Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for the ‘Toimistotuotteet’ Category

Vinkit kotitoimistossa työskentelyyn

without comments

Vallitsevan tilanteen vuoksi etätyöt ovat lisääntyneet ja moniin koteihin on pystytetty oma kotitoimisto. Ergonomiaan on syytä kiinnittää paljon huomiota myös kotioloissa ja tehdä mahdollisesti uusia hankintoja, jotta työskentely on mahdollisimman sujuvaa ja ergonomista.

FYSIOTERAPEUTIN VINKIT ERGONOMISEEN TYÖSKENTELYYN

 • Asentoa on hyvä vaihtaa usein! Runsas paikallaan olo, niin istuen kuin seistenkin voi johtaa moniin terveyshaittoihin. Lisäksi aineenvaihdunta ja verenkierto heikkenevät. Joten liiku ja vaihda asentoa useasti!
 • Työtuolissa olisi tärkeää olla ristiselän tuki, käsinojat sekä niskatuki.
 • Istuessa on tärkeää, että jalat ylettyvät maahan ja kyynärvarret ovat tuettuna pöytään.
 • Istumiseen olisi hyvä käyttää vaihtelevia istuimia, kuten esimerkiksi jumppapalloa, satulatuolia sekä ristiselkää tukevaa tuolia. Jumppapallo on oiva valinta istumiseen, sillä silloin keho on jatkuvasti pienessä liikkeessä. Tavallisen tuolin päälle voi sijoittaa myös tasapainotyynyn. Jos valitset satulatuolin, se tarvii parikseen korkeussäädettävän pöydän.
 • Jos tekee seisten töitä, jalkojen alla olisi hyvä olla pehmeä matto. Kyynärvarret on hyvä olla tuettuna pöytään myös seisten työskennellessä.
 • Muista tauotus! Vähintään puolen tunnin välein on syytä nousta seisomaan. Jos teet työtä seisten, muista myös välillä istua.
 • Tauotusten ja asennon vaihtamisen lisäksi taukojumppaa on syytä tehdä. Se vilkastaa verenkiertoa ja vähentää lihasten jumiutumista. Netistä on saatavilla taukojumppaohjelmia, jotka muistuttavat taukojumpasta esimerkikSi kerran päivässä vaihtuvan, ohjeistetun jumpan kera.
 • Työskentelytilassa olisi hyvä olla riittävä valaistus. Valo ei saisi tulla kohtisuoraan työpisteen yläpuolelta, jolloin se voi heijastua esimerkiksi näppäimistöstä tai pöydän pinnasta kohti kasvoja, rasittaen näin silmiä.
 • Näytön korkeuden säätö. Näyttöä olisi hyvä pystyä säätämään korkeussuunnassa, jotta sen saa aina optimaaliselle korkeudella työskentelyasennosta riippuen. Näytön ylin tekstirivi olisi hyvä olla katseen vaakatason alapuolella. Näyttöä ei myöskään ole suositeltavaa sijoittaa ikkunan eteen. Katse hakeutuu aina kirkkaampaan valoon eli ulos ja näin ollen silmät ovat myös rasituksen alla.

HUOMIOI MYÖS NÄMÄ SEIKAT

 • Huomioi, että työpisteelle on esteetön kulku. Se lisää viihtyisyyttä, kun tila on avarahko ja siinä on helppo liikkua tarpeen mukaan. Työtuoli tarvitsee pyörähtämis- ja liikkumistilaa vähintään neliömetrin.
 • Varaa riittävästi säilytystilaa toimistotarvikkeille, jotta kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.
 • Valitse työpisteelle mahdollisimman rauhaisa sijainti, jotta työhön on helppo keskittyä ilman häiriötekijöitä.
 • Jos tilan valaistus on riittämätön, tuo tilaan lisävaloa pöytä- tai lattiavalaisimen avulla.
 • Jos teet töitä kodissa keskeisellä sijainnilla, kuten ruokailutilassa tai olohuoneessa, siivoa työvälineet pois näkyvistä työpäivän päätyttyä, jotta ne eivät muistuta töistä vapaa-ajalla.
 • Voit parantaa työpisteesi viihtyisyyttä esimerkiksi viherkasveilla, matolla tai seinähyllyllä.

