Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Dell alentaa flash-teknologian hintaa

without comments

b6078ad55f86cc15_800x800ar

  • Dell esitteli markkinoiden edullisimman täysin flash-teknologiaan perustuvan tallennusjärjestelmän. [1] Dell SC-sarjan flash-tallennusjärjestelmän lähtöhinta on 23 000 euroa.
  • Uudet aloituskokoonpanot voidaan helposti laajentaa pyöriviä ja flash-levyjä yhdisteleväksi hybridijärjestelmäksi.  
  • Dell on markkinoiden suurin tallennusratkaisutoimittaja myydyillä teratavuilla mitattuna. [2]

 

Dell julkisti tänään uuden täysin flash-teknologiaan perustuvan kokoonpanon, joka tulee saataville hintaan 23 000 euroa. Julkistusten myötä Dell tarjoaa markkinoiden halvimman lähtöhinnan keskikokoisissa flash-tallennusratkaisuissa.[1]

”Hinta on ollut jo vuosia suurin este flash-levyjärjestelmien yleistymiselle yrityksissä. Nyt madallamme kynnystä, jotta flash-teknologian suorituskyky, luotettavuus, käytettävyys ja pieni koko olisi hyödynnettävissä lähes kaiken tason sovelluksissa. Tallennusjärjestelmien hintaa alentamalla tarjoamme yritysasiakkaille nyt myös alan helppokäyttöisimmät ja lähtöhinnoiltaan edullisimmat, täysin flash-teknologiaan perustuvat levyjärjestelmät”, sanoo Dell-tallennusratkaisujen markkinoinnista EMEA-alueella vastaava Robin Kuepers .

Edullisia flash-levyjärjestelmiä kaikenkokoisille yrityksille

Dell SC4020 -tallennusjärjestelmän flash-kokoonpanot tarjoavat taloudellisesti järkevän ja suorituskykyisen levyjärjestelmän. Ratkaisu on saatavilla kahtena vaihtoehtona:

  • edullisin Dell SC4020 flash -kokoonpano sisältää kuusi 480 gigatavun lukuoptimoitua SSD-levyä eli yhteensä 2,8 teratavua 23 000 euron hintaan.
  • Vaativampaan käyttöön optimoitu Dell SC4020 flash -kokoonpano tarjoaa parempaa kirjoitussuorituskykyä. Kuudella 480 gigatavun lukuoptimoidulla SSD-levyllä sekä kuudella 200 gigatavun kirjoitusoptimoidulla SSD-levyllä – yhteensä yli 4 teratavun kokonaiskapasiteetti – on saatavilla hintaan 33 000 euroa.

Molemmat uudet flash-kokoonpanot perustuvat 2U-kokoiseen Dell SC4020 -tallennusjärjestelmään , joka sisältää 24 levyasemapaikkaa, kahdet ohjaimet, kaikki vakio-ohjelmistot, asetukset, asennukset sekä kolmen vuoden Dell Copilot -tukipalvelut.

Dell SC4020 flash -kokoonpanoa voi laajentaa joustavasti lisäämällä flash-levyjä tai vaihtoehtoisesti perinteisiä pyöriviä levyjä. Järjestelmä optimoi tilan käyttöä automaattisesti ja siirtää vanhentunutta, käyttämätöntä dataa hitaammille levytyypeille, mutta säilyttää aktiivisessa käytössä olevan datan aina nopealla levyllä. Mikäli hitaammalle levypinnalle siirrettyä dataa luetaan, se siirretään takaisin nopeimmalle levypinnalle parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

Lisätietoja:

Englanninkielinen tiedote on kokonaisuudessaan luettavissa Dellin verkkosivuilla (englanniksi).

[1] For the Dell Storage SC4020 Entry-Level All-Flash €23,000 single-tier configuration and based on Dell internal analysis leveraging data from industry sources for list and typical discount prices of mid-range arrays over 1TB, including support, as of October 28, 2014.
[2] Based on the IDC Worldwide Quarterly Disk Storage Systems Tracker Q3 2014 using terabyte share data and excluding ODM.

Written by kerttuvali

January 13th, 2015 at 3:03 pm