Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Jolla aloitti palkitun Jolla Tabletin rajoitetun erän ennakkomyynnin tänään

without comments

8b056b4f-890b-474f-a4fb-50a2cb23a494-main_image

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Jolla Oy julkisti tänään aloittavansa odotetun Jolla Tablet -tuotteensa ennakkomyynnin. Rajoitettu erä uudella Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmällä, kilpailukykyisillä teknisillä ominaisuuksilla ja hinnalla varustettuja Jolla Tablet -laitteita on nyt saatavilla Jollan online-kaupasta.

Jolla Tablet on tablettimarkkinoiden uusi tulija, joka tarjoaa käyttäjälleen täysin uudenlaisen ja raikkaan käyttökokemuksen. Kuten Jolla-älypuhelin, Jolla Tablet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa tavoitteena luoda käyttöystävällinen, minimalistinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Jolla Tablet -projektin alkuvaiheen joukkorahoituskampanjan menestyksen lisäksi Jolla Tablet voitti parhaan tabletin palkinnon maailman arvostetuimmassa mobiilialan tapahtumassa Mobile World Congressissa.

“Maaliskuussa 2015 esittelimme Jolla Tablet -laitetta ja Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmän uutta käyttökokemusta Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Jolla Tablet sai erinomaisen vastaanoton kansainväliseltä medialta ja messukävijöiltä, ja voitti myös palkinnon messujen parhaana tablet-laitteena. Laitetta on odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt olemme erittäin innostuneita voidessamme aloittaa tämän rajoitetun erän ennakkomyynnin kansainvälisesti”, sanoo Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista. 

Avoin käyttöjärjestelmä ja huipputehokas Intel-teknologia

Jolla Tablet tarjoaa erinomaiset ominaisuudet houkuttelevaan hintaan. Jolla Tablet hyödyntää itsenäistä ja avointa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla Tabletissa on 1,8 Ghz Quad Core Intel -prosessori, 2GB RAM-muistia, 32GB/64GB tallennustilaa, huipputarkka 7,85-tuuman (2048×1536) 330 ppi -näyttö ja 5 megapikselin kamera.

Sailfish OS 2.0: nopea sovellusten yhtäaikainen käyttö, sujuva käyttöliittymä ja Android-yhteensopivuus

Jollan Sailfish OS 2.0 on Jolla Tabletin sydän. Siinä on markkinoiden parhaat ominaisuudet sovellusten yhtäaikaiseen käyttöön, jonka ansiosta kaikki aktiiviset sovellukset näkyvät kätevästi yhdessä näkymässä ja sovelluksesta toiseen siirtyminen on helppoa. Sailfish OS:n luonnollisilla eleillä tabletin käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Jolla-älypuhelimen tavoin Jolla Tablet on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Sailfish OS:n omien sovellusten lisäksi laitteessa toimivat kaikki Android-sovellukset. Sailfish OS:ssä on paljon ominaisuuksia, joilla käyttökokemuksen voi tehdä omanlaisekseen.

Yksityisyydensuoja on Jollalle tärkeää. Tämän vuoksi Sailfish OS 2.0 on täysin itsenäinen käyttöjärjestelmä. Sailfish OS:ssä ei ole takaportteja, joiden avulla kolmannet osapuolet voisivat seurata tekemisiäsi.

Saatavuus ja miten ennakkotilata

Rajattu erä Jolla Tablet -laitteita on nyt ennakkotilattavissa Jollan online-kaupassa osoitteessa https://shop.jolla.com. Jolla Tablet on saatavissa kahdella muistivaihtoehdolla: 32GB ja 64GB. Hinnat ovat 32GB: 267€ (sis. ALV) ja 64GB: 299€ (sis. ALV).

Jolla Tablet on ennakkotilattavissa seuraavissa maissa: EU-maat, Norja, Sveitsi, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Intia, Hongkong ja Venäjä.

Toimitukset aikaisemmin Indiegogo-joukkorahoituskampanjaan osallistuneille alkavat muutaman viikon sisällä ja nyt ennakkotilaaville toimitukset alkavat lokakuun loppuun mennessä.

Ennakkotilaa Jolla Tablet täältä:

Jolla Online-kauppahttps://shop.jolla.com/ 

Written by kerttuvali

August 20th, 2015 at 4:42 pm