Written by kerttuvali

March 26th, 2020 at 4:30 pm

Posted in Toimistotuotteet

Uudistunut Paperipalvelun brändi

without comments

Toimistotarvikkeet Paperipalvelun verkkokaupasta - Paperipalvelu - Google Chrome_2014-04-06_23-19-54

66-vuotias suomalainen perheyritys liputtaa onnellisen työelämän puolesta. Työn mielekkyyteen ja töissä viihtymiseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Työn merkityksellisyys motivoi työntekijää. Hyvinvoiva ja motivoitunut työntekijä on yrityksen tärkein voimavara.  

” Tavaramaailma on muuttunut; haluamme ympärillemme toimivat, jopa inspiroivat työvälineet” toteaa Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy:n toimitusjohtaja Jere Koskimo . ”Miksi toimistoissa pitäisi olla väritöntä, hajutonta ja mautonta? Onnellinen toimisto- tai työelämä kuvastaa ajatusmalliamme sekä tiukempaa fokustamme yritysten henkilöstön jaksamiseen, viihtyvyyteen, motivointiin ja sitä kautta asiakasyrityksen korkeampaan tuottavuuteen” jatkaa Koskimo.

Uudistunut brändi kuvastaa Paperipalvelun strategiassa, liiketoiminnan rakenteessa

ja toimintatavoissa tapahtuvia muutoksia, jotka korostavat tässä hetkessä toimistoissa – ja työelämässä tapahtuvia muutoksia. Haluamme työvälineet vaivattomasti ja mielellään elämyksellisesti, yhdellä laskulla, yhdellä kuljetuksella – kustannustehokkaasti ja resursseja kunnioittaen.

Näihin tarpeisiin haluamme vastata ja viedä toimistoelämää kohti onnellisempaa tulevaisuutta.

Tämä suunnanmuutos käynnistettiin Paperipalvelussa puoli vuotta sitten. Osana muutosta yhtiö on uudistanut strategiaansa ja täydentänyt johtoryhmää. Uusi toimintamalli on otettu käyttöön 1.2.2014 alkaen.

Uusi, yhdenmukainen brändi vastaa myös omassa yrityksessämme tapahtuvia

muutoksia. Yrityksen nimi pysyy ennallaan, tuoden palan historiaa, pysyvyyttä ja luotettavuutta niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Visuaalinen ilme sekä slogan muuttuvat kuvaamaan luotettavuutta, tuttuutta, tässä hetkessä olemista, tulevaisuutta ja työelämän uusia vaatimuksia.

Paperipalvelun sloganit ”Onnellisen työelämän puolesta” sekä ”Onnellisen toimistoelämän puolesta” kuvastavat ajatusmalliamme sekä tiukempaa fokustamme yritysten henkilöstön jaksamiseen, viihtyvyyteen, motivointiin ja sitä kautta asiakasyrityksen korkeampaan tuottavuuteen.

Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy, yksi Suomen johtavista toimistotarvikkeita ja – palveluita tarjoavista yrityksistä, ottaa käyttöön uudistuneen brändin 1.4.2014 alkaen. Uudistunut brändi alkaa näkyä Paperipalvelun kaikissa toimipaikoissa ja materiaaleissa tästä päivästä alkaen.

Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy on suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1948. Yritys on ollut avoin yhtiö 2013 tammikuuhun saakka. Yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi yrityskauppojen ja fuusioiden myötä. Paperipalvelun toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Paperipalvelun tuoteryhmät käsittävät yli 9000 tuotetta: mm. toimistotarvikkeet, kahvio-, siivous- ja saniteettitarvikkeet, ergonomiatuotteet sekä painetut tuotteet. Vuoden 2011 yritysostojen myötä palveluvalikoima laajeni myös AV-tarvikkeisiin ja -palveluihin sekä brändättyihin yritysimagotuotteisiin.

Paperipalvelu tarjoaa kansainväliset palvelut yhteistyössä Office Depotin kanssa.

Office Depot on yksi maailman suurimmista toimijoista toimistotuotteiden ja -palveluiden alalla. Toiminta on alkanut vuonna 1986 ja yritys on edustettuna yli 60:ssa maassa. Office Depotilla on yli 40 000 työntekijää, liikevaihto on noin 11.6 miljardia USD. Office Depot palvelee miljoonia asiakkaita kansainvälisesti, monikansallisista suuryrityksistä aina paikallisiin pienyrityksiin.
Office Depotin visio on: “Delivering Winning Solutions That Inspire Work Life.”

Paperipalvelu edustaa Office Depotia Suomessa sen strategisena kumppanina. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme kansainvälistä toimintamahdollisuutta kansainvälisille markkinoille unohtamatta vahvaa paikallista osaamista ja tietotaitoa.

Written by kerttuvali

April 6th, 2014 at 8:24 pm