Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for July, 2014

Intelin toisen vuosineljänneksen liikevaihto 13,8 miljardia dollaria ja liikevoitto 3,8 miljardia dollaria

without comments

825b632e-f1f7-45c9-a7fa-228ea5c20de6-email

Helsinki, 16.7.2014. Intel on julkistanut tietoja vuoden 2014 toisen vuosineljänneksen tuloksestaan. Yhtiön toisen vuosineljänneksen liikevaihto oli 13,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria, liikevoitto 3,8 miljardia dollaria, tulos 2,8 miljardia dollaria, osakekohtainen tulos 0,55 dollaria ja liiketoiminnan kassavirta 5,5 miljardia dollaria. Yhtiö maksoi osakkeenomistajille osinkoina yhteensä 1,1 miljardia dollaria ja lunasti omia osakkeitaan yhteensä 2,1 miljardin dollarin arvosta eli 74 miljoonaa kappaletta.

”Toisen vuosineljänneksen tuloksemme osoittaa, että strategiamme laajentaa datakeskusliiketoiminnasta PC-liiketoimintaan sekä esineiden internetiin toimii”, sanoo Intelin toimitusjohtaja Brian Krzanich. ”Kasvattamalla Baytrail SoC -tuoteperhettämme olemme laajentaneet uusiin segmentteihin, kuten Chrome-pohjaisiin järjestelmiin. Etenimme myös vahvasti kohti vuodelle 2014 asettamaamme 40 miljoonan taulutietokoneen tavoitettamme. Lisäksi tulevan 14 nanometrin Broadwell-tuotteemme kehitystyö on edennyt merkittävästi ja odotamme ensimmäisten tuotteiden olevan saatavilla joulumarkkinoilla.”

Intel on julkistanut aikovansa palauttaa lisää varoja osakkeenomistajilleen ostamalla takaisin lisää omia osakkeitaan ja siten alentaen kassavarojaan. Hallitus on antanut valtuutuksen kasvattaa takaisinosto-ohjelmaa 20 miljardilla dollarilla. Yhtiö ennakoi noin 4 miljardin dollarin takaisinostoja kolmannella vuosineljänneksellä sekä täydentäviä takaisinostoja neljännellä vuosineljänneksellä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Intel on palauttanut lähes 90 miljardia dollaria osakkeenomistajilleen osingoilla ja osakkeiden takaisinostoilla.

”Muutos pääomarakenteessamme on jatkoa monivuotiselle tavoitteellemme tuottaa lisää arvoa ja palauttaa varoja osakkeenomistajillemme. Lisäksi muutos vahvistaa luottamusta liiketoimintaamme”, sanoo Intelin talousjohtaja Stacy J. Smith.

Intel on maailman johtavia innovaattoreita tietojenkäsittelyssä. Yhtiö suunnittelee ja kehittää teknologioita, jotka muodostavat perustan erilaisille tietoteknisille laitteille. Lisätietoja Intelistä saa kansainvälisiltä sivustoilta osoitteista http://newsroom.intel.com/ ja http://blogs.intel.com/. Suomessa Intelin uutisia julkaistaan myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/IntelFinland.

Tiedote kokonaisuudessaan alla:

Intel Reports Second-Quarter Revenue of $13.8 billion

Written by kerttuvali

July 16th, 2014 at 12:10 pm

Posted in Intel

Xerox nimetty jälleen maailman johtavaksi tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajaksi

without comments

Xerox säilytti paikkansa jo viidentenä vuonna peräkkäin maailman johtavana tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajana tutkimusyritys Quocirca n uusimmassa tutkimuksessa.

Xerox, maailman johtava liiketoimintaprosessien ja dokumentinhallinnan osaaja, auttaa yrityksiä optimoimaan niiden tulostusympäristöä tulostuksenhallintapalveluiden avulla sekä edesauttamaan tiedonkulkua ja liiketoimintaprosesseja, jotta yritykset voivat kasvattaa tuottojaan, pienentää kulujaan ja toimia tehokkaammin.

Tutkimuksen mukaan Xeroxin johtava asema kilpaillulla markkinalla perustuu useisiin vahvuuksiin, mm. ennestään vahvan tulostuksenhallintapalveluiden jatkuvaan kehittämiseen sekä sen laajaan palvelutarjoamaan, joka ulottuu toimistotulostuksesta tuotantotulostamiseen ja IT-ulkoistukseen sekä liiketoimintaprosessien palveluihin ja sitä vahvistaviin laajoihin arviointipalveluihin.

“Xeroxilla on pitkäaikaiset ja vahvat referenssit tulostuksenhallintamarkkinalla,” sanoo Louella Fernandes, associate director, Quocirca. “Ohjelmistotarjoaman vahvistaminen erityisesti ConnectKey® :n ja työnkulun automaation alueilla auttavat synergioiden rakentamista entisestään sisällön- ja tulostuksenhallinnan välillä.”

