Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘DELL’ Category

Ennakkomaistiaisia Dellin CES-julkistuksista: Latitude 5000 Series -kannettava

without comments

ad657df49a81915a_800x800ar9fa417c45718a2f9_800x800ar

Dell on esitellyt esimakua tuotteista, joita yhtiö on laajemmin julkistamassa tammikuussa Las Vegasissa järjestettävillä CES 2016 -kuluttajaelektroniikkamessuilla.

Dell julkistaa jo nyt täysin päivitetyn Latitude 5000 Series -kannettavan. Kyseessä on täysvarusteltu yritystason kannettava PC, jonka uusi, 6. sukupolven Intel® -neliydinsuoritin takaa korkeimman mahdollisen suorituskyvyn. Laitteessa yhdistyy alan johtava tietoturva ja kestävyys sekä tyylikäs muotoilu. Kannettava on saatavana 14- (Latitude E5470) ja 15-tuumaisena (Latitude E5570), ja se on jopa 27 % ohuempi ja 18 % kevyempi kuin sen edeltävän sukupolvi.

Yrityskäyttäjille suunnattu, uudistettu Latitude 5000 Series sisältää seuraavia parannuksia:

 • Luotettavuus : Latitude 5000 on alan kestävin yritysluokan kannettava. Se läpäisee enemmän armeijatason testejä kuin mikään muu markkinoilla olevista kannettavista [1] . Uusina materiaaleina käytetään muun muassa kevyttä, mutta erityisen lujaa hiilikuituvahvistettua polymeeriä.
 • Tietoturva : Dellin oman salauksen, haittaohjelmasuojan ja todennuksen lisäksi Latitude 5000 Series tarjoaa ylimääräisen valtuustietosäilön valinnaisilla integroiduilla älykortti- ja sormenjälkilukijoilla. Dell ControlVault -työkalu prosessoi ja tallentaa kriittiset tunnistamistiedot erilliselle sirulle, ja estää näin haittaohjelmien pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin.
 • Hallittavuus: sisäänrakennetuilla hallintaominaisuuksilla yrityksen IT-hallinto voi muokata kannettavien BIOS-asetuksia ja määrityksiä joustavasti IT-infrastruktuuriinsa sopivaksi.

Lisäksi Latitude 5000 Series tarjoaa kattavasti tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten:

 • nopea USB-C-tyypin kaapelitelakointi ensimmäistä kertaa saatavilla Dell Latitude -kannettaviin
 • 6. sukupolven Intel® Core™ vPro™ -neliydinsuorittimet
 • lisävarusteena kosketusnäytöt Corning® Gorilla® Glass NBT™ -lasilla
 • ergonominen yritystason ISO-standardinäppäimistö valinnaisella taustavalaisulla
 • suurtiheyksiset ja pitkäkestoiset akut – jopa 17 tuntia
 • joustava liitettävyys työpisteellä työskenneltäessä E-sarjan telakoinnilla tai langattomalla Dell Wireless -telakalla ja Intel Pro WiDi :llä
 • erikoisvalmisteiset tarvikkeet tien päällä työskentelylle, esimerkiksi Dell Power Companion -varavirtalähde
 • suunniteltu erityisesti Windows 10:lle nopeaksi, sujuvaksi ja turvallisemmaksi
 • perustakuu ja Dell ProSupport Plus -tukipalvelut tarjoavat ennakoivan, automatisoidun tuen sekä vahinkosuojan.

Latitude 5000 Series tulee saataville Suomessa tammikuussa 2016 alkaen hintaan 739 euroa + alv.

Tämä on esimakua tammikuussa tulevista CES 2016 -julkistuksista, joiden myötä Dell tuo ammattilaisille uusia tietoturvallisia, hallittavia ja luotettavia tuotteita.

[1] Dellin teettämässä testauksessa Latitude 5000 Series läpäisi viisitoista MIL-STD 810G -standardin osatestiä täysin toimintakuntoisina. Testit eivät kuitenkaan ole osoitus Yhdysvaltain puolustusministeriön virallisesta hyväksynnästä tai tunnustuksesta.

