Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

EPSON: Kompakti ja monipuolinen laatuskanneri kätevillä toiminnoilla

without comments

print_GcvgMYmIa5

Skannaa, tallenna ja jaa kuvat ja asiakirjat uudella tyylikkäällä Perfection V39-skannerilla. Tämä 4 800 dpi:n työpöytäskanneri istuu hyvin työpöydälle kotiin tai toimistoon ja se sisältää monia helppokäyttöisiä toimintoja, joiden avulla saat laadukkaita tuloksia nopeasti. Integroidun telineen avulla skanneria voi käyttää pystyasennossa, mikä säästää pöytätilaa.

V39-skannerin tyylikkään ja pienikokoisen muotoilun ansiosta se ei vie kovin paljoa arvokasta pöytätilaa. Sisäinen teline mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen vaaka- ja pystyasennon välillä, eikä ylimääräistä pöytätilaa tarvita erillistä telinettä varten. V39-skannerin virransyöttö ja kytkentä tapahtuu yhden Micro-USB-liitännän kautta, joten verkkovirtasovitinta tai muita sotkuisia johtoja ei tarvita ja työtila pysyy siistinä.

Täysin irrotettavan kannen ansiosta V39 on ihanteellinen paksujen kirjojen, valokuva-albumien ja muiden nidottujen tuotteiden pikaskannaukseen. A4-kokoa suurempia valokuvia ja asiakirjoja voi skannata älykkäällä Scan ‘n’ Stitch -ohjelmistolla. Alkuperäinen asiakirja, esimerkiksi suuri panoraamakuva tai asiakirja, tarvitsee vain skannata A4-kokoisina osina, minkä jälkeen kuvat voi kääntää ja kohdistaa asianmukaisesti ohjelmiston avulla ja liittää osat lopulta saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Muokattuja kuvia ja asiakirjoja voi helposti tallentaa ja jakaa V39-skannerin avulla suoraan pilvitallennuspalveluihin, kuten SugarSynciin ja Evernoteen. Tällöin kuvat ovat helposti käytettävissä internetin kautta. . Valokuvia on myös helppo jakaa perheen ja ystävien kanssa skannaamalla suoraan Facebookiin ja Picasaan.

Epson Europen tuotepäällikkö Lee Withers kertoo: ”Tämä uusi malli on ihanteellinen käyttäjille, jotka etsivät helppokäyttöistä, erittäin pienikokoista ja tyylikästä laatuskanneria, jossa on lisäetuna älykäs Scan ‘n’ Stitch -ohjelmisto. Sen lisäksi, että asiakirjoja ja valokuvia voi skannata kotona, yrityskäyttäjät voivat käyttää V39:ää pienten määrien skannaustöihin, kuten yritysasiakirjojen, kuvien ja henkilökorttien skannaamiseen.”

V39 on ihanteellinen valokuvien ja asiakirjojen laadukkaaseen ja nopeaan skannaukseen. ReadyScan LED -tekniikan ansiosta lämpenemisaikaa ei ole, joten skannauksen aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Skannerissa on myös neljä pikakäynnistyspainiketta helppoa käyttöä varten. Asiakirjat voi skannata, kopioida ja jakaa tai muuttaa monen sivun hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi[1] painikkeen painalluksella. Toistuvia skannaustöitä voi nopeuttaa määrittämällä mukautettuja skannaustöitä kaikille neljälle painikkeelle.

V39-skannerin kanssa yhteensopivalla Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla voi varmistaa, että kuvat näyttävät aina parhaalta mahdolliselta. Ohjelmisto parantaa kuvalaatua poistamalla pölyn, palauttamalla haalistuneet värit ja korjaamalla valotuksen. Skannerissa on myös tekstin- ja asiakirjanparannustoimintoja, jotka terävöittävät tekstiä, korostavat tai poistavat värejä ja poistavat ei-toivotun valuman kaksipuolisista asiakirjoista.

Perfection V39 tulee myyntiin helmikuussa 2015 hintaan 89,99 euroa.

Written by kerttuvali

December 3rd, 2014 at 10:54 am

Posted in Epson,Skannerit