Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for May, 2014

International Data Corporation (IDC): Isot älypuhelimet syövät taulutietokoneiden myyntiä

without comments

38563

Taulutietokoneiden myynnin kasvu hidastuu selvästi tänä vuonna, ennustaa markkinatutkimusyhtiö IDC. Yhtiö arvioi, että myyntimäärät kasvavat tänä vuonna 12 prosenttia. Viime vuonna kasvua kertyi yli 50 prosenttia.

Odotus on, että tänä vuonna maailmassa kaupataan noin 245 miljoonaa tablettia. Myynnin kasvu hidastuu, koska yhä useammat kuluttajat valitsevat mieluummin suurella näytöllä varustetun älypuhelimen. Kuluttajat ovat myös alkaneet viivytellä vanhojen tablettiensa vaihtamista uudempiin malleihin.

Älypuhelimen ja tabletin välimaastoon sijoittuvat puhelimet, phabletit, ovat kasvattaneet markkinaosuuttaan selvästi. Viime vuoden ensimmäisellä neljänneksellä niiden osuus älypuhelinmarkkinoista oli hiukan yli 4 prosenttia. Tämän vuoden alussa osuus oli jo reilut 10 prosenttia.

IDC Lowers Tablet Projections for 2014 as Phablet Shipments and Slower Refresh Rates Impact Shipment Growth 

Written by kerttuvali

May 29th, 2014 at 5:37 pm

Brother on yksi sadasta maailman innovatiivisimmasta yrityksestä

without comments

print_859nDQ8cKd

Uutta Brother tulostinta ostaessasi tai työpäivän aikana käyttäessäsi, et ehkä tule ajatelleeksi, että kyseinen laite sisältää monia maailmanluokan innovaatioita.

Vaikka Brother tuo aika ajoin markkinoille uraauurtavaa tekniikkaa, on Brotherille edelleen tärkeää myös se, että ympäri maailmaa sijaitsevien asiakkaidemme laitteet toimivat hyvin joka päivä ja täyttävät erittäin vaativat kierrätystä ja ympäristöystävällisyyttä koskevat kriteerit.

Monet ovat löytäneet Brotherin laadukkaat laitteet ja kiittävät niiden kekseliäisyyttä ja innovatiivisia toimintoja. Suuri kansainvälinen mediayritys Thomson Reuters on niistä yksi. He listasivat Brotherin sadan maailman innovatiivisimman yrityksen joukkoon – jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Thomson Reutersin Top 100 listalla on Brotherin lisäksi useita maailmankuuluja yrityksiä useilta eri toimialoilta ja sektoreilta. Japanilaisia yrityksiä on listalla 27 ja Brother on yksi niistä.

Jatkuvat innovaatiot 
Kun kyse on innovaatioista, ei Brother ehkä ole valmistaja, joka tulee ensimmäisenä mieleen yhtenä maailman innovatiivisimmista yrityksistä.

Monet Brotherin uudet ideat on piilotettu laitteiden sisään luonnolliseksi osaksi kokonaisuutta. Tästä hyviä esimerkkejä ovat uuden Print 3.0 sukupolven A3-monitoimilaitteet, jotka löytyvät useista yrityksistä ja kodeista. “Arvostamme paikkaamme Thomson Reuters Top 100 listalla ja pidämme sitä luovien ideoiden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta saatuna kunnianosoituksena. Maailman innovatiivisimpien yritysten joukkoon pääseminen ei todellakaan ole itsestään selvää;” sanoo Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

USA ja Japani hallitsevat listaa 
Thomson Reuters arvottaa yritykset niille myönnettyjen patenttien ja niiden käyttämisen mukaan, sekä sen mukaan miten myönteisesti yritykset suhtautuvat uusien tekniikoiden kehittämiseen.

Maailman parhaimmat yritykset ovat kiistatta USA:ssa ja Japanissa. Thomson Reutersin Top 100 “Maailman parasta innovaattoria” listalla on 45 yritystä USA:sta. Eurooppalaisia yrityksiä on paljon vähemmän. Ranskaa edustaa 12 innovatiivista yritystä, Saksaa kolme, Sveitsiä neljä, Ruotsia kaksi ja Alankomaita vain yksi.

