Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Buffalo Technology: Buffalo yhteistyöhön retail-jakelija EasyZonen kanssa Suomessa

without comments

4489

Lontoo, UK, 14. huhtikuuta 2014: Buffalo Technology vahvistaa otettaan Suomen tallennus- ja verkkotuotemarkkinoilla aloittamalla yhteistyön nopeasti kasvavan retail-jakelijan, EasyZonen kanssa.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä EasyZone tarjoaa Buffalon useita testivoittoja keränneen valikoiman kuluttajalle ja pienyrityksille suunnatuista tallennus- ja verkkotuotteista heidän kattavaan jälleenmyyjäverkostoon.

Viimeisen 12 kuukauden aikana Buffalo on vahvistanut tuoteportfoliotaan lisäämällä yli 10 uutta tuotetta, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksittäisten loppukäyttäjien tarpeita sekä retail-markkinoita. Uudet tuotelisäykset vaihtelevat ammattikäyttöön suunnatun LinkStation 400 NAS-sarjan, joka saatavilla 2 – 8 teratavun kapasiteetilla, etäkäyttömahdollisuudella, sekä RAID-ominaisuuksilla – sekä erittäin nopean Drivestation Mini SSD Thunderbolt-sarjan välillä joka saatavilla 512 gigatavun ja 1 teratavun kapasiteetilla.

Mirko Rusch, Keski-Euroopan ja Pohjoismaiden myyntijohtaja Buffalo Technologyllä, sanoi: “Suomen tallennustuotteiden markkinat laajenevat jatkuvasti ja Buffalo on ollut aktiivinen suunnitellen kustannustehokkaita laitteita vastaamaan yritysten ja kuluttajien muuttuvia tarpeita. Kun markkinat jatkavat kasvua tuo se lisää mahdollisuuksia Buffalolle joten työskentely EasyZonen kanssa auttaa enemmän jälleenmyyjiä ja kuluttajia hyötymään Buffalon laajenevasta tuotevalikoimasta.

Markku Rinne, EasyZonen kaupallinen johtaja, sanoi: “Kun jakelutoimintamme kasvaa nopeasti erityisesti kodin elektroniikan ja oheislaitteiden saralla, yhteistyö Buffalon kanssa, innovatiivisen tallennus- ja verkkolaite valmistajan joka on hyvin tunnettu Suomen markkinoilla, vahvistaa ja tukee tuoteryhmävalikoimaamme sekä parantaa palvelutasoamme jälleenmyyjille.”

Tietoa Buffalosta

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten tallennus-, multimedia- ja langattomien verkkotuotteiden valmistaja jonka tuotteet on suunnattu kotikäyttöön ja pienyrityksille. Yhtiö on tunnustettu suurimmaksi PC -lisälaitteiden valmistajaksi Japanissa ja on maailmanlaajuisesti yksi NAS-kuluttajatuotteiden markkinajohtajista .

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat yksilön ja yritysten tarpeisiin tarjoamalla kustannustehokkaat verkkotallennuslaitteet( NAS ), ulkoiset kannettavat ja desktop-koon kiintolevyt, multimedia-soittimet, langattoman lähiverkon reitittimet sekä monipuoliset USB-muistitikkujen mallistot jotka yhdessä tarjoavat täyden ja integroidun ratkaisun toimistossa ja digitaalisen kodin ympäristössä .

Tietoa EasyZonesta

EasyZone Oy on 2007 perustettu itsenäinen viihdealan tuotteiden ja elektroniikan jakeluyritys. Yrityksen ydinliiketoiminta on musiikin, elokuvien, lelujen, elektroniikan sekä muiden vapaa-ajan tuoteryhmien tukkujakelu Suomessa sekä asiakaslähtöisten palvelukonseptien toteuttaminen ja kehittäminen. Lisätietoja osoitteestawww.easyzone.fi. 

Written by kerttuvali

April 15th, 2014 at 11:02 am