Written by kerttuvali

December 22nd, 2015 at 10:10 am

Posted in DELL

Dell ja Google julkistivat Chromebookin yrityskäyttöön

without comments

bfbae34563fa6863_800x800ar

 • Dell Chromebook 13 -kannettavassa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, erinomainen suorituskyky ja Chrome OS -käyttöjärjestelmä.
 • Yritystason Chromebook on varustettu vaativiin työkuormiin suunnitelluilla Intelin suorittimilla ja turvallisella pääsynhallinnalla.
 • Dell KACE-, SonicWALL- ja Wyse vWorkspace -ohjelmistot tarjoavat hallittavuutta, tietoturvaa ja saumattoman pääsyn sovelluksiin paikasta riippumatta.

Dell on julkistanut yhteistyössä Googlen kanssa Dell Chromebook 13 -kannettavan, joka on suunniteltu nykypäivän liikkuvaan elämäntapaan. Laite tarjoaa huippuluokan suorituskykyä viidennen sukupolven Intel® Core™ i5 -suorittimilla, tyylikkäällä muotoilulla, valovoimaisella näytöllä ja jopa 12 tuntia kestävällä akulla.[1] Suorituskyvyn lisäksi Dell Chromebook 13 tuo asiakkaille hallittavuutta, tietoturvaa ja saumatonta yhdistettävyyttä IT-ympäristöön, mikä tekee siitä ihanteellisen työkäyttöön. Dell Chromebook 13 on viimeisin lisäys yhtiön Chrome-mallistoon, ja osoittaa Dellin ja Googlen sitoutumista innovatiiviseen yhteistyöhön liikkuvan työn tarpeisiin vastaavien laitteiden kehittämisessä.

Tuottavuutta ja saumatonta yhdistettävyyttä

Dell Chromebook 13 tarjoaa suorituskykyä, nopeutta ja mobiliteettia. Laite on saatavilla Intel Celeron-, Core i3- tai i5-suorittimilla sekä jopa 8 Gt järjestelmämuistilla. [2] Saumaton yhdistettävyys, nopea käynnistysaika, 12 tuntia kestävä akku [1] ja korkea suorituskyky takaavat tuottavan työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi Dell Chromebook 13 sisältää 720p HD -webkameran ja Full HD IPS -näytön.

Dell Chromebook 13:ssa on panostettu tyylikkääseen muotoiluun ja se on tehty materiaaleista, jotka tekevät siitä kevyen ja kestävän. Laaja 13,3-tuuman Full HD IPS-näyttö tarjoaa suuren valotiheyden, laajan katselukulman ja valinnaisen kosketusominaisuuden. Corning®Gorilla®Glass NBT™ -kosketusnäytöllä on lisäksi pitkä käyttöikä ja hyvä naarmunkestävyys.

Tietoturvallinen, hallittava ja luotettava

Dell Chromebook 13 on varustettu Dell KACE -laitehallintaratkaisulla. Lisäksi Dell SonicWALL Mobile Connect (VPN) -sovellus yhdistettynä Dell Secure Mobile Access -laitteeseen tai palomuuriin tarjoaa turvallisen pääsyn yrityksen tiedostoihin sekä kirjautumisraportit ja seurannan. Työpöydän virtualisointiohjelmisto Dell Wyse vWorkspace mahdollistaa saumattoman ja turvallisen pääsyn yrityksen Windows-sovelluksiin. Dell Chromebook 13 sisältää myös Googlen pilvipohjaisen hallintakonsolin, joka helpottaa laitteen käyttöönottoa ja hallittavuutta.

Huippuluokan tukipalvelut

Tietoturva- ja laitehallintaa helpottava Dell ProSupport Plus -tukipalvelu tietokoneille ja tableteille on tarjolla myös Dell Chromebook 13 -asiakkaille.[3] ProSupport Plus tarjoaa nopean asiantuntija-avun, vahinkopalvelun sekä teknisen asiakasvastaavan yli 1 000 laitetta omaaville asiakkaille.

[1] Based on Google Chrome Power_LoadTest, a battery run down test conducted by ODM labs in June 2015, with LCD panel brightness set to 37%, keyboard backlight set to 10%, and wireless on. For more information about Google Chrome Power_LoadTest, visit www.chromium.org. Test results should be used only to compare one product with another and are not a guarantee you will experience the same battery life. Battery life may be significantly less than the test results and varies depending on your product’s configuration, software, usage, operating conditions, power management settings and other factors. Maximum battery life will decrease with time and use.
[2] GB means 1 billion bytes and TB equals 1 trillion bytes; significant system memory may be used to support graphics, depending on system memory size and other factors.
[3] Some ProSupport Plus features are not available on all products. See dell.com/prosupportplus. Availability and terms vary by region. See dell.com/servicecontracts/global.

