Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘Brother’ Category

Brother lanseeraa kolme kannettavaa skanneria

without comments

Brotherin kolme uutta kannettavaa skanneria helpottavat papereiden digitoimista missä ja milloin tahansa. Brother-skannerien virransyöttö tapahtuu tietokoneen USB 3.0 -liitännän kautta. Isoimmassa mallissa on myös kiinteä litiumioniakku. Edullisimman mallin verollinen hinta on 143,22 euroa.

Useimmille ihmisille tulee skannerista ensin mieleen toimiston nurkassa nököttävä laite, ei laukkuun tai taskuun mahtuva esine. Usein sellaista nimenomaan tarvitsisi. Nyt se on mahdollista.

Brotherin kannettavat tulostimet ovat olleet menestys, ja nyt yritys tuo markkinoille uuden DSmobile-skannerisarjan. Laitteet ovat pienikokoisia, joten ne on helppo ottaa mukaan asiakaskäynneille. Näin asiakirjojen, laskelmien ja sopimusten digitoiminen käy helposti. Skannerilla paperiasiakirjat saa tallennettua digitaalisessa muodossa, minkä jälkeen niitä voi muokata tietokoneella ja lähettää sähköpostitse.

Nämä toiminnot voivat tulla tarpeen esimerkiksi remonttiyrityksille, myyjille, kirjanpitäjille ja insinööreille, joiden olisi hyvä saada tallennettua asiakirjat digitaalisessa muodossa saman tien.

Brotherin kolme uutta kannettavaa skannerimallia saavat virtaa tietokoneen USB 3.0 -liitännästä. Isoimmassa mallissa on lisäksi kiinteä litiumioniakku, joten sitä voi käyttää myös ilman tietokoneyhteyttä.

Kolme kannettavaa mallia

Brotherin uusi tyylikkäiden ja kätevien kannettavien skannereiden tuotesarja käsittää kolme mallia. Saatavilla on eri hintaluokkiin kuuluvia tuotteita, joiden ominaisuudet ja toiminnot sopivat erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin.

Malleista pienin, Brother DSmobile DS-640, on helppokäyttöinen. Sen skannausnopeus on jopa 15 A4-sivua minuutissa mustavalkoisena tai väreissä. Mukana tulevalla ohjelmistolla on helppo skannata kaikenlaisia asiakirjoja vakiokokoisista pienikokoisiin, kuten kuitteihin ja henkilökortteihin. DS-640 saa virran käyttäjän tietokoneen USB 3.0 -liitännästä.

Brother DSmobile DS-740D on edistyneempi malli. Se soveltuu kaksipuolisten asiakirjojen skannaamiseen, mikä helpottaa työtä. Kun DS-740D on skannannut asiakirjan, asiakirja liukuu skannerin yli ja palaa takaisin. Näin skannerin taakse ei tarvitse varata tilaa asiakirjansyöttöä varten. DS-740D skannaa A4-asiakirjoja, kuitteja, henkilökortteja ja paljon muuta. Myös tämä malli saa virran käyttäjän tietokoneen USB 3.0 -liitännästä.

DSmobile DS-940DW puolestaan on kannettava skanneri vaativaan käyttöön. Siinä on kiinteä ladattava akku ja mahdollisuus tallentaa skannatut asiakirjat microSD-kortille. Näin skannaus hoituu liikkeellä oltaessa myös ilman tietokonetta. Brother DS-940DW:n nopeus on sama kuin pienemmän mallin. Se skannaa 15 yksittäistä sivua minuutissa ja kaksipuolisena 30 kuvaa (15 arkkia) minuutissa.

Written by kerttuvali

April 14th, 2020 at 11:17 am

Posted in Brother,Skannerit

Liian harva yritys seuraa tulostuskustannuksiaan

without comments

HL-L6400DW Situ 23

JetAdvice® on yhteensopiva kaikkien Brotherin tulostimien ja monitoimilaitteiden kanssa.

Brother on aloittanut yhteistyön EuroFormin kanssa. EuroForm A/S on tanskalainen ohjelmistotalo, jonka sopimuspiirissä on yli 10 miljoonaa tulostinta ympäri maailman. Brotherin jälleenmyyjät Suomessa ja muissa Pohjoismaissa voivat nyt tarjota asiakkailleen Brotherin oman MPS-tulostuksenhallintapalvelunsa lisäksi EuroFormin JetAdvice®-palvelua, joka sopii esimerkiksi tulostustarpeiden kartoitukseen.

Useimmilla yrityksillä kokoluokasta riippumatta on kohtuullinen käsitys IT-laitteistoistaan, kuten tietokoneista, läppäreistä ja servereistä, sillä yritysten IT-vastaavat seuraavat näitä toiminnanohjausjärjestelmän, pilvipalveluiden tai muiden palveluntarjoajien välityksellä.

Entäpä tulostimet? Seurataanko tulostuksenhallintaa yhtä tarkasti?

Kuinka monessa yrityksessä tiedetään, kuinka paljon kullakin tulostimella tulostetaan, kuinka paljon tulostetaan väreissä ja miten paljon kuluu värikasetteja ja paperia? Vastaavatko työryhmätulostimiksi määritellyt tulostimet niille asetettuja vaatimuksia? Tulostuksenhallintapalvelut paljastavat, ovatko tulostimesi käyttötarpeisiisi nähden liian suuria, pieniä, kalliita käyttää vai soveltuvatko ne toimistoosi erittäin hyvin.