Brother lyhyesti

Brother Finland toimii Brother Nordicin Suomen maakonttorina ja tuo Brother tuotteita Suomen sekä Baltian markkinoille. Brother Finland vastaa myynnistä, markkinoinnista sekä teknisestä tuesta Suomessa. Vastuullisuus ympäristöasioissa on olennainen osa liiketoimintaamme, sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Yrityksellemme myönnetty ISO 14001 ympäristösertifiointi sekä laaja Joutsenmerkitty tuotevalikoimamme ovat konkreettinen osoitus siitä, että kannamme vastuumme myös ympäristöasioissa.

Lisätietoa osoitteessa www.brother.fi

Written by kerttuvali

May 22nd, 2014 at 1:30 pm

Posted in Brother

Fujitsulta nopea flash-tallennusjärjestelmä

without comments

33400scr_d8a824a81fb60d7

Fujitsun uusi, pelkästään flash-muistia käyttävä levyjärjestelmä nopeuttaa tietojenkäsittelyä, mahdollistaa datan tosiaikaisen analytiikan ja auttaa käsittelemään nettiliikenteen ruuhkia sujuvasti. ETERNUS DX200F -levyjärjestelmä nopeuttaa eräkäsittelyä ja poistaa käsittelyviiveiden ongelman virtualisoitujen palvelinten tai työpöytien ympäristöissä, joissa levyltä haetaan dataa tiuhaan tahtiin.

“Useimmat flash-tallennustuotteet on optimoitu tiettyä kuormaa varten. Uutuumme on tarkoitettu hyvin erilaisiin käyttöihin: tietokantoihin, analytiikkaan, virtualisoituihin työympäristöihin ja eräkäsittelyyn. Kun hintalappu on vielä alle kymmenen euron per gigatavu, flash-tallennukseen siirtyminen kannattaa”, sanoo Fujitsun tuotepäällikkö Petri Penttinen .

Levyjärjestelmän suorituskyky perustuu puolijohdelevyihin ja 12 Gbps:n SAS-levyliittymiin, joiden siirtokapasiteetti on poikkeuksellisen korkea. Järjestelmän latenssi on erittäin alhainen, alle 0,5 ms. Tämän ansiosta ratkaisu soveltuu erityisen hyvin ympäristöihin, joissa käsitellään paljon tapahtumia.

Järjestelmän arkkitehtuuri on optimoitu liiketoimintakriittisiä sovelluksia ja infrastruktuureja varten. Näitä ovat esimerkiksi tietokannat ja virtualisoidut ympäristöt, joissa käytetään tyypillisesti vähintään 8 kilotavun kokoisia eriä.

ETERNUS DX200F mahdollistaa levytilan ylivarauksen (thin provisioning), jolloin pääkäyttäjät voivat luoda virtuaalista kapasiteettia riippumatta puolijohdelevyjen oikeasta kapasiteetista. Näin järjestelmään voidaan lisätä levyasemia tallennustarpeiden kasvaessa muuttamatta kapasiteettiasetuksia. Tallennusresurssien käyttöä ja niihin tehtyjä investointeja voidaan näin optimoida.

Kaikki tärkeimmät komponentit ovat kahdennettuja jatkuvan toiminnan takaamiseksi.

Etäkopiointiominaisuuden avulla ETERNUS DX200F -levyjärjestelmän sisällöstä voidaan ottaa varmuuskopio helposti ETERNUS DX -sarjan laitteeseen, joka käyttää nearline-kiintolevyjä.

ETERNUS DX200F -levyjärjestelmän enimmäiskapasiteetti on 38,4 teratavua, ja se voidaan liittää 10 gigabitin iSCSi- ja 16 gigabitin FibreChannel-liittymiin. Infiniband tulee valikoimaan lähitulevaisuudessa.

ETERNUS DX200F -levyjärjestelmät ovat tilattavissa kesäkuusta 2014 alkaen.

Blogi: http://blog.ts.fujitsu.com/ 
Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global 
Facebook: http://www.facebook.com/fujitsuICT

Fujitsu

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 162 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,8 triljoonaa jeniä (46 miljardia USD) 31.3.2014 päättyneellä tilikaudella. Suomessa Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 600 ihmistä. Lisää tietoa:www.fujitsu.com/fi

Written by kerttuvali

May 19th, 2014 at 2:08 pm

Brotherilta uusi huipputulostin Suomen markkinoille

without comments

print_EK74H7dNfg

100 sivua* minuutissa. Ei vähempää. Näin toimii Brotherin uusi HL- S7000DN, yksi Suomen nopeimmista toimistokäyttöön suunnatuista tulostimista.