Tutkimus, joka on riippumaton palveluntarjoajien arviointi, osoittaa markkinan kehittyvän perustulostuksenhallintapalveluista, kuten laitteiden konsolidoinnista, kohti paperipohjaisten prosessien tehostamista.

“Kun yritysten käsittelemän tiedon määrä jatkaa eksponentiaalista kasvuaan, sekä paperilla että sähköisessä muodossa, samoin kasvavat haasteet sen saatavuuden ja hallinnoinnin kanssa,” sanoo Don Dixon, senior vice president, Global Document Outsourcing, Xerox. “Quocircan tutkimus kertoo kyvystämme parantaa tehokkuutta uusien palveluiden avulla. Me voimme auttaa kaiken kokoisia yrityksiä hallinnoimaan tietoa tehokkaammin, jotta ne voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa.”

Tulostuksenhallintapalveluiden pitkäaikaisena johtajana Xerox yhdistää teknologian ja dokumentinhallintaosaamisensaliiketoimintaprosessien ja IT-ulkoistuksen osaamiseensa voidakseen vastata nykypäivän jatkuvasti toiminnallisen työympäristön ja siihen liittyvän sisällön määrän lisääntymisen ja näiden vaikutuksiin liiketoiminnan tuottavuudessa.

Xerox Europe
Jo yli 75 vuoden ajan, xerografian keksimisestä lähtien, Xerox on auttanut yrityksiä yksinkertaistamaan työnkulkua. Olemme liiketoimintaprosessien ja dokumentinhallinnan johtava osaaja maailmassa ja autamme työnkulun  tehostamisessa niin, että yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Xeroxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa, Connecticutissa. Xeroxin yli 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita 180 maassa tarjoten palveluita tulostusratkaisuja ja ohjelmistoja yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisää osoitteessa www.xerox.com .

Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://twitter.com/xeroxcorp
http://simplifywork.blogs.xerox.com 
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Written by kerttuvali

July 8th, 2014 at 12:06 pm

Tyylikäs tarratulostin ammattikäyttöön

without comments

sobutapiceb3jivmig7x

Monet työmiehet työskentevät parhailla mahdollisilla työkaluilla, ajavat hienoa pakettiautoa ja käyttävät käytännöllisiä älypuhelimia, jotka kestävät rikkoutumatta putoamisen lätäkköön tai kivilattialle. Laatutietoiset ammattilaiset tarvitsevat myös yhden markkinoiden tyylikkäimmistä tarratulostimista. Heidän työlleen on usein tärkeää, että kaapelit, johdot ja panelit ovat helposti tunnistettavissa ja että viivakoodien tulostaminen on helppoa – sekä kotitoimistossa mappien, laatikoiden, rasioiden ja kaappien sisältö ovat helposti löydettävissä.

Uusi Brother PT-E550WVP on edistyksellisin työmiehille suunnattu tarratulostin. Nopeassa ja kätevässä laitteessa yhdistyvät perinteisen tarratulostimen kestävyys ja moderni tekniikka, kuten langaton verkkoliitäntä sekä mahdollisuus luoda PC:llä omia tarroja, jotka sisältävät yrityksen logon.

Monipuolinen tarratulostin
Brother PT-E550WVP tarratulostimessa on numero- ja kirjainnäppäimistö sekä suuri taustavalaistu ja helppolukuinen LCD-grafiikkanäyttö. Laitteen mukana toimitetaan ladattava litium-ioni akku ja
verkkolaite sekä näppärä kantolaukku näiden kuljettamiseen.

Tarratulostimella voidaan tulostaa viivakoodeja, jatkuvia numero- tai kirjainsarjoja, 394 erilaista symbolia sekä tekstilohkotarroja, jotka sopivat tyypillisimpiin sähköasennuksiin. PT-E550WVP käyttää  3,5 – 24 mm leveää tarranauhaa ja sen tulostusnopeus on jopa 30 mm sekunnissa.

Uusi PT-E550WVP tarratulostin voidaan liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla tai langattomassa
verkossa.

Edistyksellinen ohjelmisto
Laitteen mukana toimitettavan ohjelmiston avulla voit suunnitella omia tarroja ja lisätä niihin
esimerkiksi logon, kuvia ja erikoissymboleita. Tarrat voidaan suunnitella PC:llä ja ladata sitten valmiit tarrat sekä tietokannat tarratulostimeen.

Vaihtoehtoisesti voit luoda ja suunnitella tarroja paikan päällä älypuhelinta tai tablettia käyttäen.
Tähän tarvitset ilmaisen Brother iPrint&Label appsin ja mobiilikäyttöön tarkoitetun kaapelinmerkintätyökalun – saatavana Apple ja Android laitteisiin.