Brother ja EuroForm A/S aloittivat yhteistyön, jotta Brother voi palvella asiakkaitaan paremmin. EuroForm AS on maailman suurin tulostuksenhallintapalveluja tarjoava ohjelmistotalo. Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on yli 10 miljoonaa tulostinta tai monitoimilaitetta sopimuskannassaan.

Tärkeää Brotherille

Brother on saanut asiakkaikseen useita isoja yrityksiä viime vuosina. Tämän vuoksi pelkästään edulliset tulostuskustannukset ja tulostinominaisuudet eivät riitä. Tarjolla pitää olla muutakin, esimerkiksi tulostuksenhallintapalveluita ja ratkaisuja, joilla tulostimet integroidaan saumattomasti yrityksen hallinnollisiin järjestelmiin ja turvallisuusmääräyksiin.

Brother tarjoaa omia MPS-tulostuksenhallintapalvelujaan ja sen lisäksi myös JetAdvice®:n palveluja. Näin ollen Brotherin tarjoamat mahdollisuudet seurata tulostuksenhallintaa ovat entistäkin kattavammat.

”Kun tarjoamme Brotherin tulostinratkaisuja isompiin yrityksiin, törmäämme usein tilanteeseen, että yrityksessä on useita erimerkkisiä tulostimia. Yhteistyömme EuroFormin kanssa mahdollistaa sen, että voimme auttaa asiakasta löytämään optimaalisimmat ratkaisut. Näin ollen tarjoamamme Brotherin MPS-tulostuksenhallintapaketti on entistäkin kattavampi”, sanoo myyntijohtaja Tom Forssell Brother Finlandilta.

Brotherin jälleenmyyjät voivat kerätä JetAdvice®:n pilvipalvelun avulla tietoa loppukäyttäjien tulostimista ja tehdä suosituksia tulostinkantaan. Esimerkiksi jos yrityksessä tulostetaan paljon pienellä tulostimella, voisi olla kannattavampaa ostaa yksi isompi tulostin tai korvata väritulostin mustavalkotulostimella. Kaikki osastot eivät välttämättä tarvitse väritulosteita, jolloin mustavalkotulostin palvelee paremmin.

Brother-jälleenmyyjät saavat sekä MPS-tulostuksenhallintapalvelun että JetAdvice®:n kautta tietoa musteen loppumisesta, ja jälleenmyyjällä on näin ollen aikaa lähettää uudet tarvikkeet ajoissa.

Brother tarjoaa EuroFormin JetAdvice®-palvelua valikoiduille jälleenmyyjille ja yhteistyökumppaneille. EuroForm ja Brother tekevät yhteistyötä Pohjoismaissa.

Maailman suurin

EuroFormin erityisosaamista on auttaa yrityksiä optimoimaan tulostinkantaansa ja tulostimien käyttöään. Yritys on perustettu Smørumissa Kööpenhaminan lähellä vuonna 1993. EuroForm on itsenäinen ohjelmistotalo, joka toimii tulostinalustojen rajapinnassa.

EuroForm oli ensimmäisten toimijoiden joukossa tarjoamassa pilvipohjaisia ratkaisuja, mikä antaa lisämahdollisuuksia yrityksille, joiden toimistot sijaitsevat maantieteellisesti kaukana. Pilvipohjaisten sovellusten hyödyntäminen on ollut erityisen tärkeässä roolissa JetAdvice®:n kasvussa, ja yritys on levinnyt kaikkein laajimmin toimivaksi tulostuksenhallintapalveluja tarjoavaksi toimijaksi.

”JetAdvice®:n asiakkaat ovat tyypillisesti keskisuuria ja suuria yrityksiä, joiden henkilökuntamäärä on 10−10 000 välillä. JetAdvice® toimii hyvin myös pienemmille yrityksille, missä Brotherilla on erityisen vahva markkina-asema”, sanoo Kim Niebling, EuroForm A/S:n toimitusjohtaja.

JetAdvice® voidaan liittää yritysten ERP-toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmiin, ja siitä voi tulla luonteva osa talousosaston IT-kustannusten ja käyttökustannusten seurantaa. Lisäksi palvelu voi tuoda keskeistä informaatiota yritysten työnkulusta. JetAdvice®-palvelua voi käyttää esimerkiksi tulostustarpeiden kartoitustyökaluna, ja siten tämä vahvistaa Brotherin tarjontaa MPS-tulostuksenhallintaratkaisuissa.

Written by kerttuvali

September 7th, 2016 at 12:50 pm

Brotherin L5000-sarjan mustavalkolasertulostimet toimivat langattomasti

without comments

vhhplmwxpk7iqxd5adzd

Brother MFC-L5700DN on kompaktin kokoinen monitoimilaite, jolla voi tulostaa, faksata, skannata ja kopioida.

Hiljattain lanseerattu Brotherin L5000-sarja mustavalkolasertulostimia tarjoaa nopeutta, parempaa tietoturvaa ja monikäyttöisyyttä edulliseen hintaan. Verkkoon yhdistettävyys on yksi lukuisista ominaisuuksista, joita Brotherin mustavalkolasermallisto pitää sisällään. Malliston laitteita on saatavilla alkaen 273 euron verolliseen suositushintaan. L5000-sarja sopii erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Brotherin oma markkinatutkimus ja sekä asiakaskyselyt antavat osviittaa, että yksityisellä ja julkisella sektorilla tulostetaan edelleen paljon, erityisesti mustavalkoisia asiakirjoja. Vaikka väreilläkin on sijansa ja värikkyys lisää esimerkiksi esitysten tehokkuutta, kiistatta eniten tulostetaan kuitenkin mustavalkoisia arkkeja. Asiakirjat, raportit, kaavat ja suunnitelmat toimivat useimmiten parhaiten mustavalkoisena ja mustavalkotulostaminen on väritulostamista edullisempaa.

