Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for April, 2014

Hitachilta uudet tallennusratkaisut – The Best gets Better

without comments

eaxqyvbzjxd3t1uupjvq

Hitachi aloittaa uuden aikakauden tallennusratkaisuissa. Uusien tallennuslaitteiden lisäksi julkistetaan  tallennuskäyttöjärjestelmä jonka avulla on yksinkertaista rakentaa jatkuvakäyttöinen IT-palvelu minkä kokoiselle yritykselle tahansa. Näin rakennettu palvelu on aina ja jatkuvasti käytettävissä ja kun aika tulee, sen kaikki osat voidaan vaihtaa toimintaa häiritsemättä. Liiketoiminta määrittää nykyisin tarvittavan IT:n ominaisuudet (Business Defined IT) ja siihen tarpeeseen Hitachi on nyt vastannut. Tätä on Hitachin Continuous Cloud Infrastructure. Anna ohjat liiketoiminnalle, ennakoi sen tarpeet ja vastaa niihin välittömästi.

Julkistettaviin tekniikoihin kuuluvat Hitachi Storage Virtualization Operating System -tallennuskäyttöjärjestelmä (SVOS), Hitachi Virtual Storage Platform G1000 (VSP G1000) tallennuslaitteisto, ja näihin perustuvat uudistuneet Hitachi Unified Compute Platform -valmisratkaisut.

“Lukuisat asiakkaamme ovat kertoneet meille, että pysyäkseen mukana liiketoimintaympäristön hurjassa muutosvauhdissa, heidän on paljon aiempaa tarkemmin seurattava yrityksen toimintojen kehitystä ja pidettävä tietotekniikka ja sen kehitys tiukasti kiinni tosielämässä”, toteaa Hitachin Suomen maajohtaja Kari Savolainen. ”Tosielämän paine vaatii etsimään uusia täysin käyttökatkottomia, joustavia ja helposti laajennettavia ratkaisuja. Tuotanto, jonka jatkuvat muutokset häiritsevät toimintaa ei enää kelpaa. Tätä on toivottu ja odotettu pitkään, mutta nyt vaatimus on muuttunut ehdottomaksi ja tähän me nyt tuomme ratkaisun.”
Englanninkielinen tiedote

Written by kerttuvali

April 24th, 2014 at 11:25 am

Fujitsun uudet työasemat ‒ aina valmiina viestimään

without comments

32614scr_c5653a204eca133

Fujitsun uudet all-in-one työasemat ovat aina valmiita viestintään, mutta pitävät sähkönkulutuksen pienenä.

Vaikka käyttäjä on työasemansa luona, hän ei välttämättä käytä sitä. Hän voi kuitenkin haluta olla muiden tavoitettavissa ja vastata esimerkiksi Lync-pikaviesteihin välittömästi. Tällaisessa tilanteessa työaseman pitäisi kuluttaa sähköä mahdollisimman vähän mutta olla heti käytettävissä.

ESPRIMO X923- ja ESPRIMO X923T -työasemat ovat omiaan juuri tällaiseen käyttöön.

Työasemien läsnäolotunnistin seuraa, onko käyttäjä työpisteellään. Tunnistin havaitsee käyttäjän, vaikka hän ei käyttäisi näppäimistöä, hiirtä tai kosketusnäyttöä. Läsnäolovalo kertoo käyttäjän Lync-tilan eri värejä käyttäen.

Työasema voi kuitenkin olla erittäin pienen sähkönkulutuksen tilassa. Low Power Active -tila (LPAM) sulkee paljon sähköä kuluttavia sovelluksia, kuten selaimet ja toimisto-ohjelmat. Tärkeimmät sovellukset, kuten sähköposti, pysyvät kuitenkin käynnissä taustalla.

LPAM-tilassa työasema kuluttaa alle 5 wattia tunnissa, kun käytössä on Microsoft Windows 8.1 Professional. Tämä on noin 45 prosenttia vähemmän kuin järjestelmän enimmäisvirrankulutus tavallisessa valmiustilassa.

Sisäisen mikrofonin ja nettikameran ansiosta työasemilla voi korvata perinteiset puhelimet. ESPRIMO X923T -mallissa on myös kosketusnäyttö, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi valkotaulun jakamisen kaltaisiin sovelluksiin.

