Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Brotherilta uudet edulliset mustavalkotulostimet

without comments

print_fTSsWuWzqV

Neljä uutta, erittäin kompaktisti muotoiltua Brother mustavalkolasertulostinta jatkaa ylpeänä Brotherin hyvien kooltaan pienten mustavalkotulostinten perinnettä. Uuden tuotesarjan suorituskyky on erinomainen ja käyttökustannukset erittäin kilpailukykyiset. Uutuuksien hankintahinnat hieman yli sadasta eurosta eteenpäin.

Vaikka yhä useammat hankkivat ostaessaan väritulostimen on markkinoilla edelleen tilausta myös mustavalkolasertulostimille. Uudet Brother lasertulostimet ovat kooltaan pieniä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä edullisesti.

Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell kertoo, että ulkomitoiltaan pienet lasertulostimet ovat erittäin suosittuja pienissä yrityksissä, joissa tulostetaan sopimuksia, laskuja ja raportteja.

Toimistoissa tarvitaan usein henkilökohtaista tulostinta ja pienet Brother lasertulostimet ovat tähän erinomainen ratkaisu: “Kun verrataan käyttökustannuksia, mustavalkotulosteet ovat usein väritulosteita edullisempia. Mustavalkotulostimia myös harvemmin käytetään omiin tulostuksiin, kuten laulujen sanojen, selfiekuvien tai kutsujen tulostamiseen, sillä ne ovat parempia värillisinä,” kertoo Tom Forssell.

Kaikki uudet Brother mustavalkotulostimet tulostavat automaattisesti 2-puolisena ja voivat siten alentaa paperinkulutusta jopa 75 prosenttia. Kahdessa on langaton verkkoliitäntä, joka mahdollistaa tulostuksen suoraan älypuhelimesta tai tabletista. Laitteissa on Apple AirPrint ja Google Cloud Print™ tuki ja ilmainen Brother iPrint&Scan sovellus iOS, Android ja Windows Phone laitteille.

Brother tarjoaa tulostimille kolmen vuoden takuun, sisältäen Swap-laitevaihtotakuu 1. vuoden ajan.

Kaksi pienintä mallia
Brother HL-L2300D on tuotesarjan pienin laite ja erittäin yksinkertainen käyttää. Tulostusnopeus on jopa 26 sivua minuutissa ja tulostaessa on mahdollista valita myös 2-puolinen tulostus. HL-L2300D toimitetaan 700 sivun aloitusvärikasetilla.

Langatonta verkkoa käyttäville Brother HL-L2340DW parempi ratkaisu. Tämä tulostin tarjoaa samat ominaisuudet kuin HL-L2300D ja lisäksi WiFi-yhteyden, suuremman muistin ja mahdollisuuden mobiilitulostukseen.

Kaksi nopeinta mallia
HL-L2360DN on hyvä valinta, jos useita tulosteita tarvitaan nopeasti, sillä tulostusnopeus on jopa 30 sivua minuutissa. Tämä tulostin on suunnitettu IT-ympäristöön, jossa käytetään kiinteää verkkoliitäntää tai USB-liitäntää suoraan PC:lle. HL-L2360DN sisältää automaattisen 2-puolisen tulostuksen, 250 arkin paperikasetin ja 700 sivun aloitusvärikasetin.

Malliston lippulaiva on HL-L2365DW jossa on USB, sekä kiinteä ja langaton verkkoliitäntä, joten laitteen käyttö on erittäin joustavaa. Laite tulostaa 2-puolisena automaattisesti, toimii mobiililaitteilla ja se toimitetaan 1200 sivun aloitusvärikasetilla.

Hinnat ja saatavuus
Uudet lasertulostimet ovat saatavissa jälleenmyyjiltämme. Verolliset suositushinnat: HL-L2300D 107,00 €, HL-L2340DW 134,00 €, HL-L2360DN 185,00 € ja HL-L2365DW 200,00 €.

Written by kerttuvali

October 16th, 2014 at 10:03 am