Brotherin uusi L5000-mustavalkolasermallisto vastaa tähän kysyntään. Tuotevalikoimaan kuuluu viisi tulostinta ja kaksi monitoimilaitetta, jotka on kaikki suunniteltu soveltumaan erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Laitteet sopivat myös isompiin organisaatioihin esimerkiksi työryhmäkäyttöön työryhmille tai osastoille.

Tulostinten ja monitoimilaitteiden tulostusnopeus on jopa 40 sivua minuutissa. Tämän lisäksi laitteissa on markkinoiden edistyksellisimmät ominaisuudet verkkoliitännän, pilvipohjaisten sovellusten ja mobiililaitteisiin liittyvän käytön suhteen. Voit esimerkiksi tulostaa suoraan älypuhelimeltasi helposti ja turvallisesti Brotherin iPrint&Scan -appsilla.

Pilvipohjaiset tulostuspalvelut helpottavat myös yrityksiä
Brotherin uusilta laitteilta voi tulostaa ja tallentaa suoraan pilvipalveluihin. Pilvipalveluiden käyttö ja kuvien lataaminen sosiaaliseen mediaan eivät enää rajoitu vain yksityiseen käyttöön. Sen sijaan monet yritykset ovat alkaneet ottaa käyttöön verkkopalveluja, jonne työntekijät voivat helposti ladata tiedostoja tai tallentaa sieltä tiedostoja omille tietokoneilleen tai mobiililaitteilleen. Pilvipohjaisten ratkaisujen käyttö on yleistymässä koko ajan, sillä ne tarjoavat varmuutta varmuuskopioiden myötä.

Brotherin L5000-sarjan mustavalkolaserlaitteissa on Web Connect-toiminto, jonka avulla voit ladata, skannata, tallentaa tai tulostaa asiakirjojasi tai valokuviasi suoraan suosituista pilvipalveluista. Web Connectia tukevat mm. seuraavat palvelut: facebook, Google Drive, Dropbox, Picasa, Evernote, Flickr, OneDrive ja Box.

Yksi Web Connectin hyödyllisistä ominaisuuksista on tekstintunnistus (optical character recognition), jonka avulla voit luoda alkuperäisestä skannattavasta asiakirjastasi etsittävän PDF:n, muokattavan Word-tiedoston, Excelin tai vaikkapa PowerPoint -dioja ennen kuin lähetät sen vastaanottajalle.

L5000-sarjan tulostimet ja monitoimilaitteet tarjoavat suorituskykyä
Mallisto on tyylikäs ja suorituskykyinen, mutta hinnaltaan järkevä. Tätä arvostetaan useissa toimistoissa. Kaikki seitsemän laitetta tukevat Applen AirPrintiä ja Google Cloud Print 2.0:aa. Laitteet tukevat langatonta tulostamista (Mopria-yhteensopiva). Tämän lisäksi voit tulostaa Brotherin ilmaisen iPrint&Scan -appsin avulla langattomasti älypuhelimeltasi tai tabletiltasi.

Laitteet kuluttavat vähän energiaa ja niissä on edulliset käyttökustannukset. Laitteet eroavat toisistaan pääosin paperinkäsittelyyn soveltuvien lisälaitteiden osalta ja verkkoyhteyksissä (kiinteä vai langaton verkkoliitäntä).

Brother DCP-L5500DN mustavalkolasermonitoimilaitteella voi tulostaa, skannata ja kopioida, kun taas MFC-L5700DN monitoimilaite sisältää lisäksi faksin.

Hinnat ja saatavuus
Brotherin mustavalkolasermallisto tarjoaa nopeaa tulostusta sekä edistyneet verkkoyhteydet. Mallisto on saatavilla kautta maan Brother-jälleenmyyjiltä. Ohessa verolliset suositushinnat:

HL-L5000D verollinen suositushinta 273,00 €

HL-L5100DN verollinen suositushinta 354,00 €

HL-L5100DNT verollinen suositushinta 486,00 € (lisäpaperikasetilla)

HL-L5200DW verollinen suositushinta 405,00 €

HL-L5200DWT verollinen suositushinta 533,00 € (lisäpaperikasetilla)

DCP-L5500DN verollinen suositushinta 479,00 € (monitoimilaite)

MFC-L5700DN verollinen suositushinta 592,00 € (monitoimilaite faksilla)

Written by kerttuvali

May 19th, 2016 at 9:41 am

Brotherilta uudet edulliset mustavalkotulostimet

without comments

print_fTSsWuWzqV

Neljä uutta, erittäin kompaktisti muotoiltua Brother mustavalkolasertulostinta jatkaa ylpeänä Brotherin hyvien kooltaan pienten mustavalkotulostinten perinnettä. Uuden tuotesarjan suorituskyky on erinomainen ja käyttökustannukset erittäin kilpailukykyiset. Uutuuksien hankintahinnat hieman yli sadasta eurosta eteenpäin.