Työasemassa on sovellus, joka pystyy tunnistamaan käyttäjän kasvot nettikameran avulla. Näin erillistä kirjautumista järjestelmään ei tarvita. Kun käyttäjä poistuu paikaltaan, läsnäolotunnistin lukitsee työaseman automaattisesti ennalta määritetyn ajan kuluessa.

Vain vähän tilaa vievissä X-malleissa on täysimittainen pc sekä 23 tuuman (58,4 cm) IPS-näyttö, jonka kuvanlaatu ja värien toisto ovat tavallisia näyttöjä selvästi parempia. ESPRIMO X923T:ssä on kosketusnäyttö.

ESPRIMO X -sarjan työasemat ovat jo saatavissa. Laitteen verolliset hinnat alkavat 1199 eurosta.

Blogi: http://blog.ts.fujitsu.com/ 
Twitter: https://twitter.com/Fujitsu_Global 
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fujitsu 
Facebook: http://www.facebook.com/FujitsuICT

Written by kerttuvali

April 23rd, 2014 at 1:24 pm

Posted in Fujitsu,Työasema

Fujitsulta edullista lisätallennustilaa yhden tai kahden palvelimen ympäristöihin

without comments

jx60_datasheet

Fujitsun uusi ETERNUS JX60 -järjestelmä on ratkaisu ympäristöihin, joissa yhteen tai kahteen klusteroituun palvelimeen tarvitaan lisää tallennustilaa yksinkertaisesti ja nopeasti. Datan määrän kasvaessa palvelinten sisältämän tallennuskapasiteetin rajat tulevat helposti vastaan.

Suoraan palvelimeen liitettävä laite on edullinen hankkia sekä helppo asentaa ja ylläpitää. Siksi se sopii erityisesti organisaatioille, joissa budjetti on tiukka tai joissa järjestelmien hallintaosaaminen on vähäistä.

Yhteen palvelimeen tai klusteriin voidaan liittää 1‒4 levyasemakoteloa, joihin kuhunkin mahtuu 60 vähän tilaa vievää Nearline SAS -levyasemaa. Levyasemissa on tilaa 2, 3 tai 4 teratavua. Näin yhteen järjestelmään mahtuu enimmillään 960 teratavua dataa, kun käytössä on neljä koteloa täynnä 4 teratavun levyjä.

Fujitsu sopii kytkettäväksi kaikkiin Intel-pohjaisiin palvelimiin, joissa 6 Gbit/s:n SAS-liitäntä, kuten Fujitsun PRIMERGY-palvelimiin.

ETERNUS JX 60 -järjestelmän levyasemien ja teholähteen kaltaisia komponentteja voidaan vaihtaa sulkematta palvelinta. Levyasemille voidaan määrittää tiedon turvaamiseksi eri RAID-tasoja. Järjestelmän hallinta hoituu Fujitsun ServerView-ohjelmistolla.

jx60_datasheet(PDF)

Uusi ETERNUS JX60 on jo saatavissa.

Written by kerttuvali

April 22nd, 2014 at 11:19 am

Samsung esittelee uuden SD- ja MicroSD-muistikorttimalliston

without comments

Samsung_microSD and SD cards

Tallenna suuria tietomääriä turvallisesti. Samsungin uudet muistikortit voi tunnistaa uudesta muotoilusta.

Helsinki 22. huhtikuuta 2014 – Samsung esittelee uusia kameroihin ja mobiililaitteisiin suunniteltuja SD- ja microSD-muistikortteja. PRO-, EVO- ja Standard-luokan muistikortit ovat kaikki räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Muistikortteja on saatavana 4 – 64 GB:n tallennuskapasiteetilla. PRO-sarjan muistikortit voi tunnistaa hopeisesta, EVO-sarjan oranssista ja Standard-sarjan sinisestä värityksestä. Tallennuskapasiteetti on ilmaistu selkeästi valkoisella numerolla.

Jopa 90 MB sekunnissa

Samsungin uusi muistikorttimallisto tarjoaa korkeita siirtonopeuksia, suurempaa tallennuskapasiteettia ja vankempaa turvallisuutta. PRO- ja EVO-sarjan muistikorteissa on tuki UHS-I class 1 -luokan nopeuksille (Ultra High Speed, PRO: 90 MB/s ja EVO: 48 MB/s). 64 GB:n kortille voi tallentaa peräti 670 minuuttia FullHD-videota (30 fps), joten korttia ei tarvitse vaihtaa kesken videokuvauksen.

