Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘Tulostusratkaisut’ Category

Liian harva yritys seuraa tulostuskustannuksiaan

without comments

HL-L6400DW Situ 23

JetAdvice® on yhteensopiva kaikkien Brotherin tulostimien ja monitoimilaitteiden kanssa.

Brother on aloittanut yhteistyön EuroFormin kanssa. EuroForm A/S on tanskalainen ohjelmistotalo, jonka sopimuspiirissä on yli 10 miljoonaa tulostinta ympäri maailman. Brotherin jälleenmyyjät Suomessa ja muissa Pohjoismaissa voivat nyt tarjota asiakkailleen Brotherin oman MPS-tulostuksenhallintapalvelunsa lisäksi EuroFormin JetAdvice®-palvelua, joka sopii esimerkiksi tulostustarpeiden kartoitukseen.

Useimmilla yrityksillä kokoluokasta riippumatta on kohtuullinen käsitys IT-laitteistoistaan, kuten tietokoneista, läppäreistä ja servereistä, sillä yritysten IT-vastaavat seuraavat näitä toiminnanohjausjärjestelmän, pilvipalveluiden tai muiden palveluntarjoajien välityksellä.

Entäpä tulostimet? Seurataanko tulostuksenhallintaa yhtä tarkasti?

Kuinka monessa yrityksessä tiedetään, kuinka paljon kullakin tulostimella tulostetaan, kuinka paljon tulostetaan väreissä ja miten paljon kuluu värikasetteja ja paperia? Vastaavatko työryhmätulostimiksi määritellyt tulostimet niille asetettuja vaatimuksia? Tulostuksenhallintapalvelut paljastavat, ovatko tulostimesi käyttötarpeisiisi nähden liian suuria, pieniä, kalliita käyttää vai soveltuvatko ne toimistoosi erittäin hyvin.

Brother ja EuroForm A/S aloittivat yhteistyön, jotta Brother voi palvella asiakkaitaan paremmin. EuroForm AS on maailman suurin tulostuksenhallintapalveluja tarjoava ohjelmistotalo. Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on yli 10 miljoonaa tulostinta tai monitoimilaitetta sopimuskannassaan.

Tärkeää Brotherille

Brother on saanut asiakkaikseen useita isoja yrityksiä viime vuosina. Tämän vuoksi pelkästään edulliset tulostuskustannukset ja tulostinominaisuudet eivät riitä. Tarjolla pitää olla muutakin, esimerkiksi tulostuksenhallintapalveluita ja ratkaisuja, joilla tulostimet integroidaan saumattomasti yrityksen hallinnollisiin järjestelmiin ja turvallisuusmääräyksiin.

Brother tarjoaa omia MPS-tulostuksenhallintapalvelujaan ja sen lisäksi myös JetAdvice®:n palveluja. Näin ollen Brotherin tarjoamat mahdollisuudet seurata tulostuksenhallintaa ovat entistäkin kattavammat.

”Kun tarjoamme Brotherin tulostinratkaisuja isompiin yrityksiin, törmäämme usein tilanteeseen, että yrityksessä on useita erimerkkisiä tulostimia. Yhteistyömme EuroFormin kanssa mahdollistaa sen, että voimme auttaa asiakasta löytämään optimaalisimmat ratkaisut. Näin ollen tarjoamamme Brotherin MPS-tulostuksenhallintapaketti on entistäkin kattavampi”, sanoo myyntijohtaja Tom Forssell Brother Finlandilta.

Brotherin jälleenmyyjät voivat kerätä JetAdvice®:n pilvipalvelun avulla tietoa loppukäyttäjien tulostimista ja tehdä suosituksia tulostinkantaan. Esimerkiksi jos yrityksessä tulostetaan paljon pienellä tulostimella, voisi olla kannattavampaa ostaa yksi isompi tulostin tai korvata väritulostin mustavalkotulostimella. Kaikki osastot eivät välttämättä tarvitse väritulosteita, jolloin mustavalkotulostin palvelee paremmin.

Brother-jälleenmyyjät saavat sekä MPS-tulostuksenhallintapalvelun että JetAdvice®:n kautta tietoa musteen loppumisesta, ja jälleenmyyjällä on näin ollen aikaa lähettää uudet tarvikkeet ajoissa.

Brother tarjoaa EuroFormin JetAdvice®-palvelua valikoiduille jälleenmyyjille ja yhteistyökumppaneille. EuroForm ja Brother tekevät yhteistyötä Pohjoismaissa.

Maailman suurin

EuroFormin erityisosaamista on auttaa yrityksiä optimoimaan tulostinkantaansa ja tulostimien käyttöään. Yritys on perustettu Smørumissa Kööpenhaminan lähellä vuonna 1993. EuroForm on itsenäinen ohjelmistotalo, joka toimii tulostinalustojen rajapinnassa.

EuroForm oli ensimmäisten toimijoiden joukossa tarjoamassa pilvipohjaisia ratkaisuja, mikä antaa lisämahdollisuuksia yrityksille, joiden toimistot sijaitsevat maantieteellisesti kaukana. Pilvipohjaisten sovellusten hyödyntäminen on ollut erityisen tärkeässä roolissa JetAdvice®:n kasvussa, ja yritys on levinnyt kaikkein laajimmin toimivaksi tulostuksenhallintapalveluja tarjoavaksi toimijaksi.