Vaikka yhä useammat hankkivat ostaessaan väritulostimen on markkinoilla edelleen tilausta myös mustavalkolasertulostimille. Uudet Brother lasertulostimet ovat kooltaan pieniä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä edullisesti.

Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell kertoo, että ulkomitoiltaan pienet lasertulostimet ovat erittäin suosittuja pienissä yrityksissä, joissa tulostetaan sopimuksia, laskuja ja raportteja.

Toimistoissa tarvitaan usein henkilökohtaista tulostinta ja pienet Brother lasertulostimet ovat tähän erinomainen ratkaisu: “Kun verrataan käyttökustannuksia, mustavalkotulosteet ovat usein väritulosteita edullisempia. Mustavalkotulostimia myös harvemmin käytetään omiin tulostuksiin, kuten laulujen sanojen, selfiekuvien tai kutsujen tulostamiseen, sillä ne ovat parempia värillisinä,” kertoo Tom Forssell.

Kaikki uudet Brother mustavalkotulostimet tulostavat automaattisesti 2-puolisena ja voivat siten alentaa paperinkulutusta jopa 75 prosenttia. Kahdessa on langaton verkkoliitäntä, joka mahdollistaa tulostuksen suoraan älypuhelimesta tai tabletista. Laitteissa on Apple AirPrint ja Google Cloud Print™ tuki ja ilmainen Brother iPrint&Scan sovellus iOS, Android ja Windows Phone laitteille.

Brother tarjoaa tulostimille kolmen vuoden takuun, sisältäen Swap-laitevaihtotakuu 1. vuoden ajan.

Kaksi pienintä mallia
Brother HL-L2300D on tuotesarjan pienin laite ja erittäin yksinkertainen käyttää. Tulostusnopeus on jopa 26 sivua minuutissa ja tulostaessa on mahdollista valita myös 2-puolinen tulostus. HL-L2300D toimitetaan 700 sivun aloitusvärikasetilla.

Langatonta verkkoa käyttäville Brother HL-L2340DW parempi ratkaisu. Tämä tulostin tarjoaa samat ominaisuudet kuin HL-L2300D ja lisäksi WiFi-yhteyden, suuremman muistin ja mahdollisuuden mobiilitulostukseen.

Kaksi nopeinta mallia
HL-L2360DN on hyvä valinta, jos useita tulosteita tarvitaan nopeasti, sillä tulostusnopeus on jopa 30 sivua minuutissa. Tämä tulostin on suunnitettu IT-ympäristöön, jossa käytetään kiinteää verkkoliitäntää tai USB-liitäntää suoraan PC:lle. HL-L2360DN sisältää automaattisen 2-puolisen tulostuksen, 250 arkin paperikasetin ja 700 sivun aloitusvärikasetin.

Malliston lippulaiva on HL-L2365DW jossa on USB, sekä kiinteä ja langaton verkkoliitäntä, joten laitteen käyttö on erittäin joustavaa. Laite tulostaa 2-puolisena automaattisesti, toimii mobiililaitteilla ja se toimitetaan 1200 sivun aloitusvärikasetilla.

Hinnat ja saatavuus
Uudet lasertulostimet ovat saatavissa jälleenmyyjiltämme. Verolliset suositushinnat: HL-L2300D 107,00 €, HL-L2340DW 134,00 €, HL-L2360DN 185,00 € ja HL-L2365DW 200,00 €.

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 10:03 am

Brother: Tulosta Android tabletilla tai älypuhelimella Brother tulostimeen

without comments

p5bitgbdtlhtbvuyt6yl

Mopria™-sertifioidut Brother tulostimet tekevät älypuhelimesta ja tabletista tulostamisen entistäkin helpommaksi. Mopria-tulostinkuvake ilmestyy mobiililaitteen näytölle, joten asennusta tai ajureita ei tarvita. Vain yksi klikkaus ja hetkeä myöhemmin saat valokuvista, asiakirjoista ym. paperitulosteen.

Brother on nyt sertifioinut ensimmäiset Mopria™-yhteensopivat laitteensa. Mopria Alliancen tavoite on luoda yksinkertainen standardi ja tehdä älypuhelimista ja tableteista tulostaminen entistäkin helpommaksi.

Brother on lanseerannut huimat kahdeksan Mopria™-sertifioitua tulostinta ja monitoimilaitetta.

Mopria™-hyväksytyt tulostimet ilmestyvät automaattisesti esimerkiksi älypuhelimesi näytölle. Valokuvat, asiakirjat ym. voidaan siten tulostaa saman tien, eikä enää tarvitse hukata aikaa miettimällä asetusten muuttamista tai erityisten ajureiden asentamista.

Mopria Alliance kasvaa jatkuvasti ja mukana on tällä hetkellä 22 jäsentä, jotka kattavat yhdessä lähes koko tulostusteollisuuden laitteet sekä ohjelmistot. Brotherin lisäksi mukana ovat monet tunnetut brändit kuten Canon, Adobe, HP, Lexmark, Samsung, Seiko Epson ja Konica Minolta.

Moprian takana oleva tuottoa tavoittelematon organisaatio sopii erinomaisesti Brotherin strategiaan luoda mahdollisimman käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä tulostimia.

Nykyään monet Brother tulostimet, skannerit ja monitoimilaitteet ovat langattomia (Wi-Fi) ja laitteemme toimivat Brother iPrint&Scan appsin kautta iPhone, Android, Windows Phone ja tablet laitteilla.

Monet Brother laitteet tukevat Apple AirPrint ja Google Cloud Print tulostusta ja joissakin mallleissa
on myös myös langaton NFC-lähiviestintätuki.