Brother uutuutta ei ole suunnattu kaikille suomalaisille yrityksille. Tulostimen kohderyhmänä ovat yritykset, jotka tarvitsevat erittäin suuria määriä tulosteita nopeasti. Yritykset, jotka saattavat tulostaa 20 000 sivua kuukaudessa.

Tällaisia asiakkaita on paljon ‒ sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Siksi Brother odottaakin, että uudesta huipputulostimesta tulee nopeasti suosittu:

“HL-S7000DN tulostinta ei ole tarkoitettu ennätysten rikkomiseen, se ei ole tavoitteemme. Mutta olemme huomanneet, että markkinoillamme on kysyntää erittäin nopealle tulostimelle. HL-S7000DN ei ole ainoastaan nopea, se on myös erittäin monipuolinen, sisältää paljon käytännöllisiä toimintoja ja siihen on saatavana useita hyödyllisiä lisävarusteita”, sanoo Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

Nopein mustesuihkutulostin säästää energiaa**

Brotherin uusi HL-S7000DN mustesuihkutulostin tulostaa jopa 100 mustavalkosivua* minuutissa – tai 50 sivua minuutissa, jos tulostat kaksipuolisesti. Uusi tulostin on jopa 66 prosenttia nopeampi, kuin vastaavan hintaluokan lasertulostimet.

Kustannustehokkuus on erittäin tärkeää ja Brotherin uusi huipputulostin asettaa myös tähän uuden rajan. HL-S7000DN käyttää 60 prosenttia** vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet ja laitteen sivukohtainen tulostuskustannus on alle 0,8 senttiä (Alv 0 %). Tämäkin arvo on perinteisiä lasertulostimia alhaisempi. Lisäksi uuden Brother tulostimen energiankulutus on niinkin pieni kuin 1,5 kWh** viikossa.

Tulostuslaatu on laserluokkaa. Tulostustarkkuus on täysin uuden Brother tekniikan ansiosta 600 dpi, joten kirjaimet ja numerot tulostuvat paperille erittäin tarkkoina.

Täysleveä tulostuspää

Mustesuihkutulostimissa suuttimet sijoitetaan yleensä tulostuspäähän, joka liikkuu paperilla edestakaisin ja suihkuttaa musteen tarkasti paperille. Uusi huippunopea Brother tulostin käyttää hieman erilaista tulostustekniikkaa.

HL-S7000DN tulostimen tulostuspää on itse asiassa vähän A4-arkkia leveämpi (21.5 cm). Kaikki 5198 suutinta on asetettu tulostuspäähän rinnakkain, mikä takaa erittäin nopean tulostuksen.

Tulostimen käyttämällä musteella on ISO11798 arkistointikelpoisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulosteet säilyvät luettavina myös silloin, kun ne altistuvat valolle, kosteudelle, käsittelylle ja varastoinnille. Toistaiseksi ISO11798 hyväksyntä on myönnetty vain lasertulostimille, joten tässäkin suhteessa Brother rikkoo perinteitä.

Monipuolinen, turvallinen ja käyttäjäystävällinen
Uutta Brother HL-S7000DN tulostinta on helppo käyttää suuren intuitiivisen 5-rivin käyttöpanelin avulla ja laite tarjoaa käyttäjilleen monia edistyksellisiä toimintoja.

Lisävarusteena saatavien paperikasettien avulla HL-S7000DN tulostimen paperikapasiteettia voidaan kasvattaa vakio 600:sta sivusta aina 2100 sivuun asti. Kun näiden lisäksi käytetään 30 000 sivun supervärikasetteja, tulostin täyttää – ja jopa ylittää – vaativimmatkin tulostusvaatimukset.

Tietokoneesta tulostimeen lähetettävä tieto voidaan salata SSL-standardin mukaan ja estää siten asiaankuulumattomien henkilöiden pääsy asiakirjoihin. Turvatulostuksen käyttäminen mahdollistaa tulostustyön tallentamisen HL-S7000DN tulostimen muistiin, josta se tulostuu vasta sitten, kun ohjauspaneliin syötetään 4 numeroinen PIN-koodi.

Lisäksi uutta Brother tulostinta voidaan hallinnoida ja konfiguroida verkon kautta ja se tukee myös Brotherin uutta b-Guard tulostuksenhallintaratkaisua älykkääseen tulostuksenhallintaan.

