Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Fujitsu on Suomen laadukkain suuryritys

without comments

Helsinki 13.11.2014 – Fujitsu Finland Oy on voittanut suuryritysten sarjan Laatukeskuksen Recognised for Excellence -kisassa, jossa etsitään Suomen laadukkaimpia organisaatioita.

Kilpailun osallistujien toimintaa arvioidaan Euroopan laatupalkinnon perusteilla eli EFQM-mallilla (The European Foundation for Quality Management). Arviointialueita on yhdeksän, ja ne kattavat koko organisaation toiminnan tuloksineen. Arviointialueet kuvaavat, miten organisaatio toimii, miten se arvioi ja parantaa toimintaansa sekä mitä tuloksia se on saavuttanut.

Fujitsussa on erittäin vahva ja omaleimainen yrityskulttuuri, jonka pohjana ovat sisäistetyt arvot. Laadun kehittäminen on vaatinut tietoisia päätöksiä sekä määrätietoista tekemistä.

”Olemme jo yli 20 vuotta tehneet pitkäjänteistä laatutyötä koko organisaatiossamme. Omaksumamme Lean-ajattelu ohjaa meitä jatkuvasti pyrkimään parempaan ja tekemään asioita entistä fiksummin”, Fujitsun toimitusjohtaja Lasse Rautio toteaa.

Kilpailun arvioijien mukaan Fujitsun keskeisiä vahvuuksia ovat kyky osallistaa, valtuuttaa ja innostaa henkilöstöä, strategian jalkauttaminen, jatkuva kehittäminen, Lean-ajattelu, asiakaskeskeisyys, henkilöstöjohtaminen ja arvot.

Fujitsu on arvioinut omaa toimintaansa EFQM-mallilla vuodesta 2005 lähtien.

Written by kerttuvali

November 13th, 2014 at 6:04 pm

Posted in Fujitsu