Epsonin ratkaisu tablettikassoille: TM-m30

uxzedl1dvcihokgfmj10

Joustavaa kuittitulostusta – kompaktin tulostimen voi yhdistää

mihin vain mobiililaitteeseen

21. syyskuuta 2015 – Epson julkistaa TM-m30-kuittitulostimen, jossa on panostettu erityisesti mobiililaitteiden liitettävyyteen ja pieneen kokoon. Tulostin soveltuu esimerkiksi ravintoloiden ja erikoisliikkeiden myyntipisteisiin, joiden kassapäätteenä on tablettilaite. Uusi tulostin on erinomainen valinta myös asiakkaille, jotka aikovat myöhemmin siirtyä PC-kassoista tabletti­järjestelmään. Maailman pienimpiin kiinteisiin myyntipistetulostimiin[1] lukeutuva laite on helppo sijoittaa mihin vain.

NFC-tekniikan ansiosta tulostusyhteys syntyy helposti: riittää, kun TM-m30-tulostinta kosketetaan tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Tulostimen sisäinen älykäs ePOS-Print[2]-järjestelmä viestii verkkosovellusten kanssa ja antaa mahdollisuuden tulostaa suoraan mistä tahansa mobiililaitteesta ohjaimia asentamatta tai päivittämättä. Ratkaisu tukee sekä iOS- että Android-ympäristöä.

Epson Europen tuotepäällikkö Laura Hennigfeld sanoo: ”Tyylikäs ja kompakti uusi TM-m30 on kuin luotu tablet-pohjaisiin myyntipisteisiin. Pieniin ja keskisuuriin vähittäisliikkeisiin ja ravintoloihin erinomaisesti soveltuva laite auttaa tehostamaan toimintaa. Ethernet-, Bluetooth- ja Wi-Fi-liitäntöjensä ansiosta tulostin voidaan yhdistää miltei mihin tahansa ympäristöön. Tällöin henkilöstöllä on käytettävissään kätevä ja nopea, aina tarvittaessa toimiva tulostusratkaisu, joka parantaa myös asiakaspalvelua.”

Tulostimen sijoittaminen on hyvin joustavaa, sillä TM-m30:n voi asentaa joko vaaka- tai pystyasentoon – vain käytettävä suojakansi vaihtuu asennon mukaan. Moderniksi muotoillun TM-m30-tulostimen pariksi on saatavana valinnainen uusi DM-D30-näyttö sekä tablettiteline. Epsonin ratkaisuilla voi näin uudistaa koko vanhan myyntipisteen. Mustana ja valkoisena saatava TM-m30 tulostaa kuitteja harmaasävyissä. Kehittyneiden grafiikan ja viivakoodien tulostustoimintojen ansiosta kuittien ulkoasua voi mukauttaa varsin paljon esimerkiksi helposti lisättävillä logoilla ja mainosviesteillä. Kuvattujen ominaisuuksien lisäksi asiakas saa myös laadun, jota voi odottaa vain myyntipistetulostimien kärkivalmistajalta[3].

TM-m30 on saatavana marraskuusta alkaen. Pelkällä ethernet-yhteydellä varustetun mallin suositushinta on noin 279 euroa ja ethernet- ja wi-fi-yhteyksillä varustetun mallin hinta on noin 359,60 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tyylikäs muotoilu, kompakti koko
  • Joustava sijoittaminen – voi käyttää vaaka- tai pystyasennossa
  • Laitteiden paritus NFC-yhteyden tai viivakoodin avulla
  • ePOS-Print2: mahdollisuus tulostaa MISTÄ VAIN mobiililaitteesta ohjaimia asentamatta tai päivittämättä
  • Tulostusnopeus jopa 200 mm/s
  • Paperin enimmäisleveys 80 mm
  • Laadukkaat kuittitulosteet
  • 1D- ja 2D-viivakoodien tulostus
  • Helppo paperin lisäys: uusi rulla vain pudotetaan paikalleen
  • Paperirullan halkaisija 83 mm
  • Saatavana valinnainen asiakasnäyttö (DM-D30) ja tablettiteline
  • Saatavana seinäkiinnityssarja
  • Paperinsäästötoiminnot
  • Energy Star ‑hyväksyntä
  • ePOS-Print SDK ‑sovelluskehitystyökalut ovat saatavana iOS-, Android-, Windows- ja Windows Mobile ‑ympäristöjä varten.

[1] Elokuun 2015 vertailutietojen perusteella. Vastaavien tuotteiden mitat on tarkistettu valmistajien verkkosivustoista.

[2] Patenttihakemus jätetty.

[3]Lähde: Interconnection Consulting, 2013

Releated

Toimiston hiilijalanjälki selville – Epsonin laskuri kertoo tulostimien CO2-päästöt sekä sähkönkulutuksen

Oletko koskaan ajatellut kuinka paljon sähköä toimistotulostimesi kuluttaa ja mitkä ovat sen hiilidioksidipäästöt? Kuinka paljon voisit säästää sähköä ja pienentää päästöjä tulostimia vaihtamalla? Epsonin julkaiseman laskurin avulla nämä asiat selviävät helposti. Epsonin uuden laskurin avulla on helppoa selvittää oman yrityksen tulostimien sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt. Yrityksen sähkönkulutus ja hiilidioksidipäästöt muodostuvat useista eri tekijöistä.Pienistä puroista syntyy suuri […]

Epsonin EcoTank-tulostin voitti EOPA-toimistolaitepalkinnon

European Office Product Awards (EOPA) -tilaisuudessa palkittiin jälleen parhaat toimistolaitteet. Voittajat julkistettiin 9.3. Amsterdamissa pidetyssä tilaisuudessa. Epsonin EcoTank-tulostinmallisto valittiin vuoden tuotteeksi Powered Product -kategoriassa. Kriteerit sarjassa palkittaville tuotteille olivat seuraavat: tuotteiden tuli olla ilmestynyt vuoden 2014 tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen ja tuotteiden on pitänyt olla myynnissä vähintään kuusi kuukautta ennen palkintoseremoniaa. Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota siihen, […]