö toistaa valovoimansa ansiosta kirkkaat värit auringonpaisteessakin.

Galaxylla kaikki on yksinkertaista

Tab S mahdollistaa monen asian tekemisen samaan aikaan. Käyttäjä voi surffata netissä, katsoa videoita, jakaa tiedostoja ja soittaa yhtä aikaa, sovelluksia sulkematta. Sormenjälkitunnistimen ansiosta koko perhe pääsee turvallisesti ja helposti käsiksi omiin käyttäjäprofiileihinsa. Lapset voivat käyttää tablettia kun sen Kids Mode -tila on päällä. Perheen pienimmille suunnitellussa tilassa lapset pääsevät käyttämään hauskoja sovelluksia ja aikuiset voivat kontrolloida, mitä sisältöjä lapsilla on käytettävissä. Käyttäjä voi myös soittaa tai vastata puhelimeen tuleviin puheluihin Tab S:llä, riippumatta siitä, onko puhelin käden ulottuvilla.

Galaxy Tab S on saatavilla valkoisena ja pronssisen titaanin värisenä tästä päivästä alkaen.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab S on saatavilla 10,5- ja 8,4-tuumaisena. Molemmat koot ovat saatavilla 4g- ja wifi-malleina. Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore+1.3 GHz Quadcore)-suoritin ja 2560×1600 (WQXGA) Super AMOLED-näyttö. Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (Kitkat). WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0 ja Ir-LED. 3 GB RAM-muistia ja 16/32 GB* tallennustilaa + tuki jopa 128 GB microSD-muistikorteille. Tab S 10.5 on mitoiltaan 247,3 x 177,3 x 6,6 mm ja painaa 465 g (wifi)/ 467 g (4g). Akku 7 900 mAh. Tab S 8.4 on mitoiltaan 125,6 x 212,8 x 6,6 mm ja painaa 294 g (wifi) /298 g (4g). Akku 4 900 mAh. Galaxy Tab S on kaupoissa 4. heinäkuuta.

Written by kerttuvali

July 4th, 2014 at 12:24 pm

Samsung esittelee uuden SD- ja MicroSD-muistikorttimalliston

without comments

Samsung_microSD and SD cards

Tallenna suuria tietomääriä turvallisesti. Samsungin uudet muistikortit voi tunnistaa uudesta muotoilusta.

Helsinki 22. huhtikuuta 2014 – Samsung esittelee uusia kameroihin ja mobiililaitteisiin suunniteltuja SD- ja microSD-muistikortteja. PRO-, EVO- ja Standard-luokan muistikortit ovat kaikki räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Muistikortteja on saatavana 4 – 64 GB:n tallennuskapasiteetilla. PRO-sarjan muistikortit voi tunnistaa hopeisesta, EVO-sarjan oranssista ja Standard-sarjan sinisestä värityksestä. Tallennuskapasiteetti on ilmaistu selkeästi valkoisella numerolla.

Jopa 90 MB sekunnissa

Samsungin uusi muistikorttimallisto tarjoaa korkeita siirtonopeuksia, suurempaa tallennuskapasiteettia ja vankempaa turvallisuutta. PRO- ja EVO-sarjan muistikorteissa on tuki UHS-I class 1 -luokan nopeuksille (Ultra High Speed, PRO: 90 MB/s ja EVO: 48 MB/s). 64 GB:n kortille voi tallentaa peräti 670 minuuttia FullHD-videota (30 fps), joten korttia ei tarvitse vaihtaa kesken videokuvauksen.

Säilytä muistot turvallisesti

Jotta kuvat, videot ja asiakirjat säilyvät turvassa, uudet muistikortit on suunniteltu kestämään vettä ja kosteutta, korkeita ja matalia lämpötiloja sekä sähkömagneettista säteilyä ja röntgen-laitteita. Muistikortit eivät esimerkiksi vahingoitu lentokenttien turvatarkastuksien läpivalaisukoneissa. Kaikki Samsungin uudet muistikortit säilyvät ehjänä vedessä peräti 24 tuntia. Korttien käyttölämpötila on -25°C – 85°C. (Säilytyslämpötila -40° C – 85°C). Lisäksi muistikortit kestävät jopa 1,9 tonnia painavan ajoneuvon yliajon.

Samsungin uusi muistikorttimallisto saapuu kauppoihin toukokuussa.

Written by kerttuvali

April 22nd, 2014 at 10:36 am

Posted in Muistikortit,Samsung