Kuten kaikki Brother-tulostimet, myös HL-S7000DN tulostin on kierrätettävä ja hyvin ympäristö-ystävällinen. Tulostin täyttää myös saksalaisen Blue Angel -ympäristömerkin sekä kansainvälisen ENERGY STAR -standardin vaatimukset.

* Tulostusnopeus mitattu ISO/IEC 24734 standardin mukaan.

** Vertailu perustuu julkistettuhin ENERGY STAR TEC-arvoihin. Brother HL-S7000DN nopeutta on verrattu lasertulostimiin, joiden nopeus on 60 mustavalkosivua minuutissa. Brother-tulostimen tyypillinen energiankulutus (ns. TEC-arvo) on 1,5 kWh viikossa.

Hinta ja saatavuus
Brother HL-S7000DN on saatavissa valituilta jälleenmyyjillä kautta maan. Verollinen suositushinta 4 334,00 euroa.

Brother lyhyesti

Brother Finland toimii Brother Nordicin Suomen maakonttorina ja tuo Brother tuotteita Suomen sekä Baltian markkinoille. Brother Finland vastaa myynnistä, markkinoinnista sekä teknisestä tuesta Suomessa. Vastuullisuus ympäristöasioissa on olennainen osa liiketoimintaamme, sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Yrityksellemme myönnetty ISO 14001 ympäristösertifiointi sekä laaja Joutsenmerkitty tuotevalikoimamme ovat konkreettinen osoitus siitä, että kannamme vastuumme
myös ympäristöasioissa.

Lisätietoa osoitteessa www.brother.fi

Written by kerttuvali

May 16th, 2014 at 9:29 am

Kingston Technology: HyperX -muistit tukevat uusia Intel® prosessoreita sekä piirisarjaa.

without comments

hyperx-badge

Toukokuu 14, 2014 – Maailman johtava muistituotteiden valmistaja Kingston Technologyn liikeketoimintayksikkö HyperX ®julkisti tänään kolme muistituotesarjaa: FURY, Genesis ja Predator. Muistituotesarjat ovat yhteensopivia Intelin uusien neljännen sukupolven Core™ i5 ja i7 -prosessoreiden sekä Intelin 9 -sarjan piirisarjan kanssa. HyperX työskenteli tiiviisti johtavien emolevypartnereiden kanssa varmistaakseen yhteensopivuuden ja parhaimman mahdollisen suorituskyvyn.

Intel -yhteensopivat HyperX -muistit ovat saatavilla aina 2800MHz:n nopeuksiin asti ja kitteja on saatavilla 8 gigasta 64 gigaan sekä kahden että neljän muistimodulin kokoonpanoissa. Lista dual-channel –kokoonpanon muisteista löytyy täältä . HyperX -tuotteet on varustettu elinikäisellä takuulla, ilmaisella teknisellä tuella sekä legendaarisella Kingstonin toimintavarmuudella.

HyperX on Kingstonin liiketoimintayksikkö, joka edustaa korkean suorituskyvyn tuotteita kuten nopeat DDR3-muistit, SSD-levyt, USB-muistit sekä kuulokkeet kohderyhmänään pelaajat, ylikellottajat ja PC-harrastajat. HyperX on maailmalla tunnettu korkeasta laadusta, suorituskyvystä sekä innovatiivisuudesta. HyperX on vahvasti mukana eSports –toiminnassa ja sponsoroi yli 20 joukkuetta sekä on Intel Extreme Masters –tapahtuman pääsponsori. HyperX on mukana myös useissa muissa tapahtumissa kuten Brasil Game Show China Joy DreamHack gamescom and PAX .

Lisätietoja: HyperX

HyperX SoMessa :

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx 
Facebook : http://www.facebook.com/hyperxcommunity 
Twitter :     http://twitter.com/hyperx 
LinkedIn : http://www.linkedin.com/company/164609?trk=tyah 
Google +: https://plus.google.com/u/0/+kingston/posts

HyperX

HyperX® on Kingston Technologyn liiketoimintayksikkö. Kingston Technology on maailman suurin puolijohdetoimittajiin sitoutumaton muistituottaja. HyperXn päätoimipaikka sijaitsee Fountain Valleyssa, California, USA.