”JetAdvice®:n asiakkaat ovat tyypillisesti keskisuuria ja suuria yrityksiä, joiden henkilökuntamäärä on 10−10 000 välillä. JetAdvice® toimii hyvin myös pienemmille yrityksille, missä Brotherilla on erityisen vahva markkina-asema”, sanoo Kim Niebling, EuroForm A/S:n toimitusjohtaja.

JetAdvice® voidaan liittää yritysten ERP-toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmiin, ja siitä voi tulla luonteva osa talousosaston IT-kustannusten ja käyttökustannusten seurantaa. Lisäksi palvelu voi tuoda keskeistä informaatiota yritysten työnkulusta. JetAdvice®-palvelua voi käyttää esimerkiksi tulostustarpeiden kartoitustyökaluna, ja siten tämä vahvistaa Brotherin tarjontaa MPS-tulostuksenhallintaratkaisuissa.

Written by kerttuvali

September 7th, 2016 at 12:50 pm

Brotherin L5000-sarjan mustavalkolasertulostimet toimivat langattomasti

without comments

vhhplmwxpk7iqxd5adzd

Brother MFC-L5700DN on kompaktin kokoinen monitoimilaite, jolla voi tulostaa, faksata, skannata ja kopioida.

Hiljattain lanseerattu Brotherin L5000-sarja mustavalkolasertulostimia tarjoaa nopeutta, parempaa tietoturvaa ja monikäyttöisyyttä edulliseen hintaan. Verkkoon yhdistettävyys on yksi lukuisista ominaisuuksista, joita Brotherin mustavalkolasermallisto pitää sisällään. Malliston laitteita on saatavilla alkaen 273 euron verolliseen suositushintaan. L5000-sarja sopii erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Brotherin oma markkinatutkimus ja sekä asiakaskyselyt antavat osviittaa, että yksityisellä ja julkisella sektorilla tulostetaan edelleen paljon, erityisesti mustavalkoisia asiakirjoja. Vaikka väreilläkin on sijansa ja värikkyys lisää esimerkiksi esitysten tehokkuutta, kiistatta eniten tulostetaan kuitenkin mustavalkoisia arkkeja. Asiakirjat, raportit, kaavat ja suunnitelmat toimivat useimmiten parhaiten mustavalkoisena ja mustavalkotulostaminen on väritulostamista edullisempaa.

Brotherin uusi L5000-mustavalkolasermallisto vastaa tähän kysyntään. Tuotevalikoimaan kuuluu viisi tulostinta ja kaksi monitoimilaitetta, jotka on kaikki suunniteltu soveltumaan erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Laitteet sopivat myös isompiin organisaatioihin esimerkiksi työryhmäkäyttöön työryhmille tai osastoille.

Tulostinten ja monitoimilaitteiden tulostusnopeus on jopa 40 sivua minuutissa. Tämän lisäksi laitteissa on markkinoiden edistyksellisimmät ominaisuudet verkkoliitännän, pilvipohjaisten sovellusten ja mobiililaitteisiin liittyvän käytön suhteen. Voit esimerkiksi tulostaa suoraan älypuhelimeltasi helposti ja turvallisesti Brotherin iPrint&Scan -appsilla.

Pilvipohjaiset tulostuspalvelut helpottavat myös yrityksiä
Brotherin uusilta laitteilta voi tulostaa ja tallentaa suoraan pilvipalveluihin. Pilvipalveluiden käyttö ja kuvien lataaminen sosiaaliseen mediaan eivät enää rajoitu vain yksityiseen käyttöön. Sen sijaan monet yritykset ovat alkaneet ottaa käyttöön verkkopalveluja, jonne työntekijät voivat helposti ladata tiedostoja tai tallentaa sieltä tiedostoja omille tietokoneilleen tai mobiililaitteilleen. Pilvipohjaisten ratkaisujen käyttö on yleistymässä koko ajan, sillä ne tarjoavat varmuutta varmuuskopioiden myötä.

Brotherin L5000-sarjan mustavalkolaserlaitteissa on Web Connect-toiminto, jonka avulla voit ladata, skannata, tallentaa tai tulostaa asiakirjojasi tai valokuviasi suoraan suosituista pilvipalveluista. Web Connectia tukevat mm. seuraavat palvelut: facebook, Google Drive, Dropbox, Picasa, Evernote, Flickr, OneDrive ja Box.

Yksi Web Connectin hyödyllisistä ominaisuuksista on tekstintunnistus (optical character recognition), jonka avulla voit luoda alkuperäisestä skannattavasta asiakirjastasi etsittävän PDF:n, muokattavan Word-tiedoston, Excelin tai vaikkapa PowerPoint -dioja ennen kuin lähetät sen vastaanottajalle.

L5000-sarjan tulostimet ja monitoimilaitteet tarjoavat suorituskykyä
Mallisto on tyylikäs ja suorituskykyinen, mutta hinnaltaan järkevä. Tätä arvostetaan useissa toimistoissa. Kaikki seitsemän laitetta tukevat Applen AirPrintiä ja Google Cloud Print 2.0:aa. Laitteet tukevat langatonta tulostamista (Mopria-yhteensopiva). Tämän lisäksi voit tulostaa Brotherin ilmaisen iPrint&Scan -appsin avulla langattomasti älypuhelimeltasi tai tabletiltasi.

