Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Archive for May, 2016

Brotherin L5000-sarjan mustavalkolasertulostimet toimivat langattomasti

without comments

vhhplmwxpk7iqxd5adzd

Brother MFC-L5700DN on kompaktin kokoinen monitoimilaite, jolla voi tulostaa, faksata, skannata ja kopioida.

Hiljattain lanseerattu Brotherin L5000-sarja mustavalkolasertulostimia tarjoaa nopeutta, parempaa tietoturvaa ja monikäyttöisyyttä edulliseen hintaan. Verkkoon yhdistettävyys on yksi lukuisista ominaisuuksista, joita Brotherin mustavalkolasermallisto pitää sisällään. Malliston laitteita on saatavilla alkaen 273 euron verolliseen suositushintaan. L5000-sarja sopii erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Brotherin oma markkinatutkimus ja sekä asiakaskyselyt antavat osviittaa, että yksityisellä ja julkisella sektorilla tulostetaan edelleen paljon, erityisesti mustavalkoisia asiakirjoja. Vaikka väreilläkin on sijansa ja värikkyys lisää esimerkiksi esitysten tehokkuutta, kiistatta eniten tulostetaan kuitenkin mustavalkoisia arkkeja. Asiakirjat, raportit, kaavat ja suunnitelmat toimivat useimmiten parhaiten mustavalkoisena ja mustavalkotulostaminen on väritulostamista edullisempaa.

Brotherin uusi L5000-mustavalkolasermallisto vastaa tähän kysyntään. Tuotevalikoimaan kuuluu viisi tulostinta ja kaksi monitoimilaitetta, jotka on kaikki suunniteltu soveltumaan erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Laitteet sopivat myös isompiin organisaatioihin esimerkiksi työryhmäkäyttöön työryhmille tai osastoille.

Tulostinten ja monitoimilaitteiden tulostusnopeus on jopa 40 sivua minuutissa. Tämän lisäksi laitteissa on markkinoiden edistyksellisimmät ominaisuudet verkkoliitännän, pilvipohjaisten sovellusten ja mobiililaitteisiin liittyvän käytön suhteen. Voit esimerkiksi tulostaa suoraan älypuhelimeltasi helposti ja turvallisesti Brotherin iPrint&Scan -appsilla.

Pilvipohjaiset tulostuspalvelut helpottavat myös yrityksiä
Brotherin uusilta laitteilta voi tulostaa ja tallentaa suoraan pilvipalveluihin. Pilvipalveluiden käyttö ja kuvien lataaminen sosiaaliseen mediaan eivät enää rajoitu vain yksityiseen käyttöön. Sen sijaan monet yritykset ovat alkaneet ottaa käyttöön verkkopalveluja, jonne työntekijät voivat helposti ladata tiedostoja tai tallentaa sieltä tiedostoja omille tietokoneilleen tai mobiililaitteilleen. Pilvipohjaisten ratkaisujen käyttö on yleistymässä koko ajan, sillä ne tarjoavat varmuutta varmuuskopioiden myötä.

Brotherin L5000-sarjan mustavalkolaserlaitteissa on Web Connect-toiminto, jonka avulla voit ladata, skannata, tallentaa tai tulostaa asiakirjojasi tai valokuviasi suoraan suosituista pilvipalveluista. Web Connectia tukevat mm. seuraavat palvelut: facebook, Google Drive, Dropbox, Picasa, Evernote, Flickr, OneDrive ja Box.

Yksi Web Connectin hyödyllisistä ominaisuuksista on tekstintunnistus (optical character recognition), jonka avulla voit luoda alkuperäisestä skannattavasta asiakirjastasi etsittävän PDF:n, muokattavan Word-tiedoston, Excelin tai vaikkapa PowerPoint -dioja ennen kuin lähetät sen vastaanottajalle.

L5000-sarjan tulostimet ja monitoimilaitteet tarjoavat suorituskykyä
Mallisto on tyylikäs ja suorituskykyinen, mutta hinnaltaan järkevä. Tätä arvostetaan useissa toimistoissa. Kaikki seitsemän laitetta tukevat Applen AirPrintiä ja Google Cloud Print 2.0:aa. Laitteet tukevat langatonta tulostamista (Mopria-yhteensopiva). Tämän lisäksi voit tulostaa Brotherin ilmaisen iPrint&Scan -appsin avulla langattomasti älypuhelimeltasi tai tabletiltasi.