Written by kerttuvali

May 14th, 2014 at 1:14 pm

WWF: Green Office -toimistojen päästösäästöt vastaavat 55 kuumatkan ajokilometrejä

without comments

go_logo_horizontal UUSI

Suomen Green Office -toimistot vähensivät kasvihuonekaasupäästöjään vuoden 2013 aikana ennätykselliset 7 048 tonnia edelliseen vuoteen verrattuna. Sama päästömäärä tuprahtaisi ilmoille, jos kiertäisi maapallon autolla yli tuhat kertaa tai ajaisi autolla yli 60 vuotta yhtä mittaa (80 km/h). Automatka olisi yhtä pitkä kuin 55 edestakaista matkaa kuuhun.

WWF:n Green Office on toimistoille tarkoitettu ympäristöjärjestelmä. Sen avulla työpaikat voivat vähentää ympäristökuormitustaan, saavuttaa säästöjä ja hidastaa ilmastonmuutosta.

Eniten Green Office -toimistoissa säästettiin viime vuonna sähköä. Sähkönkulutus laski lähes 9 miljoonaa kWh eli ennätykselliset kolme prosenttia aiempaan vuoteen verrattuna, mikä vähensi päästöjä noin 6 500 tonnia. Saman energiamäärän tuottaminen yhdellä tuuliturbiinilla kestäisi noin puolitoista vuotta.

”Sähkönkulutus on yksi toimiston merkittävimmistä ympäristövaikutuksista. Kulutuksen pienentäminen vuosi vuodelta vaatii aina uusia ideoita ja tapoja. Laitteiden energiatehokkuuteen kannattaa kiinnittää huomiota, mutta myös esimerkiksi valojen sammuttelu on yllättävänkin tärkeää, koska jopa 30 prosenttia toimiston käyttämästä sähköstä voi kulua valaistukseen”, WWF:n Green Office -päällikkö Helka Julkunen kertoo.

Samalla kun toimiston ekologinen jalanjälki pienenee, säästyy rahaa. Viime vuonna Green Office -toimistot säästivät yhteensä noin 8,25 miljoonaa euroa pelkästään sähkölaskuissaan. Noin kolmasosa toimistojen käyttämästä sähköstä tuotettiin uusiutuvilla energialähteillä.

Myös paperinkulutus pieneni rutkasti. Vuonna 2013 kopiopaperia käytettiin 21 miljoonaa arkkia vähemmän kuin aiempana vuotena. Keskimäärin jokainen Green Office -toimiston työntekijä jätti tulostamatta kaksi arkkia päivässä. Päällekkäin asetettuna näistä arkeista muodostuisi yli kahden kilometrin korkuinen pino. Peräkkäin pituussuunnassa A4-arkkien muodostamalle polulle tulisi mittaa 6 250 kilometriä eli se ulottuisi Suomesta Intiaan.

”Pienillä arkisilla valinnoilla on todella merkitystä, kun tarkastellaan niiden yhteisvaikutuksia. Esimerkiksi paperin molemmille puolille tulostaminen on helppo keino puolittaa paperinkulutus. Sähköinen arkistointi ja teknologian kehitys vähentää tulostamisen tarvetta myös tulevaisuudessa”, Helka Julkunen sanoo.

”Kiitän lämpimästi kaikkia Green Office -toimistoja parhaasta tuloksesta koko järjestelmän 11-vuotisen olemassaolon historiassa.  Tulokset osoittavat, että toimistokiinteistöillä ja sillä, miten niissä toimitaan, on suuri merkitys luonnonvarojen käytön vähentämisessä”, sanoo WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder.

Suomessa on tällä hetkellä 179 Green Office -organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä yli 66 800 työntekijää.

LISÄTIETOJA:

Yhteenveto Green Office -toimistojen vuosituloksista

www.wwf.fi/greenoffice

WWF:n Green Office -ympäristöjärjestelmän tavoitteena on toimiston ekologisen jalanjäljen pienentäminen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen. Sen avulla toimistot voivat vähentää ympäristökuormitustaan ja samalla säästää materiaali- ja energiakustannuksissa. WWF myöntää kriteerit täyttäneille toimistoille Green Office -merkin käyttöoikeuden. Tällä hetkellä Green Office -verkostossa Suomessa on mukana 179 organisaatiota, joissa työskentelee yli 66 800 työntekijää. Kansainvälinen ohjelma on tällä hetkellä käytössä myös Indonesiassa, Kiinassa, Latviassa, Nepalissa, Pakistanissa, Romaniassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Tanskassa, Turkissa ja Virossa. 