“Moprialla tulostat entistäkin helpommin suoraan Android puhelimestasi tai tabletistasi.
Jos lähellä on Mopria hyväksytty tulostin, klikkaat vain laitteesi näytölle ilmestyvää ikonia
ja piirroksesi tai valokuvasi tulostuvat saman tien,” selittää Tom Forssell, Brother Finlandin myyntijohtaja.

Ensimmäiset Mopria-sertifioidut Brother laitteet ovat HL-L8250CDN, HL-L8350CDW,
HL-L9200CDW, MFC L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW, DCP-L8400CDN
ja DCP-L8450CDW.

Jos sinulla on jokin näistä Brother laitteista, tulee sinun ladata viimeisin laiteohjelmapäivitys Brother Solutions Centeristä. Tämän jälkeen tulostimesi tai monitoimilaitteesi tukee langatonta
Mopria- älypuhelintulostusta.

Nykyään langaton Mopria-tulostus toimii älypuhelimissa ja tableteissa, jotka käyttävät Android 4.4 tai
uudempaa käyttöjärjestelmää. Mopria Print Service -sovellus on ladattavissa Google Play™ Storesta ilmaiseksi.

Written by kerttuvali

September 29th, 2014 at 2:50 pm

Posted in Brother

Erittäin korkealaatuiset monitoimilaitteet vaativaan toimistokäyttöön

without comments

xqtrxei9nbo2madwavnc

Uudet laserlaitteet skannaavat, kopioivat, tulostavat ja faksaavat* ja niiden ulkomitat ovat pienet. Lisäksi ne ovat ensimmäisiä Brother laitteita, jotka tukevat Mopria-standardin mukaista langatonta tulostusta älypuhelimista ja tableteista. Hinnat alkaen 718,00 euroa.

Monet yhdistävät monitoimitulostimet kotitoimistoihin, joissa nämä tyylikkäät laitteet auttavat monissa tulostukseen, kopiointiin, skannaukseen ja faksaukseen liittyvissä töissä. Silti monitoimilaitteita käytetään myös toimistoissa, sillä monipuoliset laitteet säästävät aikaa, tilaa ja kustannuksia, koska kaikki työt voidaan hoitaa samalla laitteella.

Nyt korkealaatuiset Brother monitoimilaitteet ovat myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuvilla. Brother Business Colour yritysmalliston uudet monitoimilaitteet on suunnattu työryhmille ja yrityksille, joissa useat työntekijät käyttävät samaa monipuolista laitetta. Amerikkalaiset kutsuvat tätä nimellä “Corporate printing”.

Modernit yritykset käyttävät mobiililaitteita yhä yleisemmin – ja saavat laitteilleen tukea nyt myös Brotherilta, jonka uudet kätevät kansainvälistä Mopria-standardia tukevat monitoimilaitteet helpottavat langatonta tulostusta esimerkiksi Android älypuhelimista ja tableteista.

Uuden Brother malliston monitoimilaitteet käyttävät värilasertekniikkaa. Laitteiden verolliset hinnat 718,00 – 1 645,00 euroa. Tähän hintaan ostaja saa korkealaatuisen, nopean ja ympäristöystävällisen Brother monitoimilaitteen huomattavasti markkinoillamme olevien kilpailijoiden laitteita edullisemmin.

Viisi eri laitevaihtoehtoa
Uuteen Brother värilasermallistoon kuuluu viisi uutta monitoimilaitetta, jotka vastaavat pienten ja keskisuurten yritysten sekä työryhmien asettamiin laitevaatimuksiin. Brother DCP-L8400CDN monitoimilaite tulostaa, skannaa ja kopioi ja sen tulostusnopeus on jopa 28 sivua minuutissa sekä väreissä, että mustavalkoisena. Laitteessa on vakiona automaattinen 2-puolinen tulostus, 300 arkin paperikapasiteetti, 9,3 cm leveä kosketusnäyttö ja kiinteä verkkoliitäntä.

DCP-L8450CDW sisältää langattoman Wi-Fi liitännän, tulostaa jopa 30 sivua minuutissa ja tarjoaa vakiona 2-puolisen tulostuksen, skannauksen ja kopioinnin. Tämän lisäksi laitteessa on suuri 12,3 cm leveä kosketusnäyttö ja mahdollisuus käyttää suur- ja supervärikasetteja, jotka alentavat huomattavasti sivukohtaisia tulostuskustannuksia.

Brother MFC-L8650CDW on uuden värilasermalliston pienin faksillinen monitoimilaite ja sen tulostusnopeus on 28 sivua minuutissa sekä väreissä, että mustavalkoisena. Laitteessa on vakiona 9,3 cm leveä kosketusnäyttö, langaton verkkoliitäntä sekä automaattinen 2-puolinen tulostus, kopiointi, faksaus ja skannaus.

MFC-L8850CDW sisältää melkein samat toiminnot kuin MFC-L8650CDW, mutta laite tulostaa hieman nopeammin – 30 sivua minuutissa – ja siinä on suurempi kosketusnäyttö (12,3 cm), mahdollisuus käyttää suur- ja supervärikasetteja sekä 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite.

Malliston lippulaiva on MFC-L9550CDWT, joka on monilta osin identtinen MFC-L8850CDW mallin kanssa. MFC-L9550CDWT sisältää myös lisäpaperikasetin, joka nostaa laitteen paperikapasiteetin 800 arkkiin ja se käyttää 6000 sivun supervärikasetteja, jotka pitävät sivukohtaiset tulostus-kustannukset erittäin alhaisina.