Säilytä muistot turvallisesti

Jotta kuvat, videot ja asiakirjat säilyvät turvassa, uudet muistikortit on suunniteltu kestämään vettä ja kosteutta, korkeita ja matalia lämpötiloja sekä sähkömagneettista säteilyä ja röntgen-laitteita. Muistikortit eivät esimerkiksi vahingoitu lentokenttien turvatarkastuksien läpivalaisukoneissa. Kaikki Samsungin uudet muistikortit säilyvät ehjänä vedessä peräti 24 tuntia. Korttien käyttölämpötila on -25°C – 85°C. (Säilytyslämpötila -40° C – 85°C). Lisäksi muistikortit kestävät jopa 1,9 tonnia painavan ajoneuvon yliajon.

Samsungin uusi muistikorttimallisto saapuu kauppoihin toukokuussa.

Written by kerttuvali

April 22nd, 2014 at 10:36 am

Posted in Muistikortit,Samsung

UUSI BT NETRIX HiTOUCH PITÄÄ PÖRSSIVÄLITTÄJÄT TILANTEEN TASALLA

without comments

zis2vgr1bdci4kxc4ijt

Uusi pilveen integroitu laite yhdistää teräväpiirtografiikan, tietoliikenteen, erikoissovellukset ja markkinatiedot yhdellä sormen pyyhkäisyllä.

BT on julkistanut rahoitusmarkkinoille uuden pilvipalveluja käyttävän innovaation, jonka avulla pörssivälittäjät pystyvät hallitsemaan aina vain monimutkaisempia kauppastrategioita ja vaativia asiakassuhteita.

Uusi kosketusnäyttölaite on nimeltään BT Netrix HiTouch. Se toimii hallintakeskuksena kauppatapahtumiin osallistuvien pörssivälittäjien, heidän asiakkaittensa ja näiden sidosryhmien sekä asiantuntijoiden yhteistyölle. Sen avulla yksittäiset henkilöt ja ryhmät pystyvät viestimään nopeasti erittäin monimutkaisessa ja reaaliaikaisessa ympäristössä. Pörssivälittäjien omiin erikoiskauppasovelluksiin ja markkinatietoihin integroituna se mahdollistaa entistä nopeamman informoidun päätöksenteon uusimpien teräväpiirtografiikka- ja audiokäyttöliittymien ja viestintäpalvelujen avulla.

BT Netrix HiTouch kuvastaa toimialan muodonmuutosta, kun uudet säädökset, kehittyvä markkinadynamiikka, innovaatioaallot ja muuttuva väestörakenne alkavat vaikuttaa.

Pörssivälittäjät voivat käyttää sormen pyyhkäisyllä satoja sovelluksia, markkinadatasyötteitä ja viestintäpalveluja, joita toimittaa BT Radianz Cloud. Se sisältää myös BT:n erikoistuneet pörssisaleihin ja yrityksiin tarkoitetut ääni-, kuva- ja neuvottelupalvelut.

Radianz Cloud on maailman suurin suojattu verkostoitu rahoitusyhteisö. Se yhdistää tuhansia eri alojen instituutioita pörssikaupan joka vaiheesta eli pankit, pörssivälittäjät, sijoitusjohtajat, kolmannen osapuolen sovellusten toimittajat, pörssit ja markkinadatakauppiaat.

BT integroi toisiinsa Netrix HiTouchin, pörssivälittäjien näytöillä olevat sovellukset ja Radianz Cloud -palvelut. Näiden avulla pörssivälittäjät voivat käyttää ja jakaa markkinatietoja ja -selvityksiä, keskustella asiakkaidensa kanssa erikoistuneiden viestintäpalvelujen kautta, osallistua teräväpiirtoisiin monen osapuolen puhe- ja videoneuvotteluihin, kerätä tilauksia ja käydä pörssikauppaa, ja kaikki tämä tehdään integroidulla työpöydällä ja tehokkaalla kosketusnäyttöohjatulla yhteistyölaitteella. Tämä säästää arvokkaita sekunteja päätöksenteosta kauppojen toteuttamiseen ja mahdollistaa entistä monipuolisemman ja ripeämmän yhteydenpidon asiakkaisiin. Se puolestaan lisää asiakasuskollisuutta ja houkuttelee uusia asiakkaita.