Kolmas ilmainen Brother appsi on Transfer Express mobiiliversio, jonka ansiosta asentajat
voivat  ladata tietoa sähköpostista tai pilvestä ja siirtää sen langattomasti tarratulostimen muistiin.

Käyttää kutistesukkatarraa
PT-E550WVP käyttää HSe-kutistesukkatarraa, joka on erityisen suosittua sähkö- ja kaapeliasentajien
keskuudessa, sillä se takaa kestävän ja helpon kaapelien ja johtojen merkinnän.

Kutistesukkatarran teksti luodaan tarratulostimella ja sen jälkeen merkittävä johto työnnetään kutistesukan sisään ja lämmitetään kuumailmapistoolilla. Kutistesukka kutistuu jopa 50 % alkuperäisestä halkaisijastaan ja 15 % pituudestaan, kun sitä lämmitetään 110-140 asteessa. Lopputuloksena on helposti luettava ja äärimmäisen kestävä tunniste, joka on tiukasti kiinni johdossa.

Brother kutistesukkatarrojen pituus on 1,5 metriä ja leveys 5.8 – 23,6 mm.

Hinnat
Brother P-touch E550WVP tarratulostimen verollinen suositushinta on 271,00 euroa.
Brother HSe-kutistesukkatarraa on saatavana 5.8 – 23.6 mm levyisenä ja hinnat 27,00 –  36,00 euroa (sis. alv).

Written by kerttuvali

July 4th, 2014 at 1:00 pm

Samsungin lippulaivatabletti Galaxy Tab S on vihdoin kaupoissa

without comments

tab-s-10.5-retail-1

Markkinoiden kehittyneimmällä näytöllä varustetun tabletin myynti alkaa tänään.

Helsinki 4. heinäkuuta 2014 – Samsung Galaxy Tab S:n myynti alkaa Suomessa tänään. Uutuustabletti vie tablettien näyttötekniikan täysin uudelle tasolle. Yksityiskohdat ja värit toistuvat realistisemmin kuin koskaan aiemmin.

– On hienoa vihdoin esitellä Galaxy Tab S Suomen markkinoille. Uutukainen mullistaa tablettien näyttötekniikan ja samalla vie tablettimuotoilua askeleen eteenpäin. Tab S on suunniteltu etenkin digitaalisen viihteen suurkuluttajille, toteaa Samsungin Head of IM, Antti Holopainen.

Super AMOLED – tarkuutta ja täsmällistä värientoistoa

Galaxy Tab S tarjoilee erittäin tarkan ja värikylläisen kuvan. Super AMOLED -näytön kontrasti tekee kuvista syvempiä ja elävämpiä. Tabletti säätää kontrastia, tarkkuutta ja värilämpötilaa vallitsevan valoisuuden mukaan. Galaxy Tab S toimii myös ulkona, koska sen näyttö toistaa valovoimansa ansiosta kirkkaat värit auringonpaisteessakin.

Galaxylla kaikki on yksinkertaista

Tab S mahdollistaa monen asian tekemisen samaan aikaan. Käyttäjä voi surffata netissä, katsoa videoita, jakaa tiedostoja ja soittaa yhtä aikaa, sovelluksia sulkematta. Sormenjälkitunnistimen ansiosta koko perhe pääsee turvallisesti ja helposti käsiksi omiin käyttäjäprofiileihinsa. Lapset voivat käyttää tablettia kun sen Kids Mode -tila on päällä. Perheen pienimmille suunnitellussa tilassa lapset pääsevät käyttämään hauskoja sovelluksia ja aikuiset voivat kontrolloida, mitä sisältöjä lapsilla on käytettävissä. Käyttäjä voi myös soittaa tai vastata puhelimeen tuleviin puheluihin Tab S:llä, riippumatta siitä, onko puhelin käden ulottuvilla.

Galaxy Tab S on saatavilla valkoisena ja pronssisen titaanin värisenä tästä päivästä alkaen.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab S on saatavilla 10,5- ja 8,4-tuumaisena. Molemmat koot ovat saatavilla 4g- ja wifi-malleina. Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore+1.3 GHz Quadcore)-suoritin ja 2560×1600 (WQXGA) Super AMOLED-näyttö. Käyttöjärjestelmä Android 4.4 (Kitkat). WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth®4.0 ja Ir-LED. 3 GB RAM-muistia ja 16/32 GB* tallennustilaa + tuki jopa 128 GB microSD-muistikorteille. Tab S 10.5 on mitoiltaan 247,3 x 177,3 x 6,6 mm ja painaa 465 g (wifi)/ 467 g (4g). Akku 7 900 mAh. Tab S 8.4 on mitoiltaan 125,6 x 212,8 x 6,6 mm ja painaa 294 g (wifi) /298 g (4g). Akku 4 900 mAh. Galaxy Tab S on kaupoissa 4. heinäkuuta.

Written by kerttuvali

July 4th, 2014 at 12:24 pm