Monitoimilaitteet vaativaan toimistokäyttöön
Paljon uutta edistynyttä tekniikkaa ja käyttäjäystävällisiä toimintoja sisältävät uutuudet helpottavat päivittäistä toimistotyötä – tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta*.

Uudet mallit tulostavat jopa 30 sivua minuutissa (väreissä ja mustavalkoisena) ja ensimmäinen sivu tulostuu vain 15 sekunnissa – säästäen aikaa, kun tulosteita ei tarvitse odotella.

Kaikki viisi mallia on suunniteltu moderniin mobiilimaailmaan. Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint ja Google Cloud Print™ appsit mahdollistavat suoran tulostuksen iPhone, iPad, Android, Kindle Fire ja Windows® Phone laitteista.

Tämän lisäksi uusi mallisto tukee Brother Solutions Interface (BSI) tekniikkaa, jonka ansiosta ohjelmistonkehittäjät voivat rakentaa räätälöityjä tulostusratkaisuja Brother laitteille.

Edistyksellistä tulostuksenhallintaa varten on saatavissa Brother b-guard tulostuksenhallintaratkaisu, jolla voidaan seurata, kontrolloida ja alentaa tulostuskustannuksia.

Uuden Brother malliston laitteet ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita laitteita. Laitteilla on Joutsenmerkki, niissä on vakiona värinsäästötoiminto ja laitteet voidaan asettaa syvään virransäästötilaan, kun ne eivät ole käytössä.

* Faksi sisältyy vain MFC-malleihin.

Hinnat ja saatavuus
Kaikki uutuudet ovat saatavissa jälleenmyyjiltämme syyskuussa.
Brother DCP-L8400CDN – Suositushinta 718,00 € (sis. alv).
Brother DCP-L8450CDW – Suositushinta 1 125,00 € (sis. alv).
Brother MFC-L8650CDW – Suositushinta 799,00 € (sis. alv).
Brother MFC-L8850CDW – Suositushinta 1 246,00 € (sis. alv)
Brother MFC-L9550CDWT – Suositushinta 1 645,00 € (sis. alv).

Written by kerttuvali

September 10th, 2014 at 5:12 pm

Tyylikäs tarratulostin ammattikäyttöön

without comments

sobutapiceb3jivmig7x

Monet työmiehet työskentevät parhailla mahdollisilla työkaluilla, ajavat hienoa pakettiautoa ja käyttävät käytännöllisiä älypuhelimia, jotka kestävät rikkoutumatta putoamisen lätäkköön tai kivilattialle. Laatutietoiset ammattilaiset tarvitsevat myös yhden markkinoiden tyylikkäimmistä tarratulostimista. Heidän työlleen on usein tärkeää, että kaapelit, johdot ja panelit ovat helposti tunnistettavissa ja että viivakoodien tulostaminen on helppoa – sekä kotitoimistossa mappien, laatikoiden, rasioiden ja kaappien sisältö ovat helposti löydettävissä.

Uusi Brother PT-E550WVP on edistyksellisin työmiehille suunnattu tarratulostin. Nopeassa ja kätevässä laitteessa yhdistyvät perinteisen tarratulostimen kestävyys ja moderni tekniikka, kuten langaton verkkoliitäntä sekä mahdollisuus luoda PC:llä omia tarroja, jotka sisältävät yrityksen logon.

Monipuolinen tarratulostin
Brother PT-E550WVP tarratulostimessa on numero- ja kirjainnäppäimistö sekä suuri taustavalaistu ja helppolukuinen LCD-grafiikkanäyttö. Laitteen mukana toimitetaan ladattava litium-ioni akku ja
verkkolaite sekä näppärä kantolaukku näiden kuljettamiseen.

Tarratulostimella voidaan tulostaa viivakoodeja, jatkuvia numero- tai kirjainsarjoja, 394 erilaista symbolia sekä tekstilohkotarroja, jotka sopivat tyypillisimpiin sähköasennuksiin. PT-E550WVP käyttää  3,5 – 24 mm leveää tarranauhaa ja sen tulostusnopeus on jopa 30 mm sekunnissa.

Uusi PT-E550WVP tarratulostin voidaan liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla tai langattomassa
verkossa.

Edistyksellinen ohjelmisto
Laitteen mukana toimitettavan ohjelmiston avulla voit suunnitella omia tarroja ja lisätä niihin
esimerkiksi logon, kuvia ja erikoissymboleita. Tarrat voidaan suunnitella PC:llä ja ladata sitten valmiit tarrat sekä tietokannat tarratulostimeen.

Vaihtoehtoisesti voit luoda ja suunnitella tarroja paikan päällä älypuhelinta tai tablettia käyttäen.
Tähän tarvitset ilmaisen Brother iPrint&Label appsin ja mobiilikäyttöön tarkoitetun kaapelinmerkintätyökalun – saatavana Apple ja Android laitteisiin.

Kolmas ilmainen Brother appsi on Transfer Express mobiiliversio, jonka ansiosta asentajat
voivat  ladata tietoa sähköpostista tai pilvestä ja siirtää sen langattomasti tarratulostimen muistiin.

Käyttää kutistesukkatarraa
PT-E550WVP käyttää HSe-kutistesukkatarraa, joka on erityisen suosittua sähkö- ja kaapeliasentajien
keskuudessa, sillä se takaa kestävän ja helpon kaapelien ja johtojen merkinnän.