BT Global Servicesin maailmanlaajuisen pankkitoiminnan ja rahoitusmarkkinoiden pääjohtaja Tom Regent sanoi: “Kun rahoitusalan yritykset sopeutuvat jatkuvasti kiristyviin säädöksiin ja niiden on pidettävä enemmän pääomaa reservissä, pörssivälittäjiin kohdistuu jatkuvasti enemmän paineita tehdä oikeita päätöksiä entistä nopeammin ja maksimoida sijoitusten tuotto. Vastaavasti kaupankäyntistrategiat monimutkaistuvat ja ne edellyttävät laajempaa valikoimaa toteutustapoja. Sen lisäksi alalle on tulossa uusi pörssivälittäjien sukupolvi, joka on tottunut älypuhelinten ja tablettien tapaisten kuluttajalaitteiden nopeuteen ja kätevyyteen. Kyseessä on täydellinen myrsky, ja pörssivälittäjät ovat aivan sen keskellä.

BT Netrix HiTouchin pitäisi olla jokaisen kaupankäyntistrategian ytimessä täydentämässä automaatiota yhteistyöllä ja asiantuntemuksella. Laitteen uuden käyttöliittymän avulla pörssivälittäjät voivat hallita viestintäänsä intuitiivisella kosketusnäyttökäyttöliittymällä yhtä vaivattomasti kuin he käyttävät älypuhelimia ja tabletteja yksityiselämässään, ja siihen on integroitu myös johtavan BT Radianz Cloud -palvelumme verrattoman laaja ja syvä sovellustarjonta.

A video of how BT Netrix HiTouch works can be seen here.

Written by kerttuvali

April 16th, 2014 at 12:30 pm

Posted in BT

Buffalo Technology: Buffalo yhteistyöhön retail-jakelija EasyZonen kanssa Suomessa

without comments

4489

Lontoo, UK, 14. huhtikuuta 2014: Buffalo Technology vahvistaa otettaan Suomen tallennus- ja verkkotuotemarkkinoilla aloittamalla yhteistyön nopeasti kasvavan retail-jakelijan, EasyZonen kanssa.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä EasyZone tarjoaa Buffalon useita testivoittoja keränneen valikoiman kuluttajalle ja pienyrityksille suunnatuista tallennus- ja verkkotuotteista heidän kattavaan jälleenmyyjäverkostoon.

Viimeisen 12 kuukauden aikana Buffalo on vahvistanut tuoteportfoliotaan lisäämällä yli 10 uutta tuotetta, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksittäisten loppukäyttäjien tarpeita sekä retail-markkinoita. Uudet tuotelisäykset vaihtelevat ammattikäyttöön suunnatun LinkStation 400 NAS-sarjan, joka saatavilla 2 – 8 teratavun kapasiteetilla, etäkäyttömahdollisuudella, sekä RAID-ominaisuuksilla – sekä erittäin nopean Drivestation Mini SSD Thunderbolt-sarjan välillä joka saatavilla 512 gigatavun ja 1 teratavun kapasiteetilla.

Mirko Rusch, Keski-Euroopan ja Pohjoismaiden myyntijohtaja Buffalo Technologyllä, sanoi: “Suomen tallennustuotteiden markkinat laajenevat jatkuvasti ja Buffalo on ollut aktiivinen suunnitellen kustannustehokkaita laitteita vastaamaan yritysten ja kuluttajien muuttuvia tarpeita. Kun markkinat jatkavat kasvua tuo se lisää mahdollisuuksia Buffalolle joten työskentely EasyZonen kanssa auttaa enemmän jälleenmyyjiä ja kuluttajia hyötymään Buffalon laajenevasta tuotevalikoimasta.

Markku Rinne, EasyZonen kaupallinen johtaja, sanoi: “Kun jakelutoimintamme kasvaa nopeasti erityisesti kodin elektroniikan ja oheislaitteiden saralla, yhteistyö Buffalon kanssa, innovatiivisen tallennus- ja verkkolaite valmistajan joka on hyvin tunnettu Suomen markkinoilla, vahvistaa ja tukee tuoteryhmävalikoimaamme sekä parantaa palvelutasoamme jälleenmyyjille.”

Tietoa Buffalosta

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten tallennus-, multimedia- ja langattomien verkkotuotteiden valmistaja jonka tuotteet on suunnattu kotikäyttöön ja pienyrityksille. Yhtiö on tunnustettu suurimmaksi PC -lisälaitteiden valmistajaksi Japanissa ja on maailmanlaajuisesti yksi NAS-kuluttajatuotteiden markkinajohtajista .