Written by kerttuvali

May 12th, 2014 at 11:29 am

Posted in WWF:n Green Office

Antalis Oy: Antalis laajentaa Epson-suurkuvatulostimien valikoimaa

without comments

4880_fca-bor_690x460

Antalis Oy aloitti yhteistyön Epsonin kanssa lokakuussa 2013 vesipohjaisilla Epson Stylus Pro ja T-series-suurkuvatulostimilla. 1.5.2014 alkaen yhteistyö on laajentunut koskemaan myös Epson Surecolor S-sarjan ECO-Solvent –suurkuvatulostimia. Luonnollisesti Antalis tarjoaa myös tähän tulostusympäristöön liittyviä sovellusohjelmistoja, kulutustarvikkeita ja tulostusmateriaaleja.

Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen kertoo: ”Yhteistyömme Epsonin kanssa on ollut hyvin antoisaa, sujuvaa ja eteenpäin vievää. Konemyynti on edennyt suunnitelmien mukaisesti ja meidät on otettu positiivisesti vastaan tällä tuoteryhmäalueella. Itse asiassa on jopa tuntunut siltä, että tätä on meiltä odotettukin. Kun Antaliksella on nyt kattava suurkuvatulostukseen soveltuva materiaalivalikoima, on täysin loogista, että laajennamme myös tulostimien valikoimaa vastaamaan näiden materiaalien tarpeita.”

Kenneth Hilapieli Epsonilta kertoo: ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja arvostamme erityisesti Antaliksen tuomaa markkinakokemusta. Nyt voimme yhdessä tarjota loppuasiakkaille parhaan kokonaisratkaisun vaativaan tulostukseen, oli sitten kyse laite- tai materiaalivalinnasta.”

SC-S-sarjan ECO-Solvent tulostimilla voi tulostaa kaikkea julisteista ajoneuvografiikkaan. Laitteet ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä hajuttomien ja nikkelittömien musteiden ansiosta. SC-S–sarjan tulostimilla voi tulostaa 64 tuuman (162,6 cm) leveyteen asti ja tulosteet ovat valonkestäviä. SureColor-tulostimet ovat Epsonin omaa teknologiaa ja ne hyödyntävät Epsonin Micro Piezo -teknologiaa.

Antalis Oy:

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju sekä merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 6000 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa sekä lisäksi myyntiedustaja Oulussa. Yrityksen palveluksessa on 70 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2013 oli 38,7 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaan kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet sekä Epsonin suurkuvatulostimet ja niihin liittyvät ohjelmat ja päivittäistarvikkeet.

Epson:

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön. Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.http://www.epson.eu

Epsonin ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com

Written by kerttuvali

May 7th, 2014 at 12:10 pm

Huawein edullinen huipputabletti yksinoikeudella Elisalla

without comments

Huawei-MediaPad-M1-8inch-tab

Elisa saa toukokuun alussa valikoimiinsa Huawein edullisen MediaPad M1 8.0 -tabletin. Ohut ja kevyt 4G-tabletti tarjoaa teknisiä ominaisuuksia ja laatua selvästi edullisemmalla hinnalla kuin tähän asti on totuttu.

– Huawein tabletit ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa vahvan aseman markkinoilla, ja yksittäiset mallit ovat olleet alkuvuonna eniten myytyjen joukossa, toteaa liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on Elisalla yksinoikeudella myynnissä ensimmäisen kuukauden ajan.

– Huawei on nuori ja dynaaminen brändi mutta lisäksi tekninen johtaja alallaan. Olemme iloisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Elisan kanssa tarjotaksemme suomalaisille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut tulevina vuosina, sanoo Huawei Technologies Oy:n Device-liiketoiminnan johtaja Yang Yu.

Huawein MediaPad M1 8.0 -tabletissa on 1.6MHz neliydinprosessori, 8GB tallennustilaa, MicroSD-korttipaikka ja tuki 32GB:iin saakka, 1GB käyttömuistia, tuki mobiililaajakaistayhteydelle, jopa 150Mbit/s (4G/3G/HSDPA+ ja EDGE/GPRS) ja näytöntarkkuus 1280×800. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2 (Jelly Bean). 8-tuumainen tabletti on vain 7,9 mm paksu ja painaa vain 329 grammaa.

Koska laite toimii sekä 3G- että 4G-verkossa, se sopii hyvin esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi ja ajanvietteeksi kesän automatkoille. Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on kaupoissa 5.5. ja sen hinta on 249 e.

Written by kerttuvali

May 2nd, 2014 at 11:01 am