Written by kerttuvali

August 14th, 2015 at 9:59 am

Posted in DELL

Dell alentaa flash-teknologian hintaa

without comments

b6078ad55f86cc15_800x800ar

 • Dell esitteli markkinoiden edullisimman täysin flash-teknologiaan perustuvan tallennusjärjestelmän. [1] Dell SC-sarjan flash-tallennusjärjestelmän lähtöhinta on 23 000 euroa.
 • Uudet aloituskokoonpanot voidaan helposti laajentaa pyöriviä ja flash-levyjä yhdisteleväksi hybridijärjestelmäksi.  
 • Dell on markkinoiden suurin tallennusratkaisutoimittaja myydyillä teratavuilla mitattuna. [2]

 

Dell julkisti tänään uuden täysin flash-teknologiaan perustuvan kokoonpanon, joka tulee saataville hintaan 23 000 euroa. Julkistusten myötä Dell tarjoaa markkinoiden halvimman lähtöhinnan keskikokoisissa flash-tallennusratkaisuissa.[1]

”Hinta on ollut jo vuosia suurin este flash-levyjärjestelmien yleistymiselle yrityksissä. Nyt madallamme kynnystä, jotta flash-teknologian suorituskyky, luotettavuus, käytettävyys ja pieni koko olisi hyödynnettävissä lähes kaiken tason sovelluksissa. Tallennusjärjestelmien hintaa alentamalla tarjoamme yritysasiakkaille nyt myös alan helppokäyttöisimmät ja lähtöhinnoiltaan edullisimmat, täysin flash-teknologiaan perustuvat levyjärjestelmät”, sanoo Dell-tallennusratkaisujen markkinoinnista EMEA-alueella vastaava Robin Kuepers .

Edullisia flash-levyjärjestelmiä kaikenkokoisille yrityksille

Dell SC4020 -tallennusjärjestelmän flash-kokoonpanot tarjoavat taloudellisesti järkevän ja suorituskykyisen levyjärjestelmän. Ratkaisu on saatavilla kahtena vaihtoehtona:

 • edullisin Dell SC4020 flash -kokoonpano sisältää kuusi 480 gigatavun lukuoptimoitua SSD-levyä eli yhteensä 2,8 teratavua 23 000 euron hintaan.
 • Vaativampaan käyttöön optimoitu Dell SC4020 flash -kokoonpano tarjoaa parempaa kirjoitussuorituskykyä. Kuudella 480 gigatavun lukuoptimoidulla SSD-levyllä sekä kuudella 200 gigatavun kirjoitusoptimoidulla SSD-levyllä – yhteensä yli 4 teratavun kokonaiskapasiteetti – on saatavilla hintaan 33 000 euroa.

Molemmat uudet flash-kokoonpanot perustuvat 2U-kokoiseen Dell SC4020 -tallennusjärjestelmään , joka sisältää 24 levyasemapaikkaa, kahdet ohjaimet, kaikki vakio-ohjelmistot, asetukset, asennukset sekä kolmen vuoden Dell Copilot -tukipalvelut.

Dell SC4020 flash -kokoonpanoa voi laajentaa joustavasti lisäämällä flash-levyjä tai vaihtoehtoisesti perinteisiä pyöriviä levyjä. Järjestelmä optimoi tilan käyttöä automaattisesti ja siirtää vanhentunutta, käyttämätöntä dataa hitaammille levytyypeille, mutta säilyttää aktiivisessa käytössä olevan datan aina nopealla levyllä. Mikäli hitaammalle levypinnalle siirrettyä dataa luetaan, se siirretään takaisin nopeimmalle levypinnalle parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

Lisätietoja:

Englanninkielinen tiedote on kokonaisuudessaan luettavissa Dellin verkkosivuilla (englanniksi).

