Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

UUSI BT NETRIX HiTOUCH PITÄÄ PÖRSSIVÄLITTÄJÄT TILANTEEN TASALLA

without comments

zis2vgr1bdci4kxc4ijt

Uusi pilveen integroitu laite yhdistää teräväpiirtografiikan, tietoliikenteen, erikoissovellukset ja markkinatiedot yhdellä sormen pyyhkäisyllä.

BT on julkistanut rahoitusmarkkinoille uuden pilvipalveluja käyttävän innovaation, jonka avulla pörssivälittäjät pystyvät hallitsemaan aina vain monimutkaisempia kauppastrategioita ja vaativia asiakassuhteita.

Uusi kosketusnäyttölaite on nimeltään BT Netrix HiTouch. Se toimii hallintakeskuksena kauppatapahtumiin osallistuvien pörssivälittäjien, heidän asiakkaittensa ja näiden sidosryhmien sekä asiantuntijoiden yhteistyölle. Sen avulla yksittäiset henkilöt ja ryhmät pystyvät viestimään nopeasti erittäin monimutkaisessa ja reaaliaikaisessa ympäristössä. Pörssivälittäjien omiin erikoiskauppasovelluksiin ja markkinatietoihin integroituna se mahdollistaa entistä nopeamman informoidun päätöksenteon uusimpien teräväpiirtografiikka- ja audiokäyttöliittymien ja viestintäpalvelujen avulla.

BT Netrix HiTouch kuvastaa toimialan muodonmuutosta, kun uudet säädökset, kehittyvä markkinadynamiikka, innovaatioaallot ja muuttuva väestörakenne alkavat vaikuttaa.

Pörssivälittäjät voivat käyttää sormen pyyhkäisyllä satoja sovelluksia, markkinadatasyötteitä ja viestintäpalveluja, joita toimittaa BT Radianz Cloud. Se sisältää myös BT:n erikoistuneet pörssisaleihin ja yrityksiin tarkoitetut ääni-, kuva- ja neuvottelupalvelut.

Radianz Cloud on maailman suurin suojattu verkostoitu rahoitusyhteisö. Se yhdistää tuhansia eri alojen instituutioita pörssikaupan joka vaiheesta eli pankit, pörssivälittäjät, sijoitusjohtajat, kolmannen osapuolen sovellusten toimittajat, pörssit ja markkinadatakauppiaat.

BT integroi toisiinsa Netrix HiTouchin, pörssivälittäjien näytöillä olevat sovellukset ja Radianz Cloud -palvelut. Näiden avulla pörssivälittäjät voivat käyttää ja jakaa markkinatietoja ja -selvityksiä, keskustella asiakkaidensa kanssa erikoistuneiden viestintäpalvelujen kautta, osallistua teräväpiirtoisiin monen osapuolen puhe- ja videoneuvotteluihin, kerätä tilauksia ja käydä pörssikauppaa, ja kaikki tämä tehdään integroidulla työpöydällä ja tehokkaalla kosketusnäyttöohjatulla yhteistyölaitteella. Tämä säästää arvokkaita sekunteja päätöksenteosta kauppojen toteuttamiseen ja mahdollistaa entistä monipuolisemman ja ripeämmän yhteydenpidon asiakkaisiin. Se puolestaan lisää asiakasuskollisuutta ja houkuttelee uusia asiakkaita.

BT Global Servicesin maailmanlaajuisen pankkitoiminnan ja rahoitusmarkkinoiden pääjohtaja Tom Regent sanoi: “Kun rahoitusalan yritykset sopeutuvat jatkuvasti kiristyviin säädöksiin ja niiden on pidettävä enemmän pääomaa reservissä, pörssivälittäjiin kohdistuu jatkuvasti enemmän paineita tehdä oikeita päätöksiä entistä nopeammin ja maksimoida sijoitusten tuotto. Vastaavasti kaupankäyntistrategiat monimutkaistuvat ja ne edellyttävät laajempaa valikoimaa toteutustapoja. Sen lisäksi alalle on tulossa uusi pörssivälittäjien sukupolvi, joka on tottunut älypuhelinten ja tablettien tapaisten kuluttajalaitteiden nopeuteen ja kätevyyteen. Kyseessä on täydellinen myrsky, ja pörssivälittäjät ovat aivan sen keskellä.

BT Netrix HiTouchin pitäisi olla jokaisen kaupankäyntistrategian ytimessä täydentämässä automaatiota yhteistyöllä ja asiantuntemuksella. Laitteen uuden käyttöliittymän avulla pörssivälittäjät voivat hallita viestintäänsä intuitiivisella kosketusnäyttökäyttöliittymällä yhtä vaivattomasti kuin he käyttävät älypuhelimia ja tabletteja yksityiselämässään, ja siihen on integroitu myös johtavan BT Radianz Cloud -palvelumme verrattoman laaja ja syvä sovellustarjonta.

A video of how BT Netrix HiTouch works can be seen here.

Written by kerttuvali

April 16th, 2014 at 12:30 pm

Posted in BT