Laitteet kuluttavat vähän energiaa ja niissä on edulliset käyttökustannukset. Laitteet eroavat toisistaan pääosin paperinkäsittelyyn soveltuvien lisälaitteiden osalta ja verkkoyhteyksissä (kiinteä vai langaton verkkoliitäntä).

Brother DCP-L5500DN mustavalkolasermonitoimilaitteella voi tulostaa, skannata ja kopioida, kun taas MFC-L5700DN monitoimilaite sisältää lisäksi faksin.

Hinnat ja saatavuus
Brotherin mustavalkolasermallisto tarjoaa nopeaa tulostusta sekä edistyneet verkkoyhteydet. Mallisto on saatavilla kautta maan Brother-jälleenmyyjiltä. Ohessa verolliset suositushinnat:

HL-L5000D verollinen suositushinta 273,00 €

HL-L5100DN verollinen suositushinta 354,00 €

HL-L5100DNT verollinen suositushinta 486,00 € (lisäpaperikasetilla)

HL-L5200DW verollinen suositushinta 405,00 €

HL-L5200DWT verollinen suositushinta 533,00 € (lisäpaperikasetilla)

DCP-L5500DN verollinen suositushinta 479,00 € (monitoimilaite)

MFC-L5700DN verollinen suositushinta 592,00 € (monitoimilaite faksilla)

Written by kerttuvali

May 19th, 2016 at 9:41 am

Toimiston hiilijalanjälki selville – Epsonin laskuri kertoo tulostimien CO2-päästöt sekä sähkönkulutuksen

without comments

dykqiu0lg75vrotju0ch

Oletko koskaan ajatellut kuinka paljon sähköä toimistotulostimesi kuluttaa ja mitkä ovat sen hiilidioksidipäästöt? Kuinka paljon voisit säästää sähköä ja pienentää päästöjä tulostimia vaihtamalla? Epsonin julkaiseman laskurin avulla nämä asiat selviävät helposti.

Epsonin uuden laskurin avulla on helppoa selvittää oman yrityksen tulostimien sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt. Yrityksen sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt muodostuvat useista eri tekijöistä.Pienistä puroista syntyy suuri joki ja tulostimien uusiminen vähemmän kuluttaviin malleihin on varmasti helpoimpia keinoja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja säästää sähkökuluissa.

Laskurilla sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt on helppo tarkistaa. Siihen tarvitsee vain syöttää nykyinen yrityksen käyttämä tulostinmalli tai -mallit, jonka jälkeen laskuri näyttää kuinka paljon nykyinen tulostin kuluttaa sähköä ja mitkä sen CO2-päästöt ovat sekä vuoden että kolmen vuoden aikana. Lisäksi laskuri vertaa syötetyn tulostimen kulutusta ja päästöjä Epsonin Workforce Pro -malliston tulostimeen, jolloin konkreettinen säästöpotentiaali hahmottuu selkeästi.Euromääräisestä energiansäästöstä saa vielä tarkemman omakohtaisen laskelman syöttämällä laskuriin oman sähkösopimuksen mukaisen sähkön hinnan. Laskuri perustuu riippumattoman Buyers Laboratory Inc, eli BLI-tutkimusyhtiön tulostinmittauksista saatuihin lukemiin.

Epson on panostanut erityisesti Workforce Pro RIPS -sarjan tulostimissaan alhaiseen energiankulutukseen ja päästöihin. Workforce Pro RIPS -tulostimet ovat vähäpäästösiä ja energiapihejä mustesuihkuteknologian ansioista jasiksi, että RIPS-tulostimet käyttävät mustepatruunojen sijaan pitkäkestoisia mustesäiliöitä.

Sähkönkulutus- ja CO2-laskin löytyy osoitteessa https://www.epson.fi/verticals/eco-savings

Epsonin Workforce Pro RIPS -tulostinmallistoon pääsee tutustumaan täältä:http://www.epson.fi/rips

Written by kerttuvali

May 19th, 2016 at 9:38 am

Todellisuutta aidosti heijastava tulostus on täällä – Ammattilaisten valokuva- ja vedostustulostimilla markkinoiden täsmällisin värintoisto

without comments

wrrnxkaod6kcwiszlri7

14. syyskuuta 2015 –Epson julkistaa SC-P-tuotesarjaan neljä uutta taidekuva- ja vedostus­markkinoille tarkoitettua ammattilaisten valokuva­tulostinta. Laajan värispektrin toistavat mallit sisältävät joko kahdeksan tai kymmenen värin mustesarjan. Lisäksi niissä on Epson TFP PrecisionCore ‑tulostuspää, joka tuottaa ammatti­tasoisia, virheettömiä ja kestäviä lopputuloksia. Edistyksellinen tekniikka ja lukuisat helppo­käyttöiset ominaisuudet vastaavat siitä, että käyttäjät saavat parhaan mahdollisen työkalun kaikkiin tulostus- ja vedostustarpeisiinsa.

Sekä kahdeksan että kymmenen värin mallit (SC-P9000, SC-P7000, SC-P8000 ja SC-P6000) soveltuvat erinomaisesti ammattitasoisten valokuvien ja taidekuvien tuotantoon. Tulostimien ABW (Advanced Black and White) ‑tila mahdollistaa, että lopputulosten värit ovat sävykkäitä ja kirkkaita. Mustat ovat voimakkaita ja syviä ja valkoiset puolestaan raikkaan puhtaita.

