Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Epson julkaisee pienimmän, kevyimmän kannettavan kuittitulostimensa

without comments

print_FbDtQhbHvl

Laajenna yrityksesi potentiaalia ja täytä asiakkaidesi tarpeet paremmin kannettavien kuittitulostimien TM-P20-valikoimalla. Nämä pienet, kevyet tulostimet ovat ihanteellisia myynti- ja palvelualojen työntekijöille sekä kaikille, joiden on tulostettava kuitteja liikkeellä ollessaan. 

Uudet TM-P20-tulostimemme (TM-P20 BT ja TM-P20 Wi-Fi) ovat molemmat yli puolet pienempiä[2] ja noin kaksi kolmasosaa kevyempiä[3] kuin edellinen mallimme. TM-P20-tulostimet tulostavat nopeasti, ja niiden akun kesto on jopa kahdeksan tuntia (Bluetooth) ja kuusi tuntia (Wi-Fi), joten ne ovat ihanteellisia mobiilitulostukseen. Luotettavan, jatkuvan toiminnan varmistamiseksi tulostimet ovat IP-54-sertifioituja iskun- ja vedenkestävyyden osalta, ja niiden putoamiskestävyys on 150 cm.

Molemmissa laitteissa on valmiina Epsonin älykäs ePOS-tekniikka. Tämän ansiosta tulostimet voivat kommunikoida Internet-selainten kanssa, jolloin suoratulostus on mahdollista mistä tahansa mobiililaitteesta ilman ohjainten asennusta tai päivitystä. Helpon asennustoiminnon ansiosta myös asennus Wi-Fi-verkkoon (vain TM-P20 Wi-Fi) on nopeaa ja vaivatonta eikä lisälaitteistoa tarvita. Lyhyen etäisyyden langattoman yhteyden Near Field Communication (NFC) -toiminnon avulla matkapuhelimet ja/tai tablet-tietokoneet voi helposti pariliittää tulostimiin. Viivakoodilla tehtävä pariliitos on saatavilla myös ei-NFC-laitteisiin, jotta käsittely olisi nopeampaa ja helpompaa.

Epson Europen tuotepäällikkö Laura Hennigfeld sanoo: ”Kuuntelimme asiakkaidemme palautetta P60II-laitteesta ja laajensimme valikoimaamme helposti mukana kannettavan tekniikan markkinoille. TM-P60II antaa varmuutta ja kestävyyttä sekä pidemmän akun keston, mutta TM-P20-laitteet ovat pienempiä ja kevyempiä. Lisäsimme myös muutamia toimintoja, kuten NFC:n ja viivakoodilla tehtävän pariliitoksen, jotta asennus ja käsittely sujuisivat nopeammin ja helpommin. Toivomme, että nämä laitteet voivat auttaa meitä paremmin täyttämään mobiilitulostussegmentin tarpeet, palveluala mukaan luettuna.”

Molemmissa malleissa on myös vyöpidike, joka jättää kädet vapaiksi kuljetuksen aikana, sekä yksipesäinen laturi.

TM-P20 Wi-Fi on saatavana marraskuusta 2014 lähtien hintaan 395 euroa (ALV 0 %) ja TM-P20 BT joulukuusta 2014 lähtien hintaan 385 euroa (ALV 0 %).

[1] Futuresource consulting, 2010

[2] Yli puolet pienempi koko on laskettu seuraavasti: TM-P20: 413 cm3 / P60II: 1 065 cm3, joten tilavuus on 39 % P60II:n tilavuudesta

[3] Noin kaksi kolmasosaa kevyempi paino on laskettu seuraavasti: TM-P20: 228 g / P60II: 630 g, joten paino on 36 % P60II:n painosta

Written by kerttuvali

September 30th, 2014 at 1:14 pm