Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘Skannerit’ Category

Brother lanseeraa kolme kannettavaa skanneria

without comments

Brotherin kolme uutta kannettavaa skanneria helpottavat papereiden digitoimista missä ja milloin tahansa. Brother-skannerien virransyöttö tapahtuu tietokoneen USB 3.0 -liitännän kautta. Isoimmassa mallissa on myös kiinteä litiumioniakku. Edullisimman mallin verollinen hinta on 143,22 euroa.

Useimmille ihmisille tulee skannerista ensin mieleen toimiston nurkassa nököttävä laite, ei laukkuun tai taskuun mahtuva esine. Usein sellaista nimenomaan tarvitsisi. Nyt se on mahdollista.

Brotherin kannettavat tulostimet ovat olleet menestys, ja nyt yritys tuo markkinoille uuden DSmobile-skannerisarjan. Laitteet ovat pienikokoisia, joten ne on helppo ottaa mukaan asiakaskäynneille. Näin asiakirjojen, laskelmien ja sopimusten digitoiminen käy helposti. Skannerilla paperiasiakirjat saa tallennettua digitaalisessa muodossa, minkä jälkeen niitä voi muokata tietokoneella ja lähettää sähköpostitse.

Nämä toiminnot voivat tulla tarpeen esimerkiksi remonttiyrityksille, myyjille, kirjanpitäjille ja insinööreille, joiden olisi hyvä saada tallennettua asiakirjat digitaalisessa muodossa saman tien.

Brotherin kolme uutta kannettavaa skannerimallia saavat virtaa tietokoneen USB 3.0 -liitännästä. Isoimmassa mallissa on lisäksi kiinteä litiumioniakku, joten sitä voi käyttää myös ilman tietokoneyhteyttä.

Kolme kannettavaa mallia

Brotherin uusi tyylikkäiden ja kätevien kannettavien skannereiden tuotesarja käsittää kolme mallia. Saatavilla on eri hintaluokkiin kuuluvia tuotteita, joiden ominaisuudet ja toiminnot sopivat erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin.

Malleista pienin, Brother DSmobile DS-640, on helppokäyttöinen. Sen skannausnopeus on jopa 15 A4-sivua minuutissa mustavalkoisena tai väreissä. Mukana tulevalla ohjelmistolla on helppo skannata kaikenlaisia asiakirjoja vakiokokoisista pienikokoisiin, kuten kuitteihin ja henkilökortteihin. DS-640 saa virran käyttäjän tietokoneen USB 3.0 -liitännästä.

Brother DSmobile DS-740D on edistyneempi malli. Se soveltuu kaksipuolisten asiakirjojen skannaamiseen, mikä helpottaa työtä. Kun DS-740D on skannannut asiakirjan, asiakirja liukuu skannerin yli ja palaa takaisin. Näin skannerin taakse ei tarvitse varata tilaa asiakirjansyöttöä varten. DS-740D skannaa A4-asiakirjoja, kuitteja, henkilökortteja ja paljon muuta. Myös tämä malli saa virran käyttäjän tietokoneen USB 3.0 -liitännästä.

DSmobile DS-940DW puolestaan on kannettava skanneri vaativaan käyttöön. Siinä on kiinteä ladattava akku ja mahdollisuus tallentaa skannatut asiakirjat microSD-kortille. Näin skannaus hoituu liikkeellä oltaessa myös ilman tietokonetta. Brother DS-940DW:n nopeus on sama kuin pienemmän mallin. Se skannaa 15 yksittäistä sivua minuutissa ja kaksipuolisena 30 kuvaa (15 arkkia) minuutissa.

Written by kerttuvali

April 14th, 2020 at 11:17 am

Posted in Brother,Skannerit

EPSON: Kompakti ja monipuolinen laatuskanneri kätevillä toiminnoilla

without comments

print_GcvgMYmIa5

Skannaa, tallenna ja jaa kuvat ja asiakirjat uudella tyylikkäällä Perfection V39-skannerilla. Tämä 4 800 dpi:n työpöytäskanneri istuu hyvin työpöydälle kotiin tai toimistoon ja se sisältää monia helppokäyttöisiä toimintoja, joiden avulla saat laadukkaita tuloksia nopeasti. Integroidun telineen avulla skanneria voi käyttää pystyasennossa, mikä säästää pöytätilaa.

