Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘HP’ Category

HP:lta pelaajille: kaksi uutta pöytäkonetta ja näyttö uudella OMEN-ilmeellä

without comments

HP:n OMEN-pelimalliston ensimmäiset uudella ilmeellä varustetut koneet ovat järeät ja tyylikkäät pöytäkoneet OMEN 25L ja 30L. Pariksi sopii täydellisesti uusi OMEN 27i -näyttö.

May the 4th be with you! OMEN-pelimalliston ensimmäiset uudella ilmeellä varustetut koneet ovat tässä.

OMEN Gaming Desktop -pöytäkone on viimeistelty pienintäkin yksityiskohtaa myöten; esimerkiksi 15 mm korkeat kumitassut on suunniteltu kohottamaan kone riittävän korkealle parempaa jäähdytystä ajatellen.

OMEN 25L ja 30L

OMEN-mallisto on saanut uuden tyylikkään ja moneen ympäristöön sopivan ilmeen. Saatavilla kaksi eri kokoa: 25- ja 30-litrainen. Komponenttien vaihto onnistuu ilman työkaluja microATX-standardin mukaan. 30L-mallin etupaneeli on turvalasia ja sivupaneeli EMI-kalvotettua lasia.

 • Näytönohjaimeksi on valittavana esimerkiksi NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Ti tai AMD Radeon™ RX 5700 XT
 • Prosessorivaihtoehtoja ovat esimerkiksi uusi 5,3 GHz:n 10. sukupolven Intel® Core™ i9-10900K, jossa on 10 ydintä ja 20 säiettä, ja tuorein AMD Ryzen™ 9 3900 -pöytäkoneprosessori, joka perustuu Zen 2 -arkkitehtuuriin ja 7nm-prosessiin.
 • Jäähdytys tapahtuu esimerkiksi 92 mm:n ilmajäähdytyksellä tai 120 mm:n nestejäähdytyksellä.
 • Keskusmuistiksi on valittavana esimerkiksi 64 GB:n HyperX® FURY DDR4-3200Mhz XMP, jonka RGB-valot tekevät lasikuorisesta koneesta näyttävän.
 • Tallennustilaa on jopa 2 TB (WD_Black PCIe M.2 SSD).
 • OMEN Command Centerin avulla voi määrittää valaistusasetukset jopa kuudelle alueelle erikseen: koneen logolle, etutuulettimelle, sisäpuolelle, prosessorin jäähdytykselle, muistille ja näytönohjaimelle viiden eri asetuksen avulla. Älykäs Overclocking-ominaisuus ylikellottaa koneen automaattisesti. Fan Controlpuolestaan tarjoaa kolme vaihtoehtoa tuulettimen teholle: hiljainen, normaali ja turbo. Mukana muutkin uusimmat OMEN Command Centerin ominaisuudet: Remote Play, My Games, Profiles ja Coaching.
 • Saatavilla toukokuussa, OMEN 25L alkaen 1 099 € ja OMEN 30L alkaen 1 999 €.

OMEN 27i Gaming Monitor

 • Nano IPS -paneeli 98-prosenttisella DCI-P3-värikirjolla ja 25 % laajemmalla värikirjolla kuin sRGB:ssä. Syvät ja tarkat värit eivät haalistu myöskään sivusta katsoessa.
 • 27-tuumainen kuva on kirkas ja eläväinen HD-resoluution(2560×1440) ja 350 nitin kirkkauden ansiota.
 • Kuva ei töki: NVIDIA® G-SYNC®, 165 Hz:n virkistystaajuus ja 1 ms:n vasteaika.
 • Säädettävä jalka ja tyylikäs musta pinnoite. Näytön neljä liitäntää on kallistettu, joten niihin on helppo päästä käsiksi. Näytön takaosan valoja voi ohjata OMEN Command Centerin kautta.
 • Saatavilla heinäkuussa, alkaen 599 €.

OMEN Command Center

 • My Games kokoaa eri paikoista (esimerkiksi Steam, Epic Games Store, Origin ja Uplay),asennetut ja ladatut pelit yhteen kirjastoon, josta on helppo valita ja käynnistää päivän peli.
 • My Gear on kuin varikko, josta omia OMEN-laitteita on helppo hallita. Valo- ja tuuletinasetukset sekä omien profiilien luominen onnistuvat täällä.
 • My Services laajentaa pelikokemusta: saatavilla on vuoden ilmainen Mobalyticsiin perustuva Coaching-analytiikka omista vahvuuksista ja heikkouksista. Remote Play (aiemmin Game Stream) muuttaa OMEN-pelikoneen henkilökohtaiseksi pilvipelikoneeksi, jonka avulla omia pelejä voi pelata muillakin koneilla. Saatavilla myös Google Playsta ja Apple App Storesta.

OMEN-tuotesivut: hp.fi/omen

Written by kerttuvali

May 4th, 2020 at 7:30 pm

Posted in HP

HP:n uudet ProBookit PK-yrityksiin ja kotitoimistoihin

without comments

Uudet ProBookit ovat HP:n ensimmäiset yrityspuolen kannettavat AMD Ryzen 4000 -prosessoreilla.

HP ProBook 445 G7 ja HP ProBook 455 G7 -kannettavat pyörivät uusimmilla AMD Ryzen™ 4000 -sarjan mobiiliprosessoreilla. ProBook 400 -sarjan Windows 10 -kannettavissa on panostettu erityisesti tietoturvaan ja tehokkuuteen.

Uudet ProBookit lyhyesti:

• Tehokkuutta työhön. AMD Ryzen™ 4000 -sarjan prosessorit on saatavilla 4-, 6- tai 8-ytimisinä. Pitkä akunkesto ja HP Fast Charge, joka lataa akun puolilleen 30 minuutissa.

• Monitasoista tietoturvaa. Tietoturvasta huolehtivat BIOSin tasolla toimiva HP Sure Start, tekoälypohjainen haittaohjelmien torjuja HP Sure Sense, webkameran päälle ja pois kytkevä HP Privacy Camera ja valinnainen, näytön himmentävä HP Sure View Gen 3.

• Suunniteltu moderniin työhön. Ultraohuen kannettavan näyttö on lähes kehyksetön ja kääntyy 180 astetta. Kestävä (19 MIL-STG 810G -testit läpäissyt) ja tyylikäs kuori on alumiinia. Tilaa säästävä HP USB-C Dock G5, Wi-Fi®, jossa nopeamman tiedonsiirron ja pidemmän kantaman mahdollistava HP Extended Range Wireless LAN. Saatavana myös gigabittiluokan Wi-Fi 6.13, 14 ja 15.

HP ProBook 455 G7 ja HP ProBook 445 G7 saatavilla toukokuussa, alkaen 799 €.

Written by kerttuvali

April 7th, 2020 at 12:28 pm

Posted in HP