[1] For the Dell Storage SC4020 Entry-Level All-Flash €23,000 single-tier configuration and based on Dell internal analysis leveraging data from industry sources for list and typical discount prices of mid-range arrays over 1TB, including support, as of October 28, 2014.
[2] Based on the IDC Worldwide Quarterly Disk Storage Systems Tracker Q3 2014 using terabyte share data and excluding ODM.

Written by kerttuvali

January 13th, 2015 at 3:03 pm

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

without comments

2000px-Dell_Logo.svg

 • Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin [1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia kestävä akku.
 • Dell Inspiron -sarja päivittyy 4K Ultra HD -kosketusnäytöillä, Intel RealSense 3D -kameroilla sekä 5. sukupolven Intel® Core™ -suorittimilla
 • Uusi, kaareva Dell UltraSharp 34 -näyttö tarjoaa käyttäjille mukaansatempaavan visuaalinen kokemuksen.

Dell on julkistanut CES 2015 -kuluttajaelektroniikkamessuilla Las Vegasissa uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja hyödyntäviä XPS-kannettavia, Inspiron-PC-laitteita sekä tietokonenäyttöjä.

XPS 13 ja XPS 15: kannettavat uudentasoisella käyttökokemuksella

Dell XPS-sarjan kannettavat on aina suunniteltu yhdistämään muotoilun ja toiminnallisuuden parhaat puolet. Maailman pienin 13-tuumainen kannettava, Dell XPS 13, nostaa tämän ajattelutavan uudelle tasolle lähes reunattomalla näytöllään. Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu XPS 13 on suunniteltu kokoluokkansa tehokkaimmaksi ja pisimmällä akunkestolla varustetuksi kannettavaksi. Käyttöaikaa on jopa 15 tuntia yhdellä latauksella.

bdd46f329cfd49e8_800x800ar

 

XPS 13

8b1abab22a93190c_800x800ar

 

XPS 15

5,2 mm:n kehyksillä ja jopa 5,7 miljoonalla kuvapisteellä varustettu valinnainen UltraSharp Quad HD+ -näyttö toistaa esitykset ja mediatiedostot värikkäästi ja yksityiskohtaisesti. Viidennen sukupolven Intel Core -suorittimet ja SSD-levyt tarjoavat suoritus- ja reagointikykyä. XPS 13:n rakenne on huomattavan kevyt, alkaen vain 1,18 kg [2] .

Uusi Dell XPS 15 -kannettava vuorostaan tarjoaa kirkasta väritoistoa ja resoluutiota uudella, valinnaisella UltraSharp 4K Ultra HD -kosketusnäytöllä. Yli kahdeksalla miljoonalla kuvapisteellä varustettu 4K Ultra HD -näyttö on markkinoiden tarkin paneeli, joka on saatavilla 15-tuumaiseen kannettavaan. Runsas värikylläisyys ja korkea kuvankirkkaus toistavat käyttäjälle enemmän sisältöä ja yksityiskohtia ja soveltuu siten erityisesti media- ja verkkosisältöjen, kuten kuvien ja videoiden käsittelyyn. XPS 15:ssä on myös mallille ominainen suorituskyky ja äärimmäisen ohut runko.

Dell Inspiron 7000- ja 5000 -sarjat: tyylikkäät kannettavat uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla

Dell Inspiron -laitesarja täydentyy Inspiron 15 7000-sarjan Windows-kannettavalla. Inspiron 15 7000-sarja on varustettu 5. sukupolven Intel Core -suorittimilla ja valinnaisella 4K UHD-kosketusnäytöllä. 4K Ultra HD -näyttö antaa käyttäjälle erittäin selkeän, terävän ja laajakulmaisen katselukokemuksen, ja soveltuu erityisesti video- ja valokuvasisältöjen käsittelyyn. Inspiron 15 7000 -sarja on tyylikkään ja kevyen muotoilun vuoksi helppo kantaa mukana.

bb377b914f71e3ec_800x800ar

 

Dell Inspiron 15 5000-sarja

 

 

b94800158d885d8b_800x800ar

 

Dell Inspiron 15 7000-sarja

8c10532868e106aa_800x800ar

Dell Inspiron 23 All-in-One

Myös Inspiron 15 5000 -sarja on varustettu uusilla 5. sukupolven Intel Core -suorittimilla sekä lähes kahdeksan tuntia kestävällä akulla. 5000-sarja on vain 22,7 mm ohut ja painaa 2,68 kg.

