Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Hitachilta uudet tallennusratkaisut – The Best gets Better

without comments

eaxqyvbzjxd3t1uupjvq

Hitachi aloittaa uuden aikakauden tallennusratkaisuissa. Uusien tallennuslaitteiden lisäksi julkistetaan  tallennuskäyttöjärjestelmä jonka avulla on yksinkertaista rakentaa jatkuvakäyttöinen IT-palvelu minkä kokoiselle yritykselle tahansa. Näin rakennettu palvelu on aina ja jatkuvasti käytettävissä ja kun aika tulee, sen kaikki osat voidaan vaihtaa toimintaa häiritsemättä. Liiketoiminta määrittää nykyisin tarvittavan IT:n ominaisuudet (Business Defined IT) ja siihen tarpeeseen Hitachi on nyt vastannut. Tätä on Hitachin Continuous Cloud Infrastructure. Anna ohjat liiketoiminnalle, ennakoi sen tarpeet ja vastaa niihin välittömästi.

Julkistettaviin tekniikoihin kuuluvat Hitachi Storage Virtualization Operating System -tallennuskäyttöjärjestelmä (SVOS), Hitachi Virtual Storage Platform G1000 (VSP G1000) tallennuslaitteisto, ja näihin perustuvat uudistuneet Hitachi Unified Compute Platform -valmisratkaisut.

“Lukuisat asiakkaamme ovat kertoneet meille, että pysyäkseen mukana liiketoimintaympäristön hurjassa muutosvauhdissa, heidän on paljon aiempaa tarkemmin seurattava yrityksen toimintojen kehitystä ja pidettävä tietotekniikka ja sen kehitys tiukasti kiinni tosielämässä”, toteaa Hitachin Suomen maajohtaja Kari Savolainen. ”Tosielämän paine vaatii etsimään uusia täysin käyttökatkottomia, joustavia ja helposti laajennettavia ratkaisuja. Tuotanto, jonka jatkuvat muutokset häiritsevät toimintaa ei enää kelpaa. Tätä on toivottu ja odotettu pitkään, mutta nyt vaatimus on muuttunut ehdottomaksi ja tähän me nyt tuomme ratkaisun.”
Englanninkielinen tiedote

Written by kerttuvali

April 24th, 2014 at 11:25 am