Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for October, 2014

Samsung esitteli kaarevan tietokonenäytön

without comments

SD590C_005_R-Perspective_Black

Helsinki 28. lokakuuta 2014 – Pidätkö ajatuksesta, että voisit hetkeksi karata arjesta ja uppoutua peliin tai elokuvaan? Samsungin kaareva 27-tuumainen uutuusnäyttö luo erinomaiset puitteet pienelle irtautumiselle todellisuudesta.

Vaikuttavampi pelikokemus

Verrattuna litteään näyttöön, pehmeästi kaareutuva paneeli tarjoaa panoraamatyyppisen katselukokemuksen, koska näytön jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Kaarevuus helpottaa peliin uppoutumista ja tarjoaa lähes kolmiulotteisen syvyysvaikutelman etenkin peleissä, joissa pelataan ensimmäisen persoonan näkökulmassa. Kaareva näyttö on ihanteellinen muun muassa FPS-toimintapeleihin, kilpa-ajopeleihin ja lentosimulaattoreihin. Näytössä on Game Mode -pelitila, joka optimoi kontrastin, värit ja liikkeentoiston pelaamista varten. Mukana on myös 5 watin stereokaiuttimet.

Todentuntuinen väritoisto ja tarkkuus

S27D590C tarjoaa laajat, 178 asteen katselukulmat, joten näyttö säilyttää erinomaisen kuvanlaatunsa sivultakin seurattaessa. Näytössä on 3000:1-kontrastisuhde, 350 cd/m2 -valovoima. Se tarjoaa syvät mustat, kristallin kirkkaat valkoiset sävyt ja eloisat värit, jotka yhdessä tekevät katselukokemuksesta todentuntuisen.

Näytössä on hienovaraisen tyylikäs jalusta ja se on muotoiltu minimalistiseen tyyliin, joka sopii kaiken tyyppisiin tiloihin. Ergonomiaominaisuuksiin lukeutuu kallistuksen säätö ja 100 x 100 mm VESA-kiinnitysmahdollisuus, joten näyttö voidaan ripustaa vaikka seinälle. S27D590C tulee myyntiin marraskuussa ja sen suositushinta on 399 euroa.

Tekniset tiedot:

Model

S27D590C (27”)

Aspect Ratio

16:9

Resolution

1,920 x 1,080 (FHD Resolution)

Refresh Rate

60Hz

Brightness

350cd/m(typical) / 270cd/m(minimum)

Viewing Angle

178 degree (horizontal and vertical)

Contrast Ratio

3000:1 (Mega DCR)

Response Time

4ms

Color Support

16.7M (8bit)

Interface

D-Sub x1, DP x1, HDMI x1

Multi-Media Speaker

5 Watt Stereo Speaker

Embedded Functions

Game Mode, MagicBright, MagicUpscale, Eco Saving, Image Size

Tilt Range

   -2 degrees to 20 degrees

Mount

100 x 100 mm Wall Mount (VESA)

Written by kerttuvali

October 28th, 2014 at 10:20 am

Posted in Samsung

Mopria-sertifiointi takaa, että mobiilitulostaminen sujuu helposti Epsonin monitoimitulostimilla

without comments

Kolmetoista Epson-tulostinta on nyt sertifioitu toimimaan MopriaTM-tulostuspalvelun kanssa

Epsonin uusimmista koti- ja yritystulostimista[1] 13 on saanut Mopria-sertifioinnin, mikä vahvistaa Epsonin sitoutumista paremman, helpomman ja selkeämmän mobiilitulostuksen tarjoamiseen.

Mobiilitulostuksen tarve lisääntyy nopeasti, ja älypuhelimia ja tablet-tietokoneita odotetaan olevan maailmassa 5,1 miljardia vuoteen 2018 mennessä[2]. Epsonin mobiilitulostushankkeet on suunniteltu vastaamaan sekä mobiiliasiakkaiden nopeasti kehittyviin vaatimuksiin että käyttöjärjestelmien erilaisuuden muodostamiin haasteisiin. Tärkein hankkeemme on Epsonin sitoutuminen Mopria Alliancen intuitiivisen mobiilitulostuksen kehittämisprojektiin. Moprian jäsenet kehittävät mobiilitulostusstandardeja, joiden avulla yritys- ja kotikäyttäjät voivat tulostaa merkistä, laitteesta tai käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Sertifioidut Epson-tulostimet toimivat Mopria-tulostuspalvelun sekä Android v4.4:n (KitKat) sisäisen Printing Framework -ratkaisun kanssa. Kun Android 4.4 -käyttäjät ovat varmistaneet, että tulostimeen on asennettu uusin laiteohjelmistoversio, he voivat tulostaa Google-sovelluksista (esimerkiksi Chrome, Gmail, Drive ja QuickOffice) sekä Adobe Reader- ja Kingsoft WPS Office App -sovelluksista. Androidin oletetaan kattavan 74 prosenttia vuonna 2014 myytävistä älypuhelimista ja tablet-tietokoneista maailmanlaajuisesti2, joten Epson mahdollistaa intuitiivisen tulostuksen ennätykselliselle määrälle uusia Android-käyttäjiä.