Epson Europen vanhempi tuotepäällikkö Marco van Niekerk kuvailee tuotteita näin: ”Epsonin ylivertainen teknologia ja osaaminen ovat aina auttaneet valmistamaan tulostimia, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset. Uusi mallisto ei ole poikkeus. PrecisionCore -tekniikan ansiosta asiakkaat voivat luottaa siihen, että lopputulosten laatu ja tarkkuus säilyvät samanlaisina myös ajan kuluessa.”

Kahdeksan värin UltraChrome HD ‑pigmenttimustesarjaa käyttävien SC-P8000- ja SC-P6000-mallien tulosteissa on erittäin hyvä säilyvyys ja laaja värintoistoalue. Lisäksi musta ja valkoinen voidaan toistaa neutraaleina tai sävytettyinä. Ammattimaisten valokuvien ja taidekuvien tulostukseen soveltuvat laitteet ovat erityisen taitavia toistamaan ihon värisävyt luonnollisina käytettäessä Matte-papereita.

SC-P9000 ja SC-P7000 ovat puolestaanpäteviä vedostuslaitteita. Epsonin vankkaa perinnettä näillä markkinoilla jatkavat mallit tuottavat äärimmäisen tarkkoja tulosteita ja värejä, jotka säilyvät samoina koko painoksessa.Kymmenen värin UltraChrome HDX ‑mustesarjaa käyttävien laitteiden tarkat tulokset selittää laaja värintoistoalue: 98 prosenttia Pantone-värikartasta3. Valinnaisella violetilla musteella värintoistoaluetta voidaan laajentaa 99 prosenttiin Pantone-värikartasta[1], mikä tarkoittaa värintoistoltaan markkinoiden tarkimpia laitteita[2].

Värimaailman johdonmukaisuutta vahvistaa entisestään kaikkien mallien mukana tuleva Epsonin värikalibrointiapuohjelma, jolla saadaan aikaan parhaat lopputulokset ilman kalliita lisävarusteita. Automatisoitua värienhallintaa varten on saatavana ILS30 SpectroProofer ‑järjestelmä, jonka avulla värien mittaus sujuu nopeasti ja tarkasti.

Mallit soveltuvat erinomaisesti pitkiin painoksiin, sillä kaikissa on riittoisat mustepatruunat. Vähäinen virrankulutus auttaa säästämään energiakuluissa. Ylivertaisen valonkestävyyden ansiosta tulosteet ovat parhaimmillaan vielä pitkään tulostuksen jälkeen. Itse asiassa Premium Glossy Photo Paper ‑paperille tehdyt tulosteet säilyvät jopa 60 vuotta[3].

SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 ja SC-P9000 tulevat saataville 1. marraskuuta 2015.

Tärkeimmät ominaisuudet

SC-P600024″ SC-P800044″ SC-P700024″ SC-P7000V24″ SC-P900044″ SC-P9000V44″
10 pigmenttivärin UltraChrome HDX ‑mustesarja ml. erittäin vaalea musta ml. valin­nainen violetti ml. erittäin vaalea musta ml. valin­nai­nen violetti
8 pigmenttivärin UltraChrome HD ‑mustesarja (ml. erittäin vaalea musta)
Värintoistoalue: 99 % Pantone-värikartasta2
Värintoistoalue: 98 % Pantone-värikartasta2
Värintoistolla Pantone-hyväksyntä2
Syvät mustan sävyt
Suuret 350 ja 700 ml:n vaihtomustepatruunat
Musteen valonkestävyys: 60–70 vuotta PGPP-paperilla3
Tulostusmateriaalien ja patruunoiden helppo käsittely tulostimen edestä
Ohjaimella varustettu telarulla: mahdollisuus käyttää hylsytöntä tulostusmateriaalia
Laaja tuki erilisille tulostusmateriaaleille
Kilpailukykyiset tulostusnopeudet
320 Gt kiintolevytilaa
USB 2.0 ‑yhteensopiva
Ethernet-tuki: 1 Gbit/s
ENERGY STAR 2.0 ‑hyväksyntä
Valinnaisvarusteena ILS30 SpectroProofer ‑järjestelmä
Automaattisen puhdistuksen automaattinen ajastus- ja ohjaustoiminto (ATC)

[1] SC-P7000 ja SC-P9000 – PANTONE® on Pantone LLC:n omaisuutta. PANTONE FORMULA GUIDE Solid Coated ‑värikartan peitto 99 % tai 98 % käytettäessä Epson Proofing Paper White Semimatte ‑paperia, Epson-tulostinohjainta ja tarkkuutta 2 880 x 1 440 dpi. PANTONE-värikartan peitto voi vaihdella, jos tulostuksessa käytetään kolmannen osapuolen rasterikuvaprosessoria.

[2] SC-P7000V- ja SC-P9000V-mallien 99-prosenttinen Pantone-värintoisto on tarkin verrattaessa muihin kesäkuussa 2015 saatavana olleisiin mustesuihkutekniikkaa käyttäviin suurkoon tulostimiin ja vedostuslaitteisiin, joissa käytetään enintään kymmentä väriä.