Inspiron 5000- ja 7000-sarjan kannettavat sisältävät visuaalista selkeyttä ja väritoistoa parantavaa True Color -näyttöteknologiaa. Sekä 5000 että 7000-sarjoissa on Dellin uusi, tarkka kosketushiiri, joka mahdollistaa kosketusnäytön kaltaisen sujuvan ja nopeaan panoroinnin ja suurentamisen.

Dell esitteli myös innovatiivisen Intel RealSense 3D Camera Front F200 -kameran Inspiron 23 All-in-One-pöytäkoneisiin. 3D-kamera mahdollistaa uusia keinoja vuorovaikutukseen ja sisällöntuotantoon. Kameran syvyyttä tunnistavia ominaisuuksia voi hyödyntää uusilla Intel App Showcase -sovelluksilla muun muassa 3D-skannauksessa ja 3D-tulostuksessa [3] .

Kaareva Dell UltraSharp 34 -näyttö ympäröi käyttäjän aistit

accdf782f46c5453_800x800ar

Elokuussa 2014 Pax Prime -tapahtumassa esitelty kaareva Dell UltraSharp 34 –näyttö U3415W on nyt saatavilla. Mukaansatempaava, kaareva panoraamanäyttö ympäröi käyttäjän aistit yksityiskohtaisella WQHD-resoluutiolla. U3415W-näytön 34 tuumaa ja 21:9-kuvasuhde on ihanteellinen koko kaarevalle näytölle. Kaarevuus optimoi näkökentän ja minimoi silmän liikkeen tuottaen mukavamman katselukokemuksen kuin litteä näyttö. Integroidut, tehokkaat 18 W:n kaiuttimet toistavat äänet runsaina ja näytön monipuoliset liitännät tukevat useita laitteita.

Hinnat ja saatavuus [4]                                                                                   

 • XPS 13 tulee saataville valikoiduissa maissa EMEA-alueella alkaen 1 399 euron hintaan 20.1.2015. Developer Edition tulee saataville valikoiduilla markkinoilla tammikuun 2015 lopulla.
 • 4K Ultra HD -näytöllä varustettu XPS 15 tulee pian saataville alkaen hintaan 1 849 euroa.
 • Inspiron 15 5000 -sarja tulee saataville alkaen 629 euron hintaan 20.1.2015.
 • Inspiron 15 7000 -sarja tulee pian saataville alkaen hintaan 949 euroa.
 • Inspiron 23 All-in-One Intel Real Sense -kameralla tulee saataville 20.1.2015.
 • Dell UltraSharp 34 -näyttö on nyt saatavilla alkaen hintaan 899 euroa.

[1] Perustuu Dellin analyysiin kesäkuussa 2014.
[2] Paino riippuu laitteen kokoonpanosta.
[3] 3D-tulostin myydään erikseen.
[4] Tarjoukset voivat muuttua; ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Ei sisällä veroja eikä toimitus-, käsittely- ja muita kuluja. Dell pidättää itsellään oikeuden peruuttaa hinnoittelu- tai muista virheistä aiheutuvia tilauksia.

Written by kerttuvali

January 8th, 2015 at 1:55 pm

Posted in DELL

Dell esitteli palvelimen vaativimpaan suurteholaskentaan

without comments

a865b5de621f5fb3_400x400ar

Dell PowerEdge C4130

Suurteholaskentaan suunniteltu Dell PowerEdge C4130 tukee jopa neljää grafiikkakiihdytintä. Uutuus tarjoaa 33 prosenttia enemmän kiihdytystehoa kuin alan vastaavat ratkaisut, saavuttaen yhdellä palvelimella jopa yli 7,2 teraflopsia.

Dell rikkoo suurteholaskennan rajoja julkistamallaan PowerEdge C4130 -palvelimella. Vaativimmille työkuormille suunniteltu palvelin on osa Dellin lupausta tarjota asiakkaille käyttövalmiita suurteholaskennan ratkaisuja.

