Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Brother on yksi sadasta maailman innovatiivisimmasta yrityksestä

without comments

print_859nDQ8cKd

Uutta Brother tulostinta ostaessasi tai työpäivän aikana käyttäessäsi, et ehkä tule ajatelleeksi, että kyseinen laite sisältää monia maailmanluokan innovaatioita.

Vaikka Brother tuo aika ajoin markkinoille uraauurtavaa tekniikkaa, on Brotherille edelleen tärkeää myös se, että ympäri maailmaa sijaitsevien asiakkaidemme laitteet toimivat hyvin joka päivä ja täyttävät erittäin vaativat kierrätystä ja ympäristöystävällisyyttä koskevat kriteerit.

Monet ovat löytäneet Brotherin laadukkaat laitteet ja kiittävät niiden kekseliäisyyttä ja innovatiivisia toimintoja. Suuri kansainvälinen mediayritys Thomson Reuters on niistä yksi. He listasivat Brotherin sadan maailman innovatiivisimman yrityksen joukkoon – jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Thomson Reutersin Top 100 listalla on Brotherin lisäksi useita maailmankuuluja yrityksiä useilta eri toimialoilta ja sektoreilta. Japanilaisia yrityksiä on listalla 27 ja Brother on yksi niistä.

Jatkuvat innovaatiot 
Kun kyse on innovaatioista, ei Brother ehkä ole valmistaja, joka tulee ensimmäisenä mieleen yhtenä maailman innovatiivisimmista yrityksistä.

Monet Brotherin uudet ideat on piilotettu laitteiden sisään luonnolliseksi osaksi kokonaisuutta. Tästä hyviä esimerkkejä ovat uuden Print 3.0 sukupolven A3-monitoimilaitteet, jotka löytyvät useista yrityksistä ja kodeista. “Arvostamme paikkaamme Thomson Reuters Top 100 listalla ja pidämme sitä luovien ideoiden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta saatuna kunnianosoituksena. Maailman innovatiivisimpien yritysten joukkoon pääseminen ei todellakaan ole itsestään selvää;” sanoo Brother Finlandin myyntijohtaja Tom Forssell.

USA ja Japani hallitsevat listaa 
Thomson Reuters arvottaa yritykset niille myönnettyjen patenttien ja niiden käyttämisen mukaan, sekä sen mukaan miten myönteisesti yritykset suhtautuvat uusien tekniikoiden kehittämiseen.

Maailman parhaimmat yritykset ovat kiistatta USA:ssa ja Japanissa. Thomson Reutersin Top 100 “Maailman parasta innovaattoria” listalla on 45 yritystä USA:sta. Eurooppalaisia yrityksiä on paljon vähemmän. Ranskaa edustaa 12 innovatiivista yritystä, Saksaa kolme, Sveitsiä neljä, Ruotsia kaksi ja Alankomaita vain yksi.

Brother lyhyesti

Brother Finland toimii Brother Nordicin Suomen maakonttorina ja tuo Brother tuotteita Suomen sekä Baltian markkinoille. Brother Finland vastaa myynnistä, markkinoinnista sekä teknisestä tuesta Suomessa. Vastuullisuus ympäristöasioissa on olennainen osa liiketoimintaamme, sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Yrityksellemme myönnetty ISO 14001 ympäristösertifiointi sekä laaja Joutsenmerkitty tuotevalikoimamme ovat konkreettinen osoitus siitä, että kannamme vastuumme myös ympäristöasioissa.

Lisätietoa osoitteessa www.brother.fi

Written by kerttuvali

May 22nd, 2014 at 1:30 pm

Posted in Brother