[3]Aika-arvio perustuu mittausstandardiin JEITA CP‐3901A ja seuraaviin parametreihin:

ØGlossy Paper ‑paperi (A4-koko)

ØLämpötila: 23 °C

ØKosteus: 50 %

Written by kerttuvali

September 14th, 2015 at 3:27 pm

Brotherilta uudet edulliset mustavalkotulostimet

without comments

print_fTSsWuWzqV

Neljä uutta, erittäin kompaktisti muotoiltua Brother mustavalkolasertulostinta jatkaa ylpeänä Brotherin hyvien kooltaan pienten mustavalkotulostinten perinnettä. Uuden tuotesarjan suorituskyky on erinomainen ja käyttökustannukset erittäin kilpailukykyiset. Uutuuksien hankintahinnat hieman yli sadasta eurosta eteenpäin.

Vaikka yhä useammat hankkivat ostaessaan väritulostimen on markkinoilla edelleen tilausta myös mustavalkolasertulostimille. Uudet Brother lasertulostimet ovat kooltaan pieniä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä edullisesti.

Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell kertoo, että ulkomitoiltaan pienet lasertulostimet ovat erittäin suosittuja pienissä yrityksissä, joissa tulostetaan sopimuksia, laskuja ja raportteja.

Toimistoissa tarvitaan usein henkilökohtaista tulostinta ja pienet Brother lasertulostimet ovat tähän erinomainen ratkaisu: “Kun verrataan käyttökustannuksia, mustavalkotulosteet ovat usein väritulosteita edullisempia. Mustavalkotulostimia myös harvemmin käytetään omiin tulostuksiin, kuten laulujen sanojen, selfiekuvien tai kutsujen tulostamiseen, sillä ne ovat parempia värillisinä,” kertoo Tom Forssell.

Kaikki uudet Brother mustavalkotulostimet tulostavat automaattisesti 2-puolisena ja voivat siten alentaa paperinkulutusta jopa 75 prosenttia. Kahdessa on langaton verkkoliitäntä, joka mahdollistaa tulostuksen suoraan älypuhelimesta tai tabletista. Laitteissa on Apple AirPrint ja Google Cloud Print™ tuki ja ilmainen Brother iPrint&Scan sovellus iOS, Android ja Windows Phone laitteille.

Brother tarjoaa tulostimille kolmen vuoden takuun, sisältäen Swap-laitevaihtotakuu 1. vuoden ajan.

Kaksi pienintä mallia
Brother HL-L2300D on tuotesarjan pienin laite ja erittäin yksinkertainen käyttää. Tulostusnopeus on jopa 26 sivua minuutissa ja tulostaessa on mahdollista valita myös 2-puolinen tulostus. HL-L2300D toimitetaan 700 sivun aloitusvärikasetilla.

Langatonta verkkoa käyttäville Brother HL-L2340DW parempi ratkaisu. Tämä tulostin tarjoaa samat ominaisuudet kuin HL-L2300D ja lisäksi WiFi-yhteyden, suuremman muistin ja mahdollisuuden mobiilitulostukseen.

Kaksi nopeinta mallia
HL-L2360DN on hyvä valinta, jos useita tulosteita tarvitaan nopeasti, sillä tulostusnopeus on jopa 30 sivua minuutissa. Tämä tulostin on suunnitettu IT-ympäristöön, jossa käytetään kiinteää verkkoliitäntää tai USB-liitäntää suoraan PC:lle. HL-L2360DN sisältää automaattisen 2-puolisen tulostuksen, 250 arkin paperikasetin ja 700 sivun aloitusvärikasetin.

Malliston lippulaiva on HL-L2365DW jossa on USB, sekä kiinteä ja langaton verkkoliitäntä, joten laitteen käyttö on erittäin joustavaa. Laite tulostaa 2-puolisena automaattisesti, toimii mobiililaitteilla ja se toimitetaan 1200 sivun aloitusvärikasetilla.

Hinnat ja saatavuus
Uudet lasertulostimet ovat saatavissa jälleenmyyjiltämme. Verolliset suositushinnat: HL-L2300D 107,00 €, HL-L2340DW 134,00 €, HL-L2360DN 185,00 € ja HL-L2365DW 200,00 €.

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 10:03 am

Epsonin SureColor SC-P600 A3+ -valokuvatulostin

without comments

print_Wp0NaR27vK

SureColor SC-P600 on Epsonin huippuluokan A3-valokuvatulostin, joka tarjoaa huippulaatua, suurta tuottavuutta ja hyvät langattomat yhteydet pienikokoisessa ja edullisessa paketissa. SureColor SC-P600 -tulostimessa on Epsonin uusi UltraChrome HD -muste ja Vivid Magenta -tekniikka huippulaatuisia tulosteita varten. Uuden yhdeksän värin UltraChrome HD -mustesarjan värintoisto on hyvin laaja, ja se tarjoaa myös alan suurimman mustan tiheyden1 (2,84 Dmax), jonka ansiosta se voi tuottaa syviä, luonnollisia mustan sävyjä ja erittäin tasaisia väriliukuja.

Harrastelija- ja puoliammattilaisvalokuvaajille ihanteellinen SureColor SC-P600 sopii myös yrityksille, kuten arkkitehdeille, kiinteistönvälittäjille ja mainos-/suunnittelutoimistoille, jotka tarvitsevat säännöllisesti laadukkaita värikuvia.

SureColor SC-P600:ssa on langaton Wi-Fi Direct® -yhteys, jonka avulla voi tulostaa älypuhelimista, tablet-tietokoneista ja pöytäkoneista. Yksitoimisessa Epson A3+-valokuvatulostimessa on ensimmäistä kertaa Epson Connect -tuki. Lisäksi laite tukee myös Google Cloud Print -toimintoa.