V39-skannerin tyylikkään ja pienikokoisen muotoilun ansiosta se ei vie kovin paljoa arvokasta pöytätilaa. Sisäinen teline mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen vaaka- ja pystyasennon välillä, eikä ylimääräistä pöytätilaa tarvita erillistä telinettä varten. V39-skannerin virransyöttö ja kytkentä tapahtuu yhden Micro-USB-liitännän kautta, joten verkkovirtasovitinta tai muita sotkuisia johtoja ei tarvita ja työtila pysyy siistinä.

Täysin irrotettavan kannen ansiosta V39 on ihanteellinen paksujen kirjojen, valokuva-albumien ja muiden nidottujen tuotteiden pikaskannaukseen. A4-kokoa suurempia valokuvia ja asiakirjoja voi skannata älykkäällä Scan ‘n’ Stitch -ohjelmistolla. Alkuperäinen asiakirja, esimerkiksi suuri panoraamakuva tai asiakirja, tarvitsee vain skannata A4-kokoisina osina, minkä jälkeen kuvat voi kääntää ja kohdistaa asianmukaisesti ohjelmiston avulla ja liittää osat lopulta saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Muokattuja kuvia ja asiakirjoja voi helposti tallentaa ja jakaa V39-skannerin avulla suoraan pilvitallennuspalveluihin, kuten SugarSynciin ja Evernoteen. Tällöin kuvat ovat helposti käytettävissä internetin kautta. . Valokuvia on myös helppo jakaa perheen ja ystävien kanssa skannaamalla suoraan Facebookiin ja Picasaan.

Epson Europen tuotepäällikkö Lee Withers kertoo: ”Tämä uusi malli on ihanteellinen käyttäjille, jotka etsivät helppokäyttöistä, erittäin pienikokoista ja tyylikästä laatuskanneria, jossa on lisäetuna älykäs Scan ‘n’ Stitch -ohjelmisto. Sen lisäksi, että asiakirjoja ja valokuvia voi skannata kotona, yrityskäyttäjät voivat käyttää V39:ää pienten määrien skannaustöihin, kuten yritysasiakirjojen, kuvien ja henkilökorttien skannaamiseen.”

V39 on ihanteellinen valokuvien ja asiakirjojen laadukkaaseen ja nopeaan skannaukseen. ReadyScan LED -tekniikan ansiosta lämpenemisaikaa ei ole, joten skannauksen aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Skannerissa on myös neljä pikakäynnistyspainiketta helppoa käyttöä varten. Asiakirjat voi skannata, kopioida ja jakaa tai muuttaa monen sivun hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi[1] painikkeen painalluksella. Toistuvia skannaustöitä voi nopeuttaa määrittämällä mukautettuja skannaustöitä kaikille neljälle painikkeelle.

V39-skannerin kanssa yhteensopivalla Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla voi varmistaa, että kuvat näyttävät aina parhaalta mahdolliselta. Ohjelmisto parantaa kuvalaatua poistamalla pölyn, palauttamalla haalistuneet värit ja korjaamalla valotuksen. Skannerissa on myös tekstin- ja asiakirjanparannustoimintoja, jotka terävöittävät tekstiä, korostavat tai poistavat värejä ja poistavat ei-toivotun valuman kaksipuolisista asiakirjoista.

Perfection V39 tulee myyntiin helmikuussa 2015 hintaan 89,99 euroa.

Written by kerttuvali

December 3rd, 2014 at 10:54 am

Posted in Epson,Skannerit

Epson tuo markkinoille huippuluokan tasoskannerit filmien ja valokuvien skannaamiseen

without comments

print_E29fC5kMH6print_uZzb6gvoHj

Epson julkistaa kaksi uutta filmi- ja valokuvatasoskanneria: Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photo on suunniteltu muuntamaan valokuva- ja negatiivikokoelmat ammattilaislaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi. Laadukkaat linssit, skannausalueen koko, tuettujen negatiivimuotojen laaja valikoima sekä edistyneet pölyn- ja naarmunpoisto-ominaisuudet nostavat uudet mallit markkinasegmenttinsä huipulle.

Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photo tarjoavat parhaan mahdollisen skannauslaadun, nopeuden ja tuottavuuden. Lisäksi ne tukevat monenlaisia positiivi- ja negatiivifilmimuotoja, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikoon ja 5 x 4 tuuman filmejä. Monipuolinen Perfection V850 Pro on erinomainen skanneri niin ammattilaisvalokuvaajille kuin innokkaille harrastajillekin. Perfection V800 Photo ‑mallin helppokäyttöisyys sekä nopea ja tarkka tulostus sopivat valokuvaharrastajille, jotka haluavat skannata suuren määrän erimuotoisia filmejä.

Perfection V850 Pro ja Perfection V800 Photo esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa Photokinassa (osasto B11, halli 2.2, 16.–21. syyskuuta 2014, Kölnmesse, Köln).

Kaksoislinssijärjestelmä takaa hyvän optisen skannaustarkkuuden filmeille (6 400 dpi) ja valokuville (4 800 dpi). Laite valitsee optimaalisen skannauslaadun ja ‑nopeuden mahdollistavan linssin automaattisesti. Suuren optisen tiheyden (4,0 Dmax) ansiosta skannerit tuottavat laajan valikoiman erittäin tarkkoja sävyjä erityisesti tummilla alueilla.

Uudet filmipidikkeet ovat entistäkin tukevampia, ja käyttäjät voivat muuttaa niiden korkeutta löytääkseen täsmälleen oikean tarkennuspisteen ja parhaan mahdollisen tarkennuksen. Uusissa filmipidikkeissä on myös anti-Newton-rengaslasi, joka parantaa skannauslaatua puristamalla alkuperäiskappaleet paikoilleen. V850-mallin mukana tulee myös toinen pidikesarja, joka auttaa lisäämään tuottavuutta.

Kumpikin malli hyödyntää Digital ICE ‑tekniikkaa, joka poistaa pölyn, hiukset, naarmut, sormenjäljet, rypyt sekä muut viat filmeistä, diakuvista ja valokuvista. Koska manuaalisia korjauksia ei tarvita, tekniikka säästää aikaa ja vaivaa. Filmien skannaukseen kehitetty Digital ICE käyttää infrapunavaloa ja pitkälle kehittyneitä algoritmeja pintavikojen havaitsemiseen ja poistamiseen.

Uusissa skannerimalleissa käytetään tuottavuutta lisäävää Epsonin ReadyScan LED ‑tekniikkaa, jonka ansiosta lämpenemisaika on alle sekunnin. Käyttäjä voi siis aloittaa skannaamisen heti. Kummallakin skannerilla on ENERGY STAR ‑hyväksyntä, osittain ReadyScan LED ‑tekniikan vähäisen virrankulutuksen ansiosta. Lisäksi LED-valolähteen tuottama skannauslämpötila on erittäin matala, joten herkimpienkin skannaaminen on turvallista.

Perfection V850 Pro sisältää myös muun muassa seuraavat lisäominaisuudet: High Pass Optics (heijastamaton linssipinnoite ja superheijastava peili, jotka takaavat optimaalisen kuvanlaadun ja nopeuttavat skannausta), sekä ammattimainen skannausohjelmisto, joka sisältää SilverFast® SE Plus 8- ja i1 Scanner ‑sovellukset.

Perfection V850 Pro- ja V800 Photo skannerien hinnat ovat 899 euroa ja 669 euroa. Mallit tulevat myyntiin tämän vuoden lokakuussa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Kaksoislinssijärjestelmä, joka optimoi filmien (6 400 dpi) ja valokuvien (4 800 dpi) skannauksen.

Suuri optinen tiheys (4,0 Dmax), joka mahdollistaa sävyjen erittäin tarkan toistamisen.

Skannaa monenlaisia filmityyppejä, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikokoisia ja 5 x 4 tuuman filmejä.

Hyvä tuottavuus – Epson ReadyScan LED ‑tekniikka lyhentää lämpenemisajan lähes olemattomiin; toinen filmipidikesarja (Perfection V850 Pro).

Digital ICE ‑korjaustekniikat negatiivien ja valokuvien vikojen automaattiseen poistamiseen tai korjaamiseen.

Ammattimaiset SilverFast® SE 8 (V800) ja SilverFast® SE Plus 8 (V850) ‑skannausohjelmistot.

ENERGY STAR -standardin mukainen alhainen virrankulutus.

Written by kerttuvali

September 16th, 2014 at 10:59 am

Posted in Epson,Skannerit