Nopea, saumaton ja luotettava tiedonsaanti ovat tänä päivänä yritysten tärkeimpiä kilpailuetuja. Dell tarjoaa näihin tarpeisiin vankkoja, skaalautuvia ja innovatiivisia suurteholaskennan ratkaisuja, jotka nopeuttavat tiedon jalostamista. Uusi PowerEdge C4130 -ratkaisu auttaa erityisesti suurteholaskentaa hyödyntäviä tutkimuslaitoksia sekä tietojenkäsittely-, teollisuus- ja rahoitusalan yrityksiä.

Kiihdyttimille optimoitu palvelin pienessä koossa

Dell PowerEdge C4130 tarjoaa äärimmäisen grafiikkapiiritiheyden 1U-korkeassa räkkipalvelimessa, joka on suunniteltu erityisesti suurteholaskentaan ja nopeuttamaan vaativimpia työkuormia .

PowerEdge C4130 on markkinoiden ainoa Intel® Xeon® E5-2600v3 -suorittimilla varustettu 1U-kokoinen palvelin jopa neljällä grafiikkapiirillä/kiihdyttimellä [1]. Grafiikkapiiri-/kiihdytintiheys on jopa 33 % suurempi kuin alan vastaavilla ratkaisuilla [2]. Niin suoritinta kuin U-räkkiyksikköä kohden PCIe-grafiikkapiirejä/-kiihdyttimiä on 400 % enemmän kuin muissa alan vertailukelpoisissa järjestelmissä [1]. PowerEdge C4130 saavuttaa yli 7,2 teraflopsia yhdellä 1U-palvelimella ja jopa 4,17 gigaflopsia wattia kohden [3]. Asiakkaat voivat näin optimoida suorituskyvyn tarpeen mukaan ja ratkaista perinteiseen konesaliin liittyvät tilan- ja energiankäyttörajoitukset.

Uusimmalla NVIDIA- ja Intel-teknologialla varustettu PowerEdge C4130 on saatavana viitenä eri kokoonpanona eri laskentatarpeisiin. Supertietokoneita vastaava ketteryys tuo datamassoja murskaaville tiedeorganisaatiolle sekä rahoitus- ja teollisuusyrityksille nopeampia tuloksia.

PowerEdge C4130 tukee kahta Intel® Xeon® E5-2600v3 -suoritinta, 16 DIMM-moduulin edestä DDR4-muistia ja kahta 1,8 tuuman SATA SSD -käynnistysasemaa. Neljällä 300W Intel® Xeon Phi™ -apusuorittimella tai NVIDIA Tesla -grafiikkapiirikiihdyttimellä varustettuna, PowerEdge C4130 mahdollistaa monimutkaisten ja intensiivistenkin työmäärien saumattoman laskennan.

Dell PowerEdge C4130 tulee saataville maailmanlaajuisesti 2.12.2014.

Written by kerttuvali

November 25th, 2014 at 10:07 am

Posted in DELL,Palvelimet

Uudistunut Dell PowerEdge -palvelintuoteperhe tarjoaa parasta suorituskykyä ja helpompaa hallittavuutta

without comments

a6de1b874676bd7a_800x800ar

 • Markkinoiden ensimmäinen hybriditallennusratkaisulla ja 1.8 tuuman SATA Flash -levyillä varustettu palvelin jopa kymmenkertaistaa sovellustyökuormien suorituskyvyn.
 • Palvelinten automatisoitu käyttöönotto Dell ZeroTouch lyhentää käyttöönottoon tarvittavaa aikaa merkittävästi. Liitä palvelin verkkooon ja automaattinen asennus määrittää asetukset itsenäisesti.
 • Dell esittelee alan ensimmäisen palvelinten hallintaratkaisun, jossa hyödynnetään Near Field Communication (NFC) -tekniikkaa. Palvelinten hallinta ja valvonta onnistuvat joustavasti myös älypuhelimella.

Dell julkaisi 8. syyskuuta uuden PowerEdge -tuoteperheen, joka tarjoaa helposti hallittavan suorituskykyisen kokonaisuuden yrityksen IT-ratkaisujen alustaksi. Dell PowerEdge palvelinten 13. sukupolven suunnittelun lähtökohtana olivat asiakkaiden tarpeet. Uudet palvelimet tarjoavat erinomaisen hinta/suorituskyky -suhteen, toimialan parhaat hallintaominaisuudet ja merkittäviä uudistuksia palvelinten tallennusratkaisuihin sekä suoritin- ja muistiteknologiaan.