Kutistesukkatarran teksti luodaan tarratulostimella ja sen jälkeen merkittävä johto työnnetään kutistesukan sisään ja lämmitetään kuumailmapistoolilla. Kutistesukka kutistuu jopa 50 % alkuperäisestä halkaisijastaan ja 15 % pituudestaan, kun sitä lämmitetään 110-140 asteessa. Lopputuloksena on helposti luettava ja äärimmäisen kestävä tunniste, joka on tiukasti kiinni johdossa.

Brother kutistesukkatarrojen pituus on 1,5 metriä ja leveys 5.8 – 23,6 mm.

Hinnat
Brother P-touch E550WVP tarratulostimen verollinen suositushinta on 271,00 euroa.
Brother HSe-kutistesukkatarraa on saatavana 5.8 – 23.6 mm levyisenä ja hinnat 27,00 –  36,00 euroa (sis. alv).

Written by kerttuvali

July 4th, 2014 at 1:00 pm

Brother on yksi sadasta maailman innovatiivisimmasta yrityksestä

without comments

print_859nDQ8cKd

Uutta Brother tulostinta ostaessasi tai työpäivän aikana käyttäessäsi, et ehkä tule ajatelleeksi, että kyseinen laite sisältää monia maailmanluokan innovaatioita.

Vaikka Brother tuo aika ajoin markkinoille uraauurtavaa tekniikkaa, on Brotherille edelleen tärkeää myös se, että ympäri maailmaa sijaitsevien asiakkaidemme laitteet toimivat hyvin joka päivä ja täyttävät erittäin vaativat kierrätystä ja ympäristöystävällisyyttä koskevat kriteerit.

Monet ovat löytäneet Brotherin laadukkaat laitteet ja kiittävät niiden kekseliäisyyttä ja innovatiivisia toimintoja. Suuri kansainvälinen mediayritys Thomson Reuters on niistä yksi. He listasivat Brotherin sadan maailman innovatiivisimman yrityksen joukkoon – jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Thomson Reutersin Top 100 listalla on Brotherin lisäksi useita maailmankuuluja yrityksiä useilta eri toimialoilta ja sektoreilta. Japanilaisia yrityksiä on listalla 27 ja Brother on yksi niistä.

Jatkuvat innovaatiot 
Kun kyse on innovaatioista, ei Brother ehkä ole valmistaja, joka tulee ensimmäisenä mieleen yhtenä maailman innovatiivisimmista yrityksistä.

Monet Brotherin uudet ideat on piilotettu laitteiden sisään luonnolliseksi osaksi kokonaisuutta. Tästä hyviä esimerkkejä ovat uuden Print 3.0 sukupolven A3-monitoimilaitteet, jotka löytyvät useista yrityksistä ja kodeista. “Arvostamme paikkaamme Thomson Reuters Top 100 listalla ja pidämme sitä luovien ideoiden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta saatuna kunnianosoituksena. Maailman innovatiivisimpien yritysten joukkoon pääseminen ei todellakaan ole itsestään selvää;” sanoo Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

USA ja Japani hallitsevat listaa 
Thomson Reuters arvottaa yritykset niille myönnettyjen patenttien ja niiden käyttämisen mukaan, sekä sen mukaan miten myönteisesti yritykset suhtautuvat uusien tekniikoiden kehittämiseen.

Maailman parhaimmat yritykset ovat kiistatta USA:ssa ja Japanissa. Thomson Reutersin Top 100 “Maailman parasta innovaattoria” listalla on 45 yritystä USA:sta. Eurooppalaisia yrityksiä on paljon vähemmän. Ranskaa edustaa 12 innovatiivista yritystä, Saksaa kolme, Sveitsiä neljä, Ruotsia kaksi ja Alankomaita vain yksi.

Brother lyhyesti

Brother Finland toimii Brother Nordicin Suomen maakonttorina ja tuo Brother tuotteita Suomen sekä Baltian markkinoille. Brother Finland vastaa myynnistä, markkinoinnista sekä teknisestä tuesta Suomessa. Vastuullisuus ympäristöasioissa on olennainen osa liiketoimintaamme, sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Yrityksellemme myönnetty ISO 14001 ympäristösertifiointi sekä laaja Joutsenmerkitty tuotevalikoimamme ovat konkreettinen osoitus siitä, että kannamme vastuumme myös ympäristöasioissa.

Lisätietoa osoitteessa www.brother.fi

Written by kerttuvali

May 22nd, 2014 at 1:30 pm

Posted in Brother

Brotherilta uusi huipputulostin Suomen markkinoille

without comments

print_EK74H7dNfg

100 sivua* minuutissa. Ei vähempää. Näin toimii Brotherin uusi HL- S7000DN, yksi Suomen nopeimmista toimistokäyttöön suunnatuista tulostimista.

Brother uutuutta ei ole suunnattu kaikille suomalaisille yrityksille. Tulostimen kohderyhmänä ovat yritykset, jotka tarvitsevat erittäin suuria määriä tulosteita nopeasti. Yritykset, jotka saattavat tulostaa 20 000 sivua kuukaudessa.