Keskisuurten määrien tuotantoon suunniteltu SureColor SC-P600 tuottaa 11 x 14 tuuman tulosteen vain 153 sekunnissa. Kaksi paperiväylää mahdollistavat A3+-tulostuksen laajalle valikoimalle valokuva- ja taidepapereita, kankaita ja paksuja materiaaleja. Lisäksi laitteen rullapaperitoiminto sopii täydellisesti vaikuttaviin panoraamakuviin. SureColor SC-P600 -tulostimen ainutlaatuinen 2,7 tuuman värikosketusnäytön käyttöliittymä2 tekee A3+-sektorilla asennuksesta ja hallinnasta yksinkertaista myös ilman tietokonetta.

SureColor SC-P600 -tulostin esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa DigiExpo messuilla (osastolla 6C117, Helsingin messukeskus 31.10.-2.11.2014).

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 9:57 am

Epson julkaisee EcoTankin, joka sisältää mustetta kahden vuoden tarpeeseen* ilman mustepatruunoiden vaihtamista

without comments

print_vtX1RkI097

EcoTank-tulostimissa on valmiina riittävästi mustetta peräti 4 000 mustavalkosivun ja 6 500 värisivun tulostamiseen[2] eli noin kahden vuoden tarpeeseen[1] ilman mustepatruunan vaihtamista. L355- ja L555- tulostimien avulla Epson tarjoaa uuden tulostustavan, joka vähentää merkittävästi kustannuksia ja tekee tulostamisesta vaivatonta kotona ja pienessä toimistossa.

Epson Suomen Channel Sales Manager Jani Koskela sanoo: ”L555 ja L355 perustuvat tekniikkaan, joka on menestynyt hyvin muilla markkinoilla: olemme myyneet yli 10 miljoonaa tulostinta alle neljässä vuodessa. Epson vastaa asiakkaiden tarpeisiin julkaisemalla EcoTank-sarjan Länsi-Euroopassa. Nämä mallit täydentävät nykyistä tuotevalikoimaamme ja ovat ihanteellisia koti- ja pientoimistoasiakkaille, jotka haluavat tulostaa päivittäisiä asiakirjoja, kuten kuitteja, kotitehtäviä, sähköpostiviestejä ja karttoja sekä joille hinta ja käytännöllisyys ovat avaintekijöitä. Koska mukana on mustetta kahden vuoden tarpeeseen[1], käyttäjät tietävät mustetilanteensa.”

EcoTank-tulostimissa on erittäin riittoisat mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää uudelleen aidolla Epson-musteella helposti ja tehokkaasti. Tulostinten käyttöönotto sisältää kolme helppoa vaihetta: mustesäiliöiden täyttäminen, tulostimen käynnistäminen ja mustejärjestelmän ilmanpoisto. Kun säiliöt on aika täyttää uudelleen, kätevät mustepullot tekevät prosessista helppon. Tippasuojatut pullonkaulat varmistavat, että mustesäiliöiden täyttäminen on puhdasta ja vaivatonta.

Sekä L555- että L355 -tulostimessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot. L555:ssä on käyttöä helpottamassa lisäksi faksi, 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite ja kaksirivinen LCD-näyttö. Molemmissa malleissa on Wi-Fi-yhteys, joka helpottaa jakamista ja sijoitteltavuutta kotona. Lisäksi tulostimissa onEpson iPrint[3] -yhteensopivuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat tulostaa nopeasti ja helposti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Tällä uudelleentäytettävällä, kestävällä mustesäiliöjärjestelmällä on yhden vuoden tai 30 000 sivun Epson-takuu.

L555- ja L355- tulostimet ovat saatavilla lokakuusta alkaen valituista Gigantin myymälöistä ja niiden hinnat ovat noin 449 euroa ja 349 euroa Vaihtomustepullojen hinta on 9,99 euroa.

[1] Kahden vuoden musteet käyttäjän keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna (TNS Research, kesäkuu 2013)

[2] Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset EIVÄT perustu ISO/IEC24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.

[3] Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

[4] ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä mustavalkoiselle yksipuolistulostukselle ISO/IEC24734-standardin mukaan

Written by kerttuvali

October 1st, 2014 at 9:19 am

Samsung esitteli Android-tulostimet™

without comments

Smart MultiXpress MFPs Line-up

IFA, Berliini – 4. syyskuuta 2014 – Samsung jatkaa huippu-uutuuksien julkistuksilla IFA-messuilla. Tänään Samsung esitteli Smart MultiXpress -monitoimitulostimet. Uutuusmallistossa on kymmenen yrityskäyttöön suunniteltua monitoimitulostinta, jotka kaikki käyttävät Android-käyttöjärjestelmää.

Tulostusta ilman tietokonetta
Samsungin tavoitteena on kehittää ja tuoda markkinoille helppokäyttöisiä ja saumattomia tulostusratkaisuja yrityksille. Uudet Android-tulostimet on varustettu samalla käyttöjärjestelmällä ja käyttölogiikalla kuin Samsungin Galaxy-sarjan älypuhelimet ja tabletit. Uutuustulostimissa on 10,1 tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla käyttäjät voivat näppärästi hallinta tulostimen ominaisuuksia sekä tulostaa ruutunäkymät, sähköpostit, valokuvat ja asiakirjat ilman fyysistä yhteyttä tietokoneeseen tai erilliseen tulostuspalvelimeen.