Epson Europen Senior Product Manager Kevin Toes kommentoi: ”Euroopassa tablet-tietokoneiden ja älypuhelinten myynti on lähes seitsenkertainen pöytäkoneiden myyntiin verrattuna2 ja kaksi viidestä työntekijästä käyttää älypuhelinta työssä3, joten intuitiivisten mobiilitulostusvaihtoehtojen ja -tuen tarve on ilmeinen. Epson on ylpeä voidessaan aktiivisesti tukea koko toimialan laajuista liikettä mobiilitulostuksen helppokäyttöisyyden lisäämiseksi.”

Tästä päivästä lähtien Mopria-sertifioidut mobiililaitteet tunnistavat automaattisesti seuraavat Epsonin Mopria-sertifioidut tulostimet Wi-Fi-liitännän kautta: Expression Home XP-322, Expression Home XP-422, Expression Home XP-425, Expression Premium XP-520, Expression Premium XP-620, Expression Premium XP-625, Expression Premium XP-720, Expression Premium XP-820, Expression Photo XP-760, Expression Photo XP-860, WorkForce WF-2630, WorkForce WF-2660 ja WorkForce WF-2650.

[1] Useimmat toiminnot edellyttävät, että tulostimessa on Internet-yhteys ja laite tukee sähköpostia tai Internet-käyttöä. Saatavuus, tekniset tiedot ja tuotenimet voivat vaihdella alueittain. Pyydä paikallisilta Epson-myyntiyrityksiltä tietoja maassasi saatavilla olevista tuotteista.

[2] ”Forecast: PCs, Ultramobiles and Mobile Phones, Worldwide, 2011-2018, 2Q14 Update”, Gartner Research, kesäkuu 2014

3 ”Is Printing from Mobile Devices Ready to Take Off?”, InfoTrends, heinäkuu 2012

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Mopria Alliance on johtavien maailmanlaajuisten tekniikkayhtiöiden aatteellinen jäsenyhteisö, jonka tehtävänä on tarjota intuitiivisesti yksinkertaista tulostusta älypuhelimista, tablet-tietokoneista ja muista laitteista. Tuomalla yhteen mobiililaite-, ohjelmisto- ja tulostusteollisuudet Mopria Alliance valitsee ja edistää tekniikkastandardeja, jotka tukevat eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien välistä helppokäyttöisyyttä (yhteentoimivuutta). Tämän ansiosta käyttäjät voivat (kotona tai työpaikalla) helposti muodostaa yhteyden ja tulostaa mobiililaitteesta tulostimeen merkistä riippumatta. Lisähyötynä sovellusten lataaminen ja asentaminen uusiin mobiililaitteisiin tai tulostimiin ei ole enää tarpeen. Mopria Alliance pyrki näihin tavoitteisiin edistämällä valittujen tekniikoiden käyttöönottoa ja toteuttamalla ohjelmaa, jossa testataan ja sertifioidaan tulostinten yhteensopivuus Mopriaa käyttävien mobiililaitteiden kanssa. Lisätietoja Mopriasta on osoitteessa www.mopria.org.

Written by kerttuvali

October 23rd, 2014 at 1:04 pm

Posted in Epson

Brotherilta uudet edulliset mustavalkotulostimet

without comments

print_fTSsWuWzqV

Neljä uutta, erittäin kompaktisti muotoiltua Brother mustavalkolasertulostinta jatkaa ylpeänä Brotherin hyvien kooltaan pienten mustavalkotulostinten perinnettä. Uuden tuotesarjan suorituskyky on erinomainen ja käyttökustannukset erittäin kilpailukykyiset. Uutuuksien hankintahinnat hieman yli sadasta eurosta eteenpäin.

Vaikka yhä useammat hankkivat ostaessaan väritulostimen on markkinoilla edelleen tilausta myös mustavalkolasertulostimille. Uudet Brother lasertulostimet ovat kooltaan pieniä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä edullisesti.

Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell kertoo, että ulkomitoiltaan pienet lasertulostimet ovat erittäin suosittuja pienissä yrityksissä, joissa tulostetaan sopimuksia, laskuja ja raportteja.

Toimistoissa tarvitaan usein henkilökohtaista tulostinta ja pienet Brother lasertulostimet ovat tähän erinomainen ratkaisu: “Kun verrataan käyttökustannuksia, mustavalkotulosteet ovat usein väritulosteita edullisempia. Mustavalkotulostimia myös harvemmin käytetään omiin tulostuksiin, kuten laulujen sanojen, selfiekuvien tai kutsujen tulostamiseen, sillä ne ovat parempia värillisinä,” kertoo Tom Forssell.

Kaikki uudet Brother mustavalkotulostimet tulostavat automaattisesti 2-puolisena ja voivat siten alentaa paperinkulutusta jopa 75 prosenttia. Kahdessa on langaton verkkoliitäntä, joka mahdollistaa tulostuksen suoraan älypuhelimesta tai tabletista. Laitteissa on Apple AirPrint ja Google Cloud Print™ tuki ja ilmainen Brother iPrint&Scan sovellus iOS, Android ja Windows Phone laitteille.

Brother tarjoaa tulostimille kolmen vuoden takuun, sisältäen Swap-laitevaihtotakuu 1. vuoden ajan.

Kaksi pienintä mallia
Brother HL-L2300D on tuotesarjan pienin laite ja erittäin yksinkertainen käyttää. Tulostusnopeus on jopa 26 sivua minuutissa ja tulostaessa on mahdollista valita myös 2-puolinen tulostus. HL-L2300D toimitetaan 700 sivun aloitusvärikasetilla.

Langatonta verkkoa käyttäville Brother HL-L2340DW parempi ratkaisu. Tämä tulostin tarjoaa samat ominaisuudet kuin HL-L2300D ja lisäksi WiFi-yhteyden, suuremman muistin ja mahdollisuuden mobiilitulostukseen.

Kaksi nopeinta mallia
HL-L2360DN on hyvä valinta, jos useita tulosteita tarvitaan nopeasti, sillä tulostusnopeus on jopa 30 sivua minuutissa. Tämä tulostin on suunnitettu IT-ympäristöön, jossa käytetään kiinteää verkkoliitäntää tai USB-liitäntää suoraan PC:lle. HL-L2360DN sisältää automaattisen 2-puolisen tulostuksen, 250 arkin paperikasetin ja 700 sivun aloitusvärikasetin.

Malliston lippulaiva on HL-L2365DW jossa on USB, sekä kiinteä ja langaton verkkoliitäntä, joten laitteen käyttö on erittäin joustavaa. Laite tulostaa 2-puolisena automaattisesti, toimii mobiililaitteilla ja se toimitetaan 1200 sivun aloitusvärikasetilla.

Hinnat ja saatavuus
Uudet lasertulostimet ovat saatavissa jälleenmyyjiltämme. Verolliset suositushinnat: HL-L2300D 107,00 €, HL-L2340DW 134,00 €, HL-L2360DN 185,00 € ja HL-L2365DW 200,00 €.

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 10:03 am

Epsonin SureColor SC-P600 A3+ -valokuvatulostin

without comments

print_Wp0NaR27vK

SureColor SC-P600 on Epsonin huippuluokan A3-valokuvatulostin, joka tarjoaa huippulaatua, suurta tuottavuutta ja hyvät langattomat yhteydet pienikokoisessa ja edullisessa paketissa. SureColor SC-P600 -tulostimessa on Epsonin uusi UltraChrome HD -muste ja Vivid Magenta -tekniikka huippulaatuisia tulosteita varten. Uuden yhdeksän värin UltraChrome HD -mustesarjan värintoisto on hyvin laaja, ja se tarjoaa myös alan suurimman mustan tiheyden1 (2,84 Dmax), jonka ansiosta se voi tuottaa syviä, luonnollisia mustan sävyjä ja erittäin tasaisia väriliukuja.

Harrastelija- ja puoliammattilaisvalokuvaajille ihanteellinen SureColor SC-P600 sopii myös yrityksille, kuten arkkitehdeille, kiinteistönvälittäjille ja mainos-/suunnittelutoimistoille, jotka tarvitsevat säännöllisesti laadukkaita värikuvia.