Laitteet kuluttavat vähän energiaa ja niissä on edulliset käyttökustannukset. Laitteet eroavat toisistaan pääosin paperinkäsittelyyn soveltuvien lisälaitteiden osalta ja verkkoyhteyksissä (kiinteä vai langaton verkkoliitäntä).

Brother DCP-L5500DN mustavalkolasermonitoimilaitteella voi tulostaa, skannata ja kopioida, kun taas MFC-L5700DN monitoimilaite sisältää lisäksi faksin.

Hinnat ja saatavuus
Brotherin mustavalkolasermallisto tarjoaa nopeaa tulostusta sekä edistyneet verkkoyhteydet. Mallisto on saatavilla kautta maan Brother-jälleenmyyjiltä. Ohessa verolliset suositushinnat:

HL-L5000D verollinen suositushinta 273,00 €

HL-L5100DN verollinen suositushinta 354,00 €

HL-L5100DNT verollinen suositushinta 486,00 € (lisäpaperikasetilla)

HL-L5200DW verollinen suositushinta 405,00 €

HL-L5200DWT verollinen suositushinta 533,00 € (lisäpaperikasetilla)

DCP-L5500DN verollinen suositushinta 479,00 € (monitoimilaite)

MFC-L5700DN verollinen suositushinta 592,00 € (monitoimilaite faksilla)

Written by kerttuvali

May 19th, 2016 at 9:41 am

Toimiston hiilijalanjälki selville – Epsonin laskuri kertoo tulostimien CO2-päästöt sekä sähkönkulutuksen

without comments

dykqiu0lg75vrotju0ch

Oletko koskaan ajatellut kuinka paljon sähköä toimistotulostimesi kuluttaa ja mitkä ovat sen hiilidioksidipäästöt? Kuinka paljon voisit säästää sähköä ja pienentää päästöjä tulostimia vaihtamalla? Epsonin julkaiseman laskurin avulla nämä asiat selviävät helposti.

Epsonin uuden laskurin avulla on helppoa selvittää oman yrityksen tulostimien sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt. Yrityksen sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt muodostuvat useista eri tekijöistä.Pienistä puroista syntyy suuri joki ja tulostimien uusiminen vähemmän kuluttaviin malleihin on varmasti helpoimpia keinoja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja säästää sähkökuluissa.

Laskurilla sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt on helppo tarkistaa. Siihen tarvitsee vain syöttää nykyinen yrityksen käyttämä tulostinmalli tai -mallit, jonka jälkeen laskuri näyttää kuinka paljon nykyinen tulostin kuluttaa sähköä ja mitkä sen CO2-päästöt ovat sekä vuoden että kolmen vuoden aikana. Lisäksi laskuri vertaa syötetyn tulostimen kulutusta ja päästöjä Epsonin Workforce Pro -malliston tulostimeen, jolloin konkreettinen säästöpotentiaali hahmottuu selkeästi.Euromääräisestä energiansäästöstä saa vielä tarkemman omakohtaisen laskelman syöttämällä laskuriin oman sähkösopimuksen mukaisen sähkön hinnan. Laskuri perustuu riippumattoman Buyers Laboratory Inc, eli BLI-tutkimusyhtiön tulostinmittauksista saatuihin lukemiin.

Epson on panostanut erityisesti Workforce Pro RIPS -sarjan tulostimissaan alhaiseen energiankulutukseen ja päästöihin. Workforce Pro RIPS -tulostimet ovat vähäpäästösiä ja energiapihejä mustesuihkuteknologian ansioista jasiksi, että RIPS-tulostimet käyttävät mustepatruunojen sijaan pitkäkestoisia mustesäiliöitä.

Sähkönkulutus- ja CO2-laskin löytyy osoitteessa https://www.epson.fi/verticals/eco-savings

Epsonin Workforce Pro RIPS -tulostinmallistoon pääsee tutustumaan täältä:http://www.epson.fi/rips

Written by kerttuvali

May 19th, 2016 at 9:38 am