Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Erittäin korkealaatuiset monitoimilaitteet vaativaan toimistokäyttöön

without comments

xqtrxei9nbo2madwavnc

Uudet laserlaitteet skannaavat, kopioivat, tulostavat ja faksaavat* ja niiden ulkomitat ovat pienet. Lisäksi ne ovat ensimmäisiä Brother laitteita, jotka tukevat Mopria-standardin mukaista langatonta tulostusta älypuhelimista ja tableteista. Hinnat alkaen 718,00 euroa.

Monet yhdistävät monitoimitulostimet kotitoimistoihin, joissa nämä tyylikkäät laitteet auttavat monissa tulostukseen, kopiointiin, skannaukseen ja faksaukseen liittyvissä töissä. Silti monitoimilaitteita käytetään myös toimistoissa, sillä monipuoliset laitteet säästävät aikaa, tilaa ja kustannuksia, koska kaikki työt voidaan hoitaa samalla laitteella.

Nyt korkealaatuiset Brother monitoimilaitteet ovat myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuvilla. Brother Business Colour yritysmalliston uudet monitoimilaitteet on suunnattu työryhmille ja yrityksille, joissa useat työntekijät käyttävät samaa monipuolista laitetta. Amerikkalaiset kutsuvat tätä nimellä “Corporate printing”.

Modernit yritykset käyttävät mobiililaitteita yhä yleisemmin – ja saavat laitteilleen tukea nyt myös Brotherilta, jonka uudet kätevät kansainvälistä Mopria-standardia tukevat monitoimilaitteet helpottavat langatonta tulostusta esimerkiksi Android älypuhelimista ja tableteista.

Uuden Brother malliston monitoimilaitteet käyttävät värilasertekniikkaa. Laitteiden verolliset hinnat 718,00 – 1 645,00 euroa. Tähän hintaan ostaja saa korkealaatuisen, nopean ja ympäristöystävällisen Brother monitoimilaitteen huomattavasti markkinoillamme olevien kilpailijoiden laitteita edullisemmin.

Viisi eri laitevaihtoehtoa
Uuteen Brother värilasermallistoon kuuluu viisi uutta monitoimilaitetta, jotka vastaavat pienten ja keskisuurten yritysten sekä työryhmien asettamiin laitevaatimuksiin. Brother DCP-L8400CDN monitoimilaite tulostaa, skannaa ja kopioi ja sen tulostusnopeus on jopa 28 sivua minuutissa sekä väreissä, että mustavalkoisena. Laitteessa on vakiona automaattinen 2-puolinen tulostus, 300 arkin paperikapasiteetti, 9,3 cm leveä kosketusnäyttö ja kiinteä verkkoliitäntä.

DCP-L8450CDW sisältää langattoman Wi-Fi liitännän, tulostaa jopa 30 sivua minuutissa ja tarjoaa vakiona 2-puolisen tulostuksen, skannauksen ja kopioinnin. Tämän lisäksi laitteessa on suuri 12,3 cm leveä kosketusnäyttö ja mahdollisuus käyttää suur- ja supervärikasetteja, jotka alentavat huomattavasti sivukohtaisia tulostuskustannuksia.

Brother MFC-L8650CDW on uuden värilasermalliston pienin faksillinen monitoimilaite ja sen tulostusnopeus on 28 sivua minuutissa sekä väreissä, että mustavalkoisena. Laitteessa on vakiona 9,3 cm leveä kosketusnäyttö, langaton verkkoliitäntä sekä automaattinen 2-puolinen tulostus, kopiointi, faksaus ja skannaus.

MFC-L8850CDW sisältää melkein samat toiminnot kuin MFC-L8650CDW, mutta laite tulostaa hieman nopeammin – 30 sivua minuutissa – ja siinä on suurempi kosketusnäyttö (12,3 cm), mahdollisuus käyttää suur- ja supervärikasetteja sekä 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite.

Malliston lippulaiva on MFC-L9550CDWT, joka on monilta osin identtinen MFC-L8850CDW mallin kanssa. MFC-L9550CDWT sisältää myös lisäpaperikasetin, joka nostaa laitteen paperikapasiteetin 800 arkkiin ja se käyttää 6000 sivun supervärikasetteja, jotka pitävät sivukohtaiset tulostus-kustannukset erittäin alhaisina.

Monitoimilaitteet vaativaan toimistokäyttöön
Paljon uutta edistynyttä tekniikkaa ja käyttäjäystävällisiä toimintoja sisältävät uutuudet helpottavat päivittäistä toimistotyötä – tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta*.

Uudet mallit tulostavat jopa 30 sivua minuutissa (väreissä ja mustavalkoisena) ja ensimmäinen sivu tulostuu vain 15 sekunnissa – säästäen aikaa, kun tulosteita ei tarvitse odotella.

Kaikki viisi mallia on suunniteltu moderniin mobiilimaailmaan. Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint ja Google Cloud Print™ appsit mahdollistavat suoran tulostuksen iPhone, iPad, Android, Kindle Fire ja Windows® Phone laitteista.

Tämän lisäksi uusi mallisto tukee Brother Solutions Interface (BSI) tekniikkaa, jonka ansiosta ohjelmistonkehittäjät voivat rakentaa räätälöityjä tulostusratkaisuja Brother laitteille.

Edistyksellistä tulostuksenhallintaa varten on saatavissa Brother b-guard tulostuksenhallintaratkaisu, jolla voidaan seurata, kontrolloida ja alentaa tulostuskustannuksia.

Uuden Brother malliston laitteet ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita laitteita. Laitteilla on Joutsenmerkki, niissä on vakiona värinsäästötoiminto ja laitteet voidaan asettaa syvään virransäästötilaan, kun ne eivät ole käytössä.

* Faksi sisältyy vain MFC-malleihin.

Hinnat ja saatavuus
Kaikki uutuudet ovat saatavissa jälleenmyyjiltämme syyskuussa.
Brother DCP-L8400CDN – Suositushinta 718,00 € (sis. alv).
Brother DCP-L8450CDW – Suositushinta 1 125,00 € (sis. alv).
Brother MFC-L8650CDW – Suositushinta 799,00 € (sis. alv).
Brother MFC-L8850CDW – Suositushinta 1 246,00 € (sis. alv)
Brother MFC-L9550CDWT – Suositushinta 1 645,00 € (sis. alv).

Written by kerttuvali

September 10th, 2014 at 5:12 pm