Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Epson julkaisee EcoTankin, joka sisältää mustetta kahden vuoden tarpeeseen* ilman mustepatruunoiden vaihtamista

without comments

print_vtX1RkI097

EcoTank-tulostimissa on valmiina riittävästi mustetta peräti 4 000 mustavalkosivun ja 6 500 värisivun tulostamiseen[2] eli noin kahden vuoden tarpeeseen[1] ilman mustepatruunan vaihtamista. L355- ja L555- tulostimien avulla Epson tarjoaa uuden tulostustavan, joka vähentää merkittävästi kustannuksia ja tekee tulostamisesta vaivatonta kotona ja pienessä toimistossa.

Epson Suomen Channel Sales Manager Jani Koskela sanoo: ”L555 ja L355 perustuvat tekniikkaan, joka on menestynyt hyvin muilla markkinoilla: olemme myyneet yli 10 miljoonaa tulostinta alle neljässä vuodessa. Epson vastaa asiakkaiden tarpeisiin julkaisemalla EcoTank-sarjan Länsi-Euroopassa. Nämä mallit täydentävät nykyistä tuotevalikoimaamme ja ovat ihanteellisia koti- ja pientoimistoasiakkaille, jotka haluavat tulostaa päivittäisiä asiakirjoja, kuten kuitteja, kotitehtäviä, sähköpostiviestejä ja karttoja sekä joille hinta ja käytännöllisyys ovat avaintekijöitä. Koska mukana on mustetta kahden vuoden tarpeeseen[1], käyttäjät tietävät mustetilanteensa.”

EcoTank-tulostimissa on erittäin riittoisat mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää uudelleen aidolla Epson-musteella helposti ja tehokkaasti. Tulostinten käyttöönotto sisältää kolme helppoa vaihetta: mustesäiliöiden täyttäminen, tulostimen käynnistäminen ja mustejärjestelmän ilmanpoisto. Kun säiliöt on aika täyttää uudelleen, kätevät mustepullot tekevät prosessista helppon. Tippasuojatut pullonkaulat varmistavat, että mustesäiliöiden täyttäminen on puhdasta ja vaivatonta.

Sekä L555- että L355 -tulostimessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot. L555:ssä on käyttöä helpottamassa lisäksi faksi, 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite ja kaksirivinen LCD-näyttö. Molemmissa malleissa on Wi-Fi-yhteys, joka helpottaa jakamista ja sijoitteltavuutta kotona. Lisäksi tulostimissa onEpson iPrint[3] -yhteensopivuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat tulostaa nopeasti ja helposti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Tällä uudelleentäytettävällä, kestävällä mustesäiliöjärjestelmällä on yhden vuoden tai 30 000 sivun Epson-takuu.

L555- ja L355- tulostimet ovat saatavilla lokakuusta alkaen valituista Gigantin myymälöistä ja niiden hinnat ovat noin 449 euroa ja 349 euroa Vaihtomustepullojen hinta on 9,99 euroa.

[1] Kahden vuoden musteet käyttäjän keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna (TNS Research, kesäkuu 2013)

[2] Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset EIVÄT perustu ISO/IEC24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.

[3] Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

[4] ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä mustavalkoiselle yksipuolistulostukselle ISO/IEC24734-standardin mukaan

Written by kerttuvali

October 1st, 2014 at 9:19 am