Smart ProXpress M4580 series (4)

Tulostimissa on NFC* Pro -tuki, jonka avulla käyttäjät voivat helposti perustaa langattoman yhteyden mobiililaitteen ja tulostimen välille edellyttäen, että käytössä on NFC-yhteensopiva älylaite. Samsungin Open Source XOA-Web -alustan ansiosta tulostimen ohjelmistoa ja toimintoja voi muokata oman työympäristön tarpeita vastaaviksi.

X4300-sarjaan lukeutuvat A3-mallit: X4300LX, X4250LX ja X4220RX
K4350 -sarjaan lukeutuvat A3-mallit K4350LX, K4300LX ja K4250RX
M53703-sarjaan lukeutuvat A4-mallit M5370LX ja M4370LX
M4580 sarjaan lukeutuvat A4-mallit M4580FX ja M4583FX

Oheisessa esitteessä tarkemmat tekniset tiedot laitteista.
* NFC on lyhenne sanoista Near Field Communication. 

android-tulostimien-tekniset-tiedot(doc)

Written by kerttuvali

September 4th, 2014 at 3:41 pm

Epson julkistaa edulliset neliväri-mustesuihkutulostimensa pienten toimistojen ja kotitoimistojen käyttöön

without comments

lguvxegl0pqux26ukhom

Epson on julkistanut kolme uutta edullista neiliväri-mustesuihkutulostinta pienten toimistojen käyttöön. Uudet lisäykset WorkForce-tuotevalikoimaan sisältävät pienten yritysten ja kotitoimistojen käyttäjille välttämättömiä ominaisuuksia, kuten pieni ja tilaa säästävä suunnittelu, kaksipuolistulostus, Wi-Fi-yhteys, Wi-Fi Direct -toiminto ja LCD-värikosketusnäytöt[2]. Kaikki tuottavat korkealaatuista ja edullista tulostusta yrityskäyttöön.

Epson Suomen myyntikonttorin maajohtaja Jorma Lempinen : “Nämä uudet pienikokoiset WorkForce -neliväri-mustesuihkutulostimet tarjoavat laadukasta tulostusjälkeä edullisesti ja sopivat ihanteellisesti pieniin toimistoihin sekä kotitoimistoihin. Ominaisuuksiin kuuluvat kaksipuolistulostus ja automaattinen asiakirjansyöttö, tämä on nopeaa ja laadultaan parasta mustesuihkuteknologiaa2.”

WorkForce-, WF-2660DWF-, WF-2650DWF- ja WF-2630WF-tulostimet pystyvät kaikki tulostamaan, skannaamaan, kopioimaan, ja ne tarjoavat Wi-Fi-yhteyden sekä Wi-Fi Direct® -toiminnon langattomaan tulostukseen ilman verkkoyhteyttä. Automaattinen 30 liuskan asiakirjasyöttö ja 1200dpi-tarkkuuksinen skanneri varustettuna tekstintunnistuksella ovat vakio-ominaisuuksia koko valikoimassa.

WF-2660DWF ja WF-2650DWF tuottavat yritystulostuksen laatua. Ne rakentuvat Epsonin oman PrecisionCore-tekniikan ympärille. Se on uuden sukupolven mustesuihkutulostustekniikkaa ensiluokkaisine väreineen, tulostelaatuineen ja kestävine tuloksineen useissa eri tulostemateriaaleissa. Molempiin malleihin kuuluu kapasiteetiltaan 150 sivun vetoinen etulokero tulostettaville papereille, kaksipuolistulostus, ja ne yltävät 13 mustan ja 7,3 väriarkin tulostusnopeuteen minuutissa[3].

Voit jopa ottaa yhteyden Android-älypuhelimeesi tai tablet-tietokoneeseesi NFC-tiedonsiirron kautta käyttämällä malliston parasta laitetta eli WF-2660WF-tulostinta1, jonka ominaisuuksiin kuuluvat myös Ethernet-yhteysmahdollisuus ja 6,8 cm värikosketusnäyttö.

WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF ja WF-2630WF tarjoavat kaikki Epson Connect -toiminnon, jolla voidaan tulostaa kaikkialta maailmasta lähettämällä asiakirjoja yksinkertaisesti sähköpostilla tulostimelle tai etätulostinajurin kautta. Epson Connect sisältää myös Epson iPrint[4] -sovelluksen helppoon tulostukseen älypuhelimilta ja tableteilta Wi-Fi-yhteyden kautta sekä tulostuksen pilvipalveluun. Tulosta suoraan mobiililaitteilta Apple AirPrint[5] ja Google Cloud Print -yhteensopivuuden ansiosta.

Kaikissa malleissa käytetään Epsonin nopeasti kuivuvaa DURABrite Ultra Ink -mustetta, jolla varmistetaan ammattimaisen laadukkaat yritysasiakirjat, jotka kestävät vettä, tahroja ja korostuskynien merkintöjä. WF-2600-sarja on yhteensopiva 16-sarjan musteiden kanssa, joita on saatavilla standardi- tai XL-kokoisina patruunoina. WF-2660DWF on myös yhteensopiva 16XXL-sarjan mustaväripatruunoiden kanssa, ja näiden riittoisuus yltää jopa 1 000 tulostusliuskaan[6]. Säästä jopa 30 prosenttia mustetta Epsonin yksittäismustepatruunoiden ansiosta korvaamalla vain käytetty väri[7].

