Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

HyperX esittelee DDR4- muistit PAX Prime –tapahtumassa

without comments

b8ab162eb1d1d236_800x800ar

HyperX Predator DDR4- muisteilla saavutetaan suurempi nopeus pienemmällä virrankulutuksella.

•       HyperX Pro-Gaming Challenge seuraavien pelitiimien kanssa: EG, Cloud9, TSM.

29.8.2014 − HyperX ®, maailman muistituotemarkkinoiden itsenäisen markkinajohtajan Kingston Technology Company Inc.:n tytäryhtiö kertoo demoavansa HyperX® Predator DDR4- muisteja PAX Prime 2014 tapahtumassa Seattlessa. Muistien toimitus markkinoille alkaa syyskuussa.

HyperX Predator DDR4- muistit on suunniteltu erityisesti Intel® X99- piirisarjoille sekä Haswell E- prosessoreille. HyperX DDR4 -muistien korkea kellotaajuus, alhainen virrankulutus ja alhaiset CAS –vasteajat tekevät muisteista yhden markkinoiden nopeimmista. HyperX Predator