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat yksilön ja yritysten tarpeisiin tarjoamalla kustannustehokkaat verkkotallennuslaitteet( NAS ), ulkoiset kannettavat ja desktop-koon kiintolevyt, multimedia-soittimet, langattoman lähiverkon reitittimet sekä monipuoliset USB-muistitikkujen mallistot jotka yhdessä tarjoavat täyden ja integroidun ratkaisun toimistossa ja digitaalisen kodin ympäristössä .

Tietoa EasyZonesta

EasyZone Oy on 2007 perustettu itsenäinen viihdealan tuotteiden ja elektroniikan jakeluyritys. Yrityksen ydinliiketoiminta on musiikin, elokuvien, lelujen, elektroniikan sekä muiden vapaa-ajan tuoteryhmien tukkujakelu Suomessa sekä asiakaslähtöisten palvelukonseptien toteuttaminen ja kehittäminen. Lisätietoja osoitteestawww.easyzone.fi. 

Written by kerttuvali

April 15th, 2014 at 11:02 am

IBM:n suurtietokoneelle pilvi- ja mobiiliratkaisutarjontaa

without comments

Viisikymmentä vuotta sitten, 7. huhtikuuta vuonna 1964 IBM:n silloinen pääjohtaja Thomas Watson Jr. esitteli maailmalle ensimmäisen System/360 -suurtietokoneen ennustaen sen olevan uuden sukupolven alku niin tietokoneille kuin niissä käytettäville sovelluksille.

Nyt viisikymmentä vuotta myöhemmin voimme sanoa Thomas Watson Jr. osuneen ennustuksessaan oikeaan. Suurtietokoneiden sukupolvi toisensa jälkeen on tehnyt mahdolliseksi viivakoodin luomisen, käteisautomaatit, sähköisen osakekaupan, matkojen verkkokaupan, sään mallinnuksen ja lukuisen määrän muita keksintöjä, jotka ovat muuttaneet maailmaa.

print_FHgEMOdRoX

Nykyisin 70 % yritysten datasta sijaitsee suurtietokoneilla ja 71 % prosenttia Fortune 500 -listan yrityksistä pyörittää niillä ydinliiketoimintaansa. Käytämme päivittäin suurtietokoneilla tuotettuja palveluita, vaikka emme sitä kuluttajina näkisikään. 92 pankkia sadasta hyödyntää suurtietokoneita pankkipalveluidensa tuottamiseen asiakkailleen. Esimerkiksi Citi tuottaa miljoonille käyttäjille mobiilipankkipalveluita suurtietokoneen avulla. Visa käsittelee vuosittain 20 % maailman bruttokansantuotteen verran transaktioita suurtietokoneiden kautta. Maailmanlaajuisesti yli 225 valtiota ja paikallishallintoa luottavat suurtietokoneisiin taatakseen tarvittavan tuen niin poliisille, pelastuslaitokselle, terveydenhuollolle kuin jätehuollolle. Myös merkittävimmät jälleenmyyjät hyödyntävät suurtietokoneita tarjotakseen asiakkailleen räätälöityjä palveluja.

Vaikka suurtietokone onkin tavoittanut jo 50 vuoden virstanpylvään, sen sisäänsä kätkemät teknologiat ja ominaisuudet ovat täysin uusia. IBM tekee jatkuvaa kehitystyötä uusien teknologioiden kehittämiseksi. IBM julkisti 8.4. joukon uusia suurtietokoneratkaisuja mobiilisovellusten nopeaan kehittämiseen, tiedon tallennukseen ja hyödyntämiseen sekä pilvitarjonnan laajentamiseen.

