Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Epsonin EcoTank-tulostin voitti EOPA-toimistolaitepalkinnon

without comments

zax5zs1u68nnlqfvr6ou

European Office Product Awards (EOPA) -tilaisuudessa palkittiin jälleen parhaat toimistolaitteet. Voittajat julkistettiin 9.3. Amsterdamissa pidetyssä tilaisuudessa.

Epsonin EcoTank-tulostinmallisto valittiin vuoden tuotteeksi Powered Product -kategoriassa. Kriteerit sarjassa palkittaville tuotteille olivat seuraavat: tuotteiden tuli olla ilmestynyt vuoden 2014 tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen ja tuotteiden on pitänyt olla myynnissä vähintään kuusi kuukautta ennen palkintoseremoniaa. Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota siihen, että tuotteet ovat jälleenmyyjillä myynnissä ja ne ovat lunastaneet markkina-aseman, tarjottuun markkinointi- ja myynninedistämistukeen kaupalle, muotoilun laatuun, innovaatioon ja erottautumiseen sekä siihen, että tuote vastaa tyydyttymättömiin tarpeisiin.

Epsonin EcoTank-tulostimet tekivät suurimman vaikutuksen tuomaristoon. EcoTank-tuotesarjassa on käytetty vallankumouksellista uudelleen täytettävien mustesäiliöiden tekniikkaa, joka tarjoaa lisäarvoa ja -mukavuutta koteihin, kotitoimistoihin ja pieniin toimistoihin. Kiteytettynä EcoTank mahdollistaa tulostamisen ilman mustepatruunoita ja alhaisin kustannuksin.

http://www.opi.net/business/events/eopa-2016-winners-revealed

Written by kerttuvali

March 23rd, 2016 at 10:09 am

Posted in Epson