SureColor SC-P600:ssa on langaton Wi-Fi Direct® -yhteys, jonka avulla voi tulostaa älypuhelimista, tablet-tietokoneista ja pöytäkoneista. Yksitoimisessa Epson A3+-valokuvatulostimessa on ensimmäistä kertaa Epson Connect -tuki. Lisäksi laite tukee myös Google Cloud Print -toimintoa.

Keskisuurten määrien tuotantoon suunniteltu SureColor SC-P600 tuottaa 11 x 14 tuuman tulosteen vain 153 sekunnissa. Kaksi paperiväylää mahdollistavat A3+-tulostuksen laajalle valikoimalle valokuva- ja taidepapereita, kankaita ja paksuja materiaaleja. Lisäksi laitteen rullapaperitoiminto sopii täydellisesti vaikuttaviin panoraamakuviin. SureColor SC-P600 -tulostimen ainutlaatuinen 2,7 tuuman värikosketusnäytön käyttöliittymä2 tekee A3+-sektorilla asennuksesta ja hallinnasta yksinkertaista myös ilman tietokonetta.

SureColor SC-P600 -tulostin esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa DigiExpo messuilla (osastolla 6C117, Helsingin messukeskus 31.10.-2.11.2014).

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 9:57 am

Epson julkaisee EcoTankin, joka sisältää mustetta kahden vuoden tarpeeseen* ilman mustepatruunoiden vaihtamista

without comments

print_vtX1RkI097

EcoTank-tulostimissa on valmiina riittävästi mustetta peräti 4 000 mustavalkosivun ja 6 500 värisivun tulostamiseen[2] eli noin kahden vuoden tarpeeseen[1] ilman mustepatruunan vaihtamista. L355- ja L555- tulostimien avulla Epson tarjoaa uuden tulostustavan, joka vähentää merkittävästi kustannuksia ja tekee tulostamisesta vaivatonta kotona ja pienessä toimistossa.

Epson Suomen Channel Sales Manager Jani Koskela sanoo: ”L555 ja L355 perustuvat tekniikkaan, joka on menestynyt hyvin muilla markkinoilla: olemme myyneet yli 10 miljoonaa tulostinta alle neljässä vuodessa. Epson vastaa asiakkaiden tarpeisiin julkaisemalla EcoTank-sarjan Länsi-Euroopassa. Nämä mallit täydentävät nykyistä tuotevalikoimaamme ja ovat ihanteellisia koti- ja pientoimistoasiakkaille, jotka haluavat tulostaa päivittäisiä asiakirjoja, kuten kuitteja, kotitehtäviä, sähköpostiviestejä ja karttoja sekä joille hinta ja käytännöllisyys ovat avaintekijöitä. Koska mukana on mustetta kahden vuoden tarpeeseen[1], käyttäjät tietävät mustetilanteensa.”

EcoTank-tulostimissa on erittäin riittoisat mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää uudelleen aidolla Epson-musteella helposti ja tehokkaasti. Tulostinten käyttöönotto sisältää kolme helppoa vaihetta: mustesäiliöiden täyttäminen, tulostimen käynnistäminen ja mustejärjestelmän ilmanpoisto. Kun säiliöt on aika täyttää uudelleen, kätevät mustepullot tekevät prosessista helppon. Tippasuojatut pullonkaulat varmistavat, että mustesäiliöiden täyttäminen on puhdasta ja vaivatonta.

Sekä L555- että L355 -tulostimessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot. L555:ssä on käyttöä helpottamassa lisäksi faksi, 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite ja kaksirivinen LCD-näyttö. Molemmissa malleissa on Wi-Fi-yhteys, joka helpottaa jakamista ja sijoitteltavuutta kotona. Lisäksi tulostimissa onEpson iPrint[3] -yhteensopivuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat tulostaa nopeasti ja helposti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Tällä uudelleentäytettävällä, kestävällä mustesäiliöjärjestelmällä on yhden vuoden tai 30 000 sivun Epson-takuu.

L555- ja L355- tulostimet ovat saatavilla lokakuusta alkaen valituista Gigantin myymälöistä ja niiden hinnat ovat noin 449 euroa ja 349 euroa Vaihtomustepullojen hinta on 9,99 euroa.

[1] Kahden vuoden musteet käyttäjän keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna (TNS Research, kesäkuu 2013)

[2] Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset EIVÄT perustu ISO/IEC24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.

[3] Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

[4] ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä mustavalkoiselle yksipuolistulostukselle ISO/IEC24734-standardin mukaan

Written by kerttuvali

October 1st, 2014 at 9:19 am