IBM julkaisi suurtietokoneympäristöön sarjan pilvipalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat nopeasti ottaa käyttöön uusia palveluja. IBM Enterprise Cloud System tarjoaa avoimeen standardiin perustuvan integroidun alustan, jonka avulla voidaan nopeasti perustaa luotettava pilviympäristö yrityksen kriittisille työkuormille. Uuden IBM MSP Utility Pricing for System Z -hinnoittelumallin myötä ei enää makseta käytettävissä olevasta kapasiteetista vaan Linux-pohjaisen pilvi-infrastruktuurin käytöstä. Tämä mahdollistaa palveluntuottajan keskittymisen infrastruktuurin kustannusten sijaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisäksi IBM julkisti IBM System z Solution for Mobile Computing –ratkaisuja mobiilisovellusten kehittämiseksi ja niiden käyttöönoton nopeuttamiseksi sekä integroimiseksi osaksi liiketoimintaa. Samassa yhteydessä julkistetut Hadoop- ja tallennusratkaisut mahdollistavat aiempaa tehokkaamman datan hyödyntämisen. Joustavan rahoitusmallin avulla asiakkaan tarvitsee maksaa vain käytetystä kapasiteetista.

Tulevaisuuden suurtietokoneosaajien kouluttamiseksi IBM Academic Initiative –ohjelman puitteissa on koulutettu yli 180 000 oppilasta 1000 koulussa 70 maassa. Myös Suomessa suurkoneosaajia on koulutettu yhteistyössä Haaga-Helian kanssa. Osana osaajaekosysteemin kouluttamista 8.4. julkistettiin kolme Massive Open On-line Course (MOOC) -koulutuskokonaisuutta, jotka ovat saatavilla vuoden mittaan.

Laajemmat englanninkieliset tiedotteet osoitteissa ja alla:
– IBM Brings New Cloud Offerings, Research Projects and Pricing Plans to the Mainframe
www.ibm.com/press/us/en/pressrelease/43608.wss

– IBM Debuts new Mobile, Storage and Hadoop Offerings for the Mainframe
www.ibm.com/press/us/en/pressrelease/43607.wss

Lisätietoja ja materiaaleja:
– IBM Mainframe50 -sivusto: http://ibm.com/mainframe50
– Engines of Progress: www.ibm.com/mainframe50/enginesofprogress/
– Master the Mainframe -kilpailu: www-03.ibm.com/systems/z/education/academic/mas…rame/index.html

Written by kerttuvali

April 9th, 2014 at 9:35 am

Posted in IBM

Lenovolta uudet 8- ja 10-tuumaiset Android-tabletit

without comments

8398971f39500350_800x800ar

Lenovo julkistaa kaksi uutta Android-tablettia. Lenovo Tab A8 on 8-tuumaisella teräväpiirtonäytöllä varustettu tablet, joka on saatavilla useissa eri väreissä. Sen sisarmallissa A10:ssa puolestaan on 10-tuumainen, laajakulmainen teräväpiirtonäyttö ja etupuolelle sijoitetut Dolby-stereokaiuttimet, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katsomiseen.

A8 maksaa 149 euroa ja A10 199 euroa. Molemmat tulevat saataville 11. huhtikuuta.

Written by kerttuvali

April 8th, 2014 at 2:40 pm

Uudistunut Paperipalvelun brändi

without comments

Toimistotarvikkeet Paperipalvelun verkkokaupasta - Paperipalvelu - Google Chrome_2014-04-06_23-19-54

66-vuotias suomalainen perheyritys liputtaa onnellisen työelämän puolesta. Työn mielekkyyteen ja töissä viihtymiseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Työn merkityksellisyys motivoi työntekijää. Hyvinvoiva ja motivoitunut työntekijä on yrityksen tärkein voimavara.  

” Tavaramaailma on muuttunut; haluamme ympärillemme toimivat, jopa inspiroivat työvälineet” toteaa Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy:n toimitusjohtaja Jere Koskimo . ”Miksi toimistoissa pitäisi olla väritöntä, hajutonta ja mautonta? Onnellinen toimisto- tai työelämä kuvastaa ajatusmalliamme sekä tiukempaa fokustamme yritysten henkilöstön jaksamiseen, viihtyvyyteen, motivointiin ja sitä kautta asiakasyrityksen korkeampaan tuottavuuteen” jatkaa Koskimo.

Uudistunut brändi kuvastaa Paperipalvelun strategiassa, liiketoiminnan rakenteessa

ja toimintatavoissa tapahtuvia muutoksia, jotka korostavat tässä hetkessä toimistoissa – ja työelämässä tapahtuvia muutoksia. Haluamme työvälineet vaivattomasti ja mielellään elämyksellisesti, yhdellä laskulla, yhdellä kuljetuksella – kustannustehokkaasti ja resursseja kunnioittaen.

Näihin tarpeisiin haluamme vastata ja viedä toimistoelämää kohti onnellisempaa tulevaisuutta.