Uusi Dell PowerEdge -portfolio muodostuu kortti-, räkki- ja tornipalvelimista. Dell PowerEdge -palvelimet tarjovat yrityksen IT:lle vapauden valita miten yritys toteuttaa IT-trendeihin, kuten pilvipalveluihin, sovelluslähtöiseen tietojenkäsittelyyn tai BIG Dataan liittyviä ratkaisuja. Dellin ja Intelin yhdessä teettämän Future Ready IT -kyselyn mukaan juuri nämä trendit ovat seuraavan 12 kuukauden aikana yli 80 % IT-päättäjän tehtävälistalla.

“Asiakkaamme painivat päivittäin uusien haasteiden kanssa, joita ei muutama vuosi takaperin vielä ollut olemassakaan. Teknologian kehitys ja sen aiheuttamat vaatimukset yrityksen IT:lle kasvavat jatkuvasti. Tästä johtuen IT-osastot pyrkivät ottamaan käyttöön ratkaisuja, jotka mahdollistavat uuden mielenkiintoisen tavan toteuttaa palveluita tekemättä IT-ympäristöstä erilaisten järjestelmien sekamelskaa.” arvioi Forrest Norrod , Dell Server Solutions -yksikön johtaja.

Uusi PowerEdge -palvelinportfolio

Ensimmäisenä julkaistavat seuraavan sukupolven palvelimet ovat PowerEdge R730xd R730 ja R630 -räkkipalvelimet, M630 -korttipalvelin , sekä T630 -tornipalvelin , jotka hyödyntävät uusinta Intelin Xeon E5-2600v3 suoritinta. PowerEdge -palvelintuoteperhe yhdessä Dellin tallennusjärjestelmien, verkkoratkaisujen, ohjelmistojen sekä palveluiden kanssa muodostavat joustavan, mutta luotettavan alustan liiketoiminnan sovelluksille.

Tallennusteknologia kiihdyttää sovellusten suorituskykyä

Liiketoiminnan käyttäessä entistä enemmän dataintensiivisiä sovelluksia, on dataan päästävä käsiksi entistä lyhyemmällä viiveellä. Esimerkiksi Dell PowerEdge R630 -palvelin hyödyntää uusia 1.8 tuuman SATA Flash levyjä, joilla data ”tuodaan lähemmäksi suoritinta” ja näin saavutetaan jopa 2.4 kertaa parempi levy I/O (IOPS) samassa tilassa, kuin 2,5 tuuman SSD -levyillä.

Erityisen koviin levy I/O -vaatimuksiin vastaa Dell Fluid Cache -ratkaisu, joka tarjoaa parasta suorituskykyä esimerkiksi tietokannoille tai virtuaalityöpöytäratkaisuihin.

Järjestelmien hallinta on helpompaa kuin koskaan ennen

Future Ready IT -tutkimukseen vastanneista päätöksentekijöistä 60 % kertoi panostavansa IT:n toiminnan tehostamiseen ja konesalien hallintaratkaisujen kehittämiseen. Dell PowerEdge -tuoteperheen uudistuneet hallintaominaisuudet vastaavat näihin tarpeisiin korkealla automatisoinnin asteella ja mahdollistamalla konesalien valvonnan ja hallinnan joustavilla ratkaisuilla esimerkiksi älypuhelimella.

Written by kerttuvali

September 9th, 2014 at 9:02 am

Posted in DELL,Palvelimet

Dell esittelee uuden PC-malliston – lisää tuottavuutta pienemmillä ja ohuemmilla laitteilla

without comments

8df058b8172efbcb_800x800ar

 • Uusi Dell Latitude -mallisto ja siihen kuuluva 2-in-1-kannettava tarjoavat turvallista ja helposti hallittavaa tuottavuutta kaikenlaisessa työssä
 • Dell OptiPlex Micro on tilaa säästävällä suunnittelullaan Dellin pienin ja monipuolisin pöytätietokone

Dell on julkistanut uusia täydennyksiä Latitude- ja OptiPlex-PC-tuotesarjoihin: Latitude 7000 -sarjan 2-in-1-kannettava, Latitude 5000-sarjan kannettavat, Latitude 14 Rugged -kannettava sekä OptiPlex 9020- ja 3020 Micro -pöytätietokoneet.