WorkForce WF-2660DWF-, WF-2650DWF- ja WF-2630WF-tulostimet ovat saatavilla syyskuusta alkaen ja niiden suositushinnat ovat noin 200 euroa, 140 euroa ja 110 euroa.

[1] Ainoastaan WF-2660DWF-mallissa. Edellyttää NFC-tiedonsiirtomahdollisuuden ja Wi-Fi Direct -toiminnon mahdollistavaa laitetta, jonka käyttöjärjestelmä on Android OS 4.0 tai sitä uudempi. Edellyttää Epson iPrint -sovelluksen lataamista Google Play -palvelusta

[2] Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa malleissa

[3] Määritetty ISO/IEC 24734-standardien mukaisesti: ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä (oletuksena yksipuolinen tulostus). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing

[4] Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Sähköpostitulostus ja pilvipalveluun skannaus edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessawww.epson.fi/connect

[5] AirPrint-toiminnolla varustetut tulostimet toimivat iPadin (kaikki mallit), iPhonen (3GS tai uudempi) ja kosketusnäyttöisen iPodin (kolmannen sukupolven tai uudempi) kanssa, jos näiden käyttöjärjestelmänä on viimeisin iOS-versio.

[6]Likimääräinen sivukapasiteetti perustuu ISO/IEC 24711/24712 ‑standardiin. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield

[7] Verrattuna kilpailijoiden vastaaviin kolmiväripatruunaisiin tulostinmalleihin hintaluokassa ≤100 €/£. Testauksen on suorittanut BLI toukokuussa 2014. Painotus on ollut asiakirjojen (87 %) ja valokuvien (13%) tulostuksessa perustuen TNS:n suorittamaan Printing Usage & Attitudes Study -tutkimukseen kesäkuussa 2013. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/individualinks

Written by kerttuvali

September 1st, 2014 at 12:29 pm

Xerox nimetty jälleen maailman johtavaksi tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajaksi

without comments

Xerox säilytti paikkansa jo viidentenä vuonna peräkkäin maailman johtavana tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajana tutkimusyritys Quocirca n uusimmassa tutkimuksessa.

Xerox, maailman johtava liiketoimintaprosessien ja dokumentinhallinnan osaaja, auttaa yrityksiä optimoimaan niiden tulostusympäristöä tulostuksenhallintapalveluiden avulla sekä edesauttamaan tiedonkulkua ja liiketoimintaprosesseja, jotta yritykset voivat kasvattaa tuottojaan, pienentää kulujaan ja toimia tehokkaammin.

Tutkimuksen mukaan Xeroxin johtava asema kilpaillulla markkinalla perustuu useisiin vahvuuksiin, mm. ennestään vahvan tulostuksenhallintapalveluiden jatkuvaan kehittämiseen sekä sen laajaan palvelutarjoamaan, joka ulottuu toimistotulostuksesta tuotantotulostamiseen ja IT-ulkoistukseen sekä liiketoimintaprosessien palveluihin ja sitä vahvistaviin laajoihin arviointipalveluihin.

“Xeroxilla on pitkäaikaiset ja vahvat referenssit tulostuksenhallintamarkkinalla,” sanoo Louella Fernandes, associate director, Quocirca. “Ohjelmistotarjoaman vahvistaminen erityisesti ConnectKey® :n ja työnkulun automaation alueilla auttavat synergioiden rakentamista entisestään sisällön- ja tulostuksenhallinnan välillä.”

Tutkimus, joka on riippumaton palveluntarjoajien arviointi, osoittaa markkinan kehittyvän perustulostuksenhallintapalveluista, kuten laitteiden konsolidoinnista, kohti paperipohjaisten prosessien tehostamista.

“Kun yritysten käsittelemän tiedon määrä jatkaa eksponentiaalista kasvuaan, sekä paperilla että sähköisessä muodossa, samoin kasvavat haasteet sen saatavuuden ja hallinnoinnin kanssa,” sanoo Don Dixon, senior vice president, Global Document Outsourcing, Xerox. “Quocircan tutkimus kertoo kyvystämme parantaa tehokkuutta uusien palveluiden avulla. Me voimme auttaa kaiken kokoisia yrityksiä hallinnoimaan tietoa tehokkaammin, jotta ne voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa.”

Tulostuksenhallintapalveluiden pitkäaikaisena johtajana Xerox yhdistää teknologian ja dokumentinhallintaosaamisensaliiketoimintaprosessien ja IT-ulkoistuksen osaamiseensa voidakseen vastata nykypäivän jatkuvasti toiminnallisen työympäristön ja siihen liittyvän sisällön määrän lisääntymisen ja näiden vaikutuksiin liiketoiminnan tuottavuudessa.

Xerox Europe
Jo yli 75 vuoden ajan, xerografian keksimisestä lähtien, Xerox on auttanut yrityksiä yksinkertaistamaan työnkulkua. Olemme liiketoimintaprosessien ja dokumentinhallinnan johtava osaaja maailmassa ja autamme työnkulun  tehostamisessa niin, että yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Xeroxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa, Connecticutissa. Xeroxin yli 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita 180 maassa tarjoten palveluita tulostusratkaisuja ja ohjelmistoja yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisää osoitteessa www.xerox.com .

Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://twitter.com/xeroxcorp
http://simplifywork.blogs.xerox.com 
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Written by kerttuvali

July 8th, 2014 at 12:06 pm