Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Epsonin SureColor SC-P600 A3+ -valokuvatulostin

without comments

print_Wp0NaR27vK

SureColor SC-P600 on Epsonin huippuluokan A3-valokuvatulostin, joka tarjoaa huippulaatua, suurta tuottavuutta ja hyvät langattomat yhteydet pienikokoisessa ja edullisessa paketissa. SureColor SC-P600 -tulostimessa on Epsonin uusi UltraChrome HD -muste ja Vivid Magenta -tekniikka huippulaatuisia tulosteita varten. Uuden yhdeksän värin UltraChrome HD -mustesarjan värintoisto on hyvin laaja, ja se tarjoaa myös alan suurimman mustan tiheyden1 (2,84 Dmax), jonka ansiosta se voi tuottaa syviä, luonnollisia mustan sävyjä ja erittäin tasaisia väriliukuja.

Harrastelija- ja puoliammattilaisvalokuvaajille ihanteellinen SureColor SC-P600 sopii myös yrityksille, kuten arkkitehdeille, kiinteistönvälittäjille ja mainos-/suunnittelutoimistoille, jotka tarvitsevat säännöllisesti laadukkaita värikuvia.

SureColor SC-P600:ssa on langaton Wi-Fi Direct® -yhteys, jonka avulla voi tulostaa älypuhelimista, tablet-tietokoneista ja pöytäkoneista. Yksitoimisessa Epson A3+-valokuvatulostimessa on ensimmäistä kertaa Epson Connect -tuki. Lisäksi laite tukee myös Google Cloud Print -toimintoa.

Keskisuurten määrien tuotantoon suunniteltu SureColor SC-P600 tuottaa 11 x 14 tuuman tulosteen vain 153 sekunnissa. Kaksi paperiväylää mahdollistavat A3+-tulostuksen laajalle valikoimalle valokuva- ja taidepapereita, kankaita ja paksuja materiaaleja. Lisäksi laitteen rullapaperitoiminto sopii täydellisesti vaikuttaviin panoraamakuviin. SureColor SC-P600 -tulostimen ainutlaatuinen 2,7 tuuman värikosketusnäytön käyttöliittymä2 tekee A3+-sektorilla asennuksesta ja hallinnasta yksinkertaista myös ilman tietokonetta.

SureColor SC-P600 -tulostin esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa DigiExpo messuilla (osastolla 6C117, Helsingin messukeskus 31.10.-2.11.2014).

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 9:57 am