”Uusi valikoimamme tarjoaa innovatiivisia työn tuottavuutta parantavia välineitä. Vaikka uudet laitteemme näyttävät kevyiltä ja pieniltä kuluttajatuotteilta, ne tarjoavat alan parhaan käytettävyyden ja turvallisuuden”, sanoo Dellin yrityspäätelaitteista vastaava johtaja Kirk Schell .

Latitude- ja Optiplex -uutuudet tarjoavat tuottavuutta, hallittavuutta ja luotettavuutta

Palkituilla Dell Data Protection -ratkaisuillaan Dell on markkinoiden ainoa valmistaja, joka tarjoaa kattavan salauksen, kehittyneen todennuksen ja haittaohjelmien torjunnan samassa paketissa. Hallittavuutensa ansiosta Latitude- ja OptiPlex-tietokoneet tarjoavat asiakkaille maksimaalisen hyödyn laitteistoinvestoinneista. Uusi Dell Client Command Suite tarjoaa ilmaisia automaattisia työkaluja, jotka vähentävät merkittävästi laitteiston käyttöönottoon, valvontaan ja päivittämiseen kuluvaa aikaa. Varmistaakseen laitteidensa luotettavuuden Dell tarjoaa lisäksi palkitun yritystason ProSupport-palvelun.

Uudessa Latitude 13 7000 -sarjan 2-in-1-kannettavissa turvallisuus, keveys ja irrotettava tabletti yhdistyvät yhdessä tehokkaassa laitteessa. Se sisältää 13,3 tuumaisen näytön, ISO-sertifioidun taustavalaistun näppäimistön, älypuhelimista tutun ”Instant Go from sleep” -toiminnon ja tarjoaa ammattilaisille ensiluokkaista tuottavuutta.

Dellin myöhemmin tänä vuonna julkistettavan tutkimuksen mukaan joustavuus ja mahdollisuus työskennellä ajasta sekä paikasta riippumatta ovat työntekijöille entistä tärkeämpiä ominaisuuksia laitetta valittaessa. Uusi Latitude 12 5000 -sarja täyttää liikkuvassa työssä olevien ammattilaisten vaatimukset. Uuden suunnittelun ansiosta se on 20 prosenttia ohuempi kuin aikaisemmat mallit. Lisäksi se tarjoaa paremman akunkeston, kestävyyden ja yritystason tuen.

Latitude 14 Rugged on viimeisin lisäys Dellin iskunkestävien laitteiden mallistoon. Kannettava on tehty kestämään lähes missä tahansa, suojaten sen sisältämän datan. Lisäksi QuadCool™ -lämpötilanhallinta mahdollistaa suorituskyvyn säilyttämisen korkeissa lämpötiloissa. Ulkona toimivaksi suunniteltu 14 tuuman näyttö ja räätälöity RGB-näppäimistö mahdollistavat työskentelyn kaikenlaisissa ympäristöissä.

Uudet OptiPlex 9020- ja 3020 -pöytäkoneet tarjoavat työntekijöiden odottamaa tehokkuutta pieniin työskentelytiloihin. Markkinoiden turvallisin ja hallittavin pöytäkone OptiPlex 9020 Micro on ihanteellinen ratkaisu tilaltaan rajallisiin ympäristöihin turvallisuudesta tinkimättä. OptiPlex 3020 Micro tarjoaa puolestaan yritystason suorituskykyä kompaktissa paketissa.

Lisäksi Dell julkaisi uusia näyttöjä, jotka tarjoavat yrityksille uusia mahdollisuuksia muokata työympäristöjään entistä tehokkaammiksi.

Saatavuus

 • OptiPlex 9020 Micro, saatavilla nyt Suomessa.
 • OptiPlex 3020 Micro, saatavilla nyt Suomessa.
 • Latitude 5000 –sarja, saatavilla Suomessa 25.9. alkaen.
 • Latitude 13 7000 –sarja, saatavilla Suomessa lokakuun puolestavälistä alkaen.
 • Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K –näyttö, saatavilla EMEA-alueella vuoden 2014 lopussa.

Written by kerttuvali

September 5th, 2014 at 10:13 am

Posted in DELL,Pöytäkoneet