Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Fujitsulta nopea flash-tallennusjärjestelmä

without comments

33400scr_d8a824a81fb60d7

Fujitsun uusi, pelkästään flash-muistia käyttävä levyjärjestelmä nopeuttaa tietojenkäsittelyä, mahdollistaa datan tosiaikaisen analytiikan ja auttaa käsittelemään nettiliikenteen ruuhkia sujuvasti. ETERNUS DX200F -levyjärjestelmä nopeuttaa eräkäsittelyä ja poistaa käsittelyviiveiden ongelman virtualisoitujen palvelinten tai työpöytien ympäristöissä, joissa levyltä haetaan dataa tiuhaan tahtiin.

“Useimmat flash-tallennustuotteet on optimoitu tiettyä kuormaa varten. Uutuumme on tarkoitettu hyvin erilaisiin käyttöihin: tietokantoihin, analytiikkaan, virtualisoituihin työympäristöihin ja eräkäsittelyyn. Kun hintalappu on vielä alle kymmenen euron per gigatavu, flash-tallennukseen siirtyminen kannattaa”, sanoo Fujitsun tuotepäällikkö Petri Penttinen .

Levyjärjestelmän suorituskyky perustuu puolijohdelevyihin ja 12 Gbps:n SAS-levyliittymiin, joiden siirtokapasiteetti on poikkeuksellisen korkea. Järjestelmän latenssi on erittäin alhainen, alle 0,5 ms. Tämän ansiosta ratkaisu soveltuu erityisen hyvin ympäristöihin, joissa käsitellään paljon tapahtumia.

Järjestelmän arkkitehtuuri on optimoitu liiketoimintakriittisiä sovelluksia ja infrastruktuureja varten. Näitä ovat esimerkiksi tietokannat ja virtualisoidut ympäristöt, joissa käytetään tyypillisesti vähintään 8 kilotavun kokoisia eriä.

ETERNUS DX200F mahdollistaa levytilan ylivarauksen (thin provisioning), jolloin pääkäyttäjät voivat luoda virtuaalista kapasiteettia riippumatta puolijohdelevyjen oikeasta kapasiteetista. Näin järjestelmään voidaan lisätä levyasemia tallennustarpeiden kasvaessa muuttamatta kapasiteettiasetuksia. Tallennusresurssien käyttöä ja niihin tehtyjä investointeja voidaan näin optimoida.

Kaikki tärkeimmät komponentit ovat kahdennettuja jatkuvan toiminnan takaamiseksi.

Etäkopiointiominaisuuden avulla ETERNUS DX200F -levyjärjestelmän sisällöstä voidaan ottaa varmuuskopio helposti ETERNUS DX -sarjan laitteeseen, joka käyttää nearline-kiintolevyjä.

ETERNUS DX200F -levyjärjestelmän enimmäiskapasiteetti on 38,4 teratavua, ja se voidaan liittää 10 gigabitin iSCSi- ja 16 gigabitin FibreChannel-liittymiin. Infiniband tulee valikoimaan lähitulevaisuudessa.

ETERNUS DX200F -levyjärjestelmät ovat tilattavissa kesäkuusta 2014 alkaen.

Blogi: http://blog.ts.fujitsu.com/ 
Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global 
Facebook: http://www.facebook.com/fujitsuICT

Fujitsu

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 162 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,8 triljoonaa jeniä (46 miljardia USD) 31.3.2014 päättyneellä tilikaudella. Suomessa Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 600 ihmistä. Lisää tietoa:www.fujitsu.com/fi

Written by kerttuvali

May 19th, 2014 at 2:08 pm