Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘ASUS’ Category

ASUS julkaisee Chromebook Flip C436 kannettavan Suomessa

without comments

ASUS Chromebook Flip C436 on maailman ohuin ja kevyin 14 tuuman Chromebook, jossa on 10. sukupolven Intel Core i5 U-CPU, Wi-Fi 6, kosketusnäyttö ja jopa 12 tuntia akunkestoa.

“The exceptionally thin and lightweight ASUS Chromebook Flip C436 is one of the first Chromebooks enabled by co-engineering efforts between ASUS, Google and Intel through Intel’s Project Athena innovation program” said Josh Newman, Vice President, Client Computing Group General Manager, Mobile Innovation Intel Corporation.

Key Points

  • Yksinkertaista, kannettavaa tyylikkyyttä: 14″ NanoEdge-näyttö, 85% näytön ja rungon välinen suhde, ja kevyt 13″ magnesiumseosrunko
  • Ennennäkemätön suorituskyky: jopa 10. sukupolven Intel Core ™ i5 -prosessori 8 Gt: n RAM-muistilla, 256 Gt: n SSD ja ultranopea Intel Wi-Fi 6
  • Käyttäjäkeskeinen design: Harman Kardon -sertifioitu soundbar-kaiutin , USI-stylus -yhteensopivuus, täysin tuettu USB-C ja integroitu sormenjälkitunnistin

Tänään julkaisemme uuden ASUS Chromebook Flip C436 kannettavan, joka on viimeisin lisäys ASUS Chromebook Flip -sarjaan. Tässä tyylikkäässä kannettavassa on lähes kehyksetön 14” NanoEdge-kosketusnäyttö, joka on suunniteltu maksimoimaan näytön pinta-ala niin ettei koneen design muutu. Kestävä ja kevyt magnesiumseoksesta valmistettu runko on vain 13 tuuman kokoinen ja se painaa vain 1,1 kg – täydellinen tuottavuuteen liikkeellä ollessa.

10. sukupolven Intel Core -prosessorin tukema upea käyttökokemus, reagoivuus ja pitkä akunkesto, on suunniteltu vastaamaan kunnianhimoisten käyttäjien odotuksia, siis heille, jotka kääntyvät premium-luokan koneensa puoleen kun haluavat saada asioita hoidettua.

Käyttäjäkokemusta ajatellen ASUS Chromebook Flip C436 on lisää erinomaisia lisäominaisuuksia, kuten integroitu sormenjälkitunnistin, Harman Kardon -sertifioitu soundbar-kaiutin, USI-stylus tuki intuitiiviselle käytölle ja modernit portit oheislaitteille.

Yksinkertaista, kannettavaa tyylikkyyttä

ASUS Chromebook Flip C436 kannettavassa on tyylikäs magnesiumseosrunko, joka on vain 13,7 mm ohut ja painaa vain 1,1 kg, joten se on yksi ohuimmista ja kevyimmistä saatavilla olevista 14-tuumaisista Chromebookeista. Sitä on saatavana kahdessa ainutlaatuisessa viimeistelyssä – Iridescent Airgel White, joka vaihtaa väriä eri näkökulmista katsottuna ja Transparent Silver, joka tarjoaa hienovaraisen ja perinteisen tyylikkyyden.

Muunneltavaa Chromebook Flip C436 kannettavaa voidaan käyttää kuten tavallista kannettavaa tietokonetta, pystymoodissa parhaiden katselukulmien saamiseksi tai tablet-tilassa stylus-kynän kanssa. Lähes kehyksettömässä NanoEdge-näytössä on kapeat reunat, jotka tarjoavat 85% näytön ja rungon suhteen maksimoimalla näytön pinta-alan pienimmässä mahdollisimmassa muodossa. Tämä ainutlaatuinen muotoilu antaa myös Chromebook Flip C436: lle enintään 13 tuuman kannettavan jalanjäljen. FHD-näytöllä on 1920 x 1080 natiivi resoluutio ja 100% sRGB-värivalikoima, joten ASUS Chromebook Flip C436 on täydellinen työhön ja viihteeseen.

Ennennäkemätön suorituskyky

ASUS Chromebook Flip C436 on valmistettu yhteistyössä Intelin Project Athena -innovaatio-ohjelman kanssa, ja se läpäisi tiukan testauksen saavuttaakseen ohjelman tavoitteet ja laitteistovaatimukset varmistaen, että se tarjoaa johdonmukaisesti odotettavissa olevan reagointikyvyn, välittömän herättämisen ja pitkän akunkeston.

ASUS Chromebook C436 kannettavassa on 10. sukupolven Intel Core i510210U, jopa 8 Gt: n LPDDR3-RAM-muistia ja Intel UHD -grafiikat. Dualband Intel Wi-Fi 6 ja Bluetooth 5.0 tarjoavat erittäin nopeat langattomat ominaisuudet, kun taas kaksi USB 3.1 Gen 1 USB-C -porttia, joissa on täysi tuki, sopivat oheislaitteisiin. Tallennusta varten Chromebook Flip C436: ssa on 256 Gt M.2 PCIe SSD, jota täydentää microSD-korttipaikka, joka tukee jopa 2 TB SD-korttia.

Käyttäjäkeskeinen design

ASUS Chromebook Flip C436 kannettavassa on akku, joka tarjoaa jopa 12 tunnin akun netin selaamista ja tuottavuutta vaativia tehtäviä varten. Äänen tarjoaa Harman Kardon -sertifioitu soundbar, joka tuottaa kohdennettua ääntä riippumatta siitä, missä tilassa kannettavaa käytetään.

Täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö tarjoaa tarkan ja mukavan kirjoituskokemuksen, ja pidennetyn 1,2 mm: n näppäinsyvyyden. Käyttäjät voivat myös kääntää kannettavan tablet-tilaan kirjoittaakseen tai piirtääkseen millä tahansa USI-yhteensopivalla stylus-kynällä.

Integroitu sormenjälkitunnistin näppäimistön oikeassa yläkulmassa lisää uuden tason laitteen suojaukseen. Käyttäjät hyötyvät myös Chrome-käyttöjärjestelmän automaattisista päivityksistä ja virustorjuntaohjelmista, samoin kuin Googlen kaksivaiheisesta vahvistuksesta, kolmansien osapuolten sovellusoikeuksien tarkistamisesta, laiteistuntojen kirjaamisesta ja suojausvaroituksista.

Saatavuus ja hinnoittelu

ASUS Chromebook Flip C436 on saatavana nyt.

Written by kerttuvali

March 25th, 2020 at 4:07 pm

Posted in ASUS

ASUS julkaisee Chromebook Flip C434-kannettavan

without comments

Parhaasta tuli vieläkin parempi: ASUS Chromebook Flip C434 on tehokas premium chromebook, jossa on 14” NanoEdge FHD-kosketusnäyttö. Se tarjoaa käyttäjälleen parhaimman Chrome OS kokemuksen sitten edeltäjänsä, Chromebook Flip C302.

  • Premium design ja melkein kehyksetön näyttö – 14” nelisivuinen NanoEdge-kosketusnäyttö, jossa on jopa 87% näytönala, kokoalumiinisessa rungossa
  • Nopea, hiljainen ja energiatehokas – Jopa Intel Core i5-suoritin, 8GB RAM ja jopa 10 tuntia akkua.
  • Monipuolinen ja mukava näppäimistö – Responsiivinen, taustavalaistu näppäimistö, 360° Ergolift-sarana ja 14mm painallusetäisyys
  • Koe Googlen ekosysteemi – Nopea, helppo, turvallinen ja synkronoitu. Koe Chrome OS:n helppous

Premium design ja melkein kehyksetön näyttö

Uusi ASUS Chromebook Flip C434 on edeltäjiensä kaltainen monipuolinen ja tehokas sekä tyylikäs Chromebook. Sen design on tuotu tähän päivään, tarkkaan hiotulla kokoalumiinisella rungolla. Sen hienostunut ulkonäkö on täydellinen sille, joka haluaa koneeltaan sekä monipuolisuutta että tyylikästä ulkonäköä.

Suunniteltu antamaan käyttäjälleen enemmän näyttöä ja vähemmän kehyksiä, uusi nelisivuinen NanoEdge 14-tuumainen näyttö antaa mukaansatempaavat visuaalit ilman häiritseviä reunoja. Sen ultraslimmit kehykset ovat vain 5mm ohuet kaikilta sivuilta melkein reunattomaan kokemukseen ja terävä korkea-resoluutioinen kosketusnäyttö luo verrattoman työskentelykokemuksen.

Nopea, hiljainen ja energiatehokas

ASUS Chromebook Flip C434 -kannettavassa on tehokas, jopa Intel Core i5-8200Y-suoritin ja jopa 8GB RAM-muistia tehokkaaseen toimintaan. Jopa 128GB tallennustilan vuoksi koneessa on runsaasti tilaa omille suosikkiohjelmille, dokumenteille ja medialle. Siihen voi myös lisätä jopa 2TB lisää tallennustilaa MicroSD korttipaikan avulla.

Dual-band Wi-Fi 5 (802.11ac) takaa että koneessasi on vakaat ja nopeat verkkoyhteydet kaikkialla ja Bluetooth® 4.0 liittää koneeseen laitteen kuin laitteen. Chromebook Flip C434 kannettavasta löytyy myös kaksi USB Type-C™ (USB-C™) porttia sekä USB Type-A portti oheislaitteiden liittämiseen. USB-C portti tukee datansiirtoa, erillistä näyttöjä sekä virransiirtoa. Pitkäkestoinen 48W akku kestää jopa 10 tuntia yhdellä latauksella.

Monipuolinen ja mukava näppäimistö

ASUS Chromebook Flip C434 kannettavassa on täysi taustavalaistu näppäimistö ja vakuuttava 1,4 mm painallusetäisyys tehden kirjoittamisesta vieläkin mukavampaa ja tarkkaa. Suuri touchpad on suunniteltu mukavuus, tehokkuus ja tasaisuus mielessä.

Mukautuva 360° ErgoLift sarana kääntyy pehmeästi ja kätevästi mihin tahansa kulmaan ja pitää näytön paikallaan. Sen voi siis asettaa kannettavan näytöksi, esitystilaan diasarjan esittämiseen tai vaikka tablettitilaan elokuvien katselua varten – tai ihan mihin tahansa haluttuun kulmaan.

Innovatiivisella saranalla on kaksoistarkoitus. Se nostaa ja kallistaa näytön käsille mukavaan kulmaan, jossa kirjoittaminen on helppoa ja jotta äänet toistuisivat paremmin.

Koe Googlen ekosysteemi

ASUS Chromebook C434 tukee täysin Google Playn Android-ohjelmistoja ja synkronoi helposti suosikkiohjelmistojesi kuten Google Photos, kalenterin ja pelien tiedot Chromebookisi ja älypuhelimesi välillä. Chrome OS käyttöjärjestelmä tuo nopeutta, helppoutta ja turvallisuutta jotka ovat avainasemassa, kun haluat tehdä useita asioista yhtä aikaa, opiskella tai vaikka vain katsoa elokuvaa.

Written by kerttuvali

May 22nd, 2019 at 2:09 pm

Posted in ASUS