Tämä suunnanmuutos käynnistettiin Paperipalvelussa puoli vuotta sitten. Osana muutosta yhtiö on uudistanut strategiaansa ja täydentänyt johtoryhmää. Uusi toimintamalli on otettu käyttöön 1.2.2014 alkaen.

Uusi, yhdenmukainen brändi vastaa myös omassa yrityksessämme tapahtuvia

muutoksia. Yrityksen nimi pysyy ennallaan, tuoden palan historiaa, pysyvyyttä ja luotettavuutta niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Visuaalinen ilme sekä slogan muuttuvat kuvaamaan luotettavuutta, tuttuutta, tässä hetkessä olemista, tulevaisuutta ja työelämän uusia vaatimuksia.

Paperipalvelun sloganit ”Onnellisen työelämän puolesta” sekä ”Onnellisen toimistoelämän puolesta” kuvastavat ajatusmalliamme sekä tiukempaa fokustamme yritysten henkilöstön jaksamiseen, viihtyvyyteen, motivointiin ja sitä kautta asiakasyrityksen korkeampaan tuottavuuteen.

Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy, yksi Suomen johtavista toimistotarvikkeita ja – palveluita tarjoavista yrityksistä, ottaa käyttöön uudistuneen brändin 1.4.2014 alkaen. Uudistunut brändi alkaa näkyä Paperipalvelun kaikissa toimipaikoissa ja materiaaleissa tästä päivästä alkaen.

Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy on suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1948. Yritys on ollut avoin yhtiö 2013 tammikuuhun saakka. Yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi yrityskauppojen ja fuusioiden myötä. Paperipalvelun toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Paperipalvelun tuoteryhmät käsittävät yli 9000 tuotetta: mm. toimistotarvikkeet, kahvio-, siivous- ja saniteettitarvikkeet, ergonomiatuotteet sekä painetut tuotteet. Vuoden 2011 yritysostojen myötä palveluvalikoima laajeni myös AV-tarvikkeisiin ja -palveluihin sekä brändättyihin yritysimagotuotteisiin.

Paperipalvelu tarjoaa kansainväliset palvelut yhteistyössä Office Depotin kanssa.

Office Depot on yksi maailman suurimmista toimijoista toimistotuotteiden ja -palveluiden alalla. Toiminta on alkanut vuonna 1986 ja yritys on edustettuna yli 60:ssa maassa. Office Depotilla on yli 40 000 työntekijää, liikevaihto on noin 11.6 miljardia USD. Office Depot palvelee miljoonia asiakkaita kansainvälisesti, monikansallisista suuryrityksistä aina paikallisiin pienyrityksiin.
Office Depotin visio on: “Delivering Winning Solutions That Inspire Work Life.”

Paperipalvelu edustaa Office Depotia Suomessa sen strategisena kumppanina. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme kansainvälistä toimintamahdollisuutta kansainvälisille markkinoille unohtamatta vahvaa paikallista osaamista ja tietotaitoa.

Written by kerttuvali

April 6th, 2014 at 8:24 pm

Ricohin klikattava paperi tekee painetuista sivuista interaktiivisia

without comments

Ricoh on lanseerannut Clickable Paper™ -teknologiansa Länsi-Euroopan markkinoille. Klikattava paperi on Ricohin uusi, interaktiivinen tulostusratkaisu, jolla perinteisiin painotuotteisiin voidaan vaivattomasti ja niiden ulkoasua muuttamatta yhdistää verkossa olevaa sisältöä.

Yhteen painetulle sivulle upotettuun “hotspotiin” voidaan sisällyttää jopa kuusi eri linkkiä mihin tahansa verkossa oleviin kohteisiin, kuten videoihin tai multimediaan, verkkosivuille, verkkokauppaan tai sosiaalisen median sivustoille. Käyttäjät voivat tutustua oheissisältöön avaamalla linkit suoraan edessään olevalta paperisivulta älypuhelimellaan tai tabletillaan. Julkaisijat ja mainostajat pystyvät puolestaan arvioimaan kampanjoidensa tehoa helposti seuraamalla, mikä sisältö saa eniten klikkauksia.

Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Ranskassa toteutetut pilottihankkeet olivat menestyksiä.

Lue koko uutinen Ricohin verkkosivuilta .

http://www.ricohclickablepaper.com/

Written by kerttuvali

April 6th, 2014 at 8:15 pm