Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Antalis Oy: Antalis laajentaa Epson-suurkuvatulostimien valikoimaa

without comments

4880_fca-bor_690x460

Antalis Oy aloitti yhteistyön Epsonin kanssa lokakuussa 2013 vesipohjaisilla Epson Stylus Pro ja T-series-suurkuvatulostimilla. 1.5.2014 alkaen yhteistyö on laajentunut koskemaan myös Epson Surecolor S-sarjan ECO-Solvent –suurkuvatulostimia. Luonnollisesti Antalis tarjoaa myös tähän tulostusympäristöön liittyviä sovellusohjelmistoja, kulutustarvikkeita ja tulostusmateriaaleja.

Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen kertoo: ”Yhteistyömme Epsonin kanssa on ollut hyvin antoisaa, sujuvaa ja eteenpäin vievää. Konemyynti on edennyt suunnitelmien mukaisesti ja meidät on otettu positiivisesti vastaan tällä tuoteryhmäalueella. Itse asiassa on jopa tuntunut siltä, että tätä on meiltä odotettukin. Kun Antaliksella on nyt kattava suurkuvatulostukseen soveltuva materiaalivalikoima, on täysin loogista, että laajennamme myös tulostimien valikoimaa vastaamaan näiden materiaalien tarpeita.”

Kenneth Hilapieli Epsonilta kertoo: ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja arvostamme erityisesti Antaliksen tuomaa markkinakokemusta. Nyt voimme yhdessä tarjota loppuasiakkaille parhaan kokonaisratkaisun vaativaan tulostukseen, oli sitten kyse laite- tai materiaalivalinnasta.”

SC-S-sarjan ECO-Solvent tulostimilla voi tulostaa kaikkea julisteista ajoneuvografiikkaan. Laitteet ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä hajuttomien ja nikkelittömien musteiden ansiosta. SC-S–sarjan tulostimilla voi tulostaa 64 tuuman (162,6 cm) leveyteen asti ja tulosteet ovat valonkestäviä. SureColor-tulostimet ovat Epsonin omaa teknologiaa ja ne hyödyntävät Epsonin Micro Piezo -teknologiaa.

Antalis Oy:

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju sekä merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 6000 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa sekä lisäksi myyntiedustaja Oulussa. Yrityksen palveluksessa on 70 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2013 oli 38,7 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaan kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet sekä Epsonin suurkuvatulostimet ja niihin liittyvät ohjelmat ja päivittäistarvikkeet.

Epson:

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön. Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.http://www.epson.eu

Epsonin ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com

Written by kerttuvali

May 7th, 2014 at 12:10 pm