Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Huawein edullinen huipputabletti yksinoikeudella Elisalla

without comments

Huawei-MediaPad-M1-8inch-tab

Elisa saa toukokuun alussa valikoimiinsa Huawein edullisen MediaPad M1 8.0 -tabletin. Ohut ja kevyt 4G-tabletti tarjoaa teknisiä ominaisuuksia ja laatua selvästi edullisemmalla hinnalla kuin tähän asti on totuttu.

– Huawein tabletit ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa vahvan aseman markkinoilla, ja yksittäiset mallit ovat olleet alkuvuonna eniten myytyjen joukossa, toteaa liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on Elisalla yksinoikeudella myynnissä ensimmäisen kuukauden ajan.

– Huawei on nuori ja dynaaminen brändi mutta lisäksi tekninen johtaja alallaan. Olemme iloisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Elisan kanssa tarjotaksemme suomalaisille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut tulevina vuosina, sanoo Huawei Technologies Oy:n Device-liiketoiminnan johtaja Yang Yu.

Huawein MediaPad M1 8.0 -tabletissa on 1.6MHz neliydinprosessori, 8GB tallennustilaa, MicroSD-korttipaikka ja tuki 32GB:iin saakka, 1GB käyttömuistia, tuki mobiililaajakaistayhteydelle, jopa 150Mbit/s (4G/3G/HSDPA+ ja EDGE/GPRS) ja näytöntarkkuus 1280×800. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2 (Jelly Bean). 8-tuumainen tabletti on vain 7,9 mm paksu ja painaa vain 329 grammaa.

Koska laite toimii sekä 3G- että 4G-verkossa, se sopii hyvin esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi ja ajanvietteeksi kesän automatkoille. Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on kaupoissa 5.5. ja sen hinta on 249 e.

Written by kerttuvali

May 2nd, 2014 at 11:01 am