Tällaisia asiakkaita on paljon ‒ sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Siksi Brother odottaakin, että uudesta huipputulostimesta tulee nopeasti suosittu:

“HL-S7000DN tulostinta ei ole tarkoitettu ennätysten rikkomiseen, se ei ole tavoitteemme. Mutta olemme huomanneet, että markkinoillamme on kysyntää erittäin nopealle tulostimelle. HL-S7000DN ei ole ainoastaan nopea, se on myös erittäin monipuolinen, sisältää paljon käytännöllisiä toimintoja ja siihen on saatavana useita hyödyllisiä lisävarusteita”, sanoo Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

Nopein mustesuihkutulostin säästää energiaa**

Brotherin uusi HL-S7000DN mustesuihkutulostin tulostaa jopa 100 mustavalkosivua* minuutissa – tai 50 sivua minuutissa, jos tulostat kaksipuolisesti. Uusi tulostin on jopa 66 prosenttia nopeampi, kuin vastaavan hintaluokan lasertulostimet.

Kustannustehokkuus on erittäin tärkeää ja Brotherin uusi huipputulostin asettaa myös tähän uuden rajan. HL-S7000DN käyttää 60 prosenttia** vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet ja laitteen sivukohtainen tulostuskustannus on alle 0,8 senttiä (Alv 0 %). Tämäkin arvo on perinteisiä lasertulostimia alhaisempi. Lisäksi uuden Brother tulostimen energiankulutus on niinkin pieni kuin 1,5 kWh** viikossa.

Tulostuslaatu on laserluokkaa. Tulostustarkkuus on täysin uuden Brother tekniikan ansiosta 600 dpi, joten kirjaimet ja numerot tulostuvat paperille erittäin tarkkoina.

Täysleveä tulostuspää

Mustesuihkutulostimissa suuttimet sijoitetaan yleensä tulostuspäähän, joka liikkuu paperilla edestakaisin ja suihkuttaa musteen tarkasti paperille. Uusi huippunopea Brother tulostin käyttää hieman erilaista tulostustekniikkaa.

HL-S7000DN tulostimen tulostuspää on itse asiassa vähän A4-arkkia leveämpi (21.5 cm). Kaikki 5198 suutinta on asetettu tulostuspäähän rinnakkain, mikä takaa erittäin nopean tulostuksen.

Tulostimen käyttämällä musteella on ISO11798 arkistointikelpoisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulosteet säilyvät luettavina myös silloin, kun ne altistuvat valolle, kosteudelle, käsittelylle ja varastoinnille. Toistaiseksi ISO11798 hyväksyntä on myönnetty vain lasertulostimille, joten tässäkin suhteessa Brother rikkoo perinteitä.

Monipuolinen, turvallinen ja käyttäjäystävällinen
Uutta Brother HL-S7000DN tulostinta on helppo käyttää suuren intuitiivisen 5-rivin käyttöpanelin avulla ja laite tarjoaa käyttäjilleen monia edistyksellisiä toimintoja.

Lisävarusteena saatavien paperikasettien avulla HL-S7000DN tulostimen paperikapasiteettia voidaan kasvattaa vakio 600:sta sivusta aina 2100 sivuun asti. Kun näiden lisäksi käytetään 30 000 sivun supervärikasetteja, tulostin täyttää – ja jopa ylittää – vaativimmatkin tulostusvaatimukset.

Tietokoneesta tulostimeen lähetettävä tieto voidaan salata SSL-standardin mukaan ja estää siten asiaankuulumattomien henkilöiden pääsy asiakirjoihin. Turvatulostuksen käyttäminen mahdollistaa tulostustyön tallentamisen HL-S7000DN tulostimen muistiin, josta se tulostuu vasta sitten, kun ohjauspaneliin syötetään 4 numeroinen PIN-koodi.

Lisäksi uutta Brother tulostinta voidaan hallinnoida ja konfiguroida verkon kautta ja se tukee myös Brotherin uutta b-Guard tulostuksenhallintaratkaisua älykkääseen tulostuksenhallintaan.

Kuten kaikki Brother-tulostimet, myös HL-S7000DN tulostin on kierrätettävä ja hyvin ympäristö-ystävällinen. Tulostin täyttää myös saksalaisen Blue Angel -ympäristömerkin sekä kansainvälisen ENERGY STAR -standardin vaatimukset.

* Tulostusnopeus mitattu ISO/IEC 24734 standardin mukaan.

** Vertailu perustuu julkistettuhin ENERGY STAR TEC-arvoihin. Brother HL-S7000DN nopeutta on verrattu lasertulostimiin, joiden nopeus on 60 mustavalkosivua minuutissa. Brother-tulostimen tyypillinen energiankulutus (ns. TEC-arvo) on 1,5 kWh viikossa.

Hinta ja saatavuus
Brother HL-S7000DN on saatavissa valituilta jälleenmyyjillä kautta maan. Verollinen suositushinta 4 334,00 euroa.

Brother lyhyesti

Brother Finland toimii Brother Nordicin Suomen maakonttorina ja tuo Brother tuotteita Suomen sekä Baltian markkinoille. Brother Finland vastaa myynnistä, markkinoinnista sekä teknisestä tuesta Suomessa. Vastuullisuus ympäristöasioissa on olennainen osa liiketoimintaamme, sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Yrityksellemme myönnetty ISO 14001 ympäristösertifiointi sekä laaja Joutsenmerkitty tuotevalikoimamme ovat konkreettinen osoitus siitä, että kannamme vastuumme
myös ympäristöasioissa.

Lisätietoa osoitteessa www.brother.fi

Written by kerttuvali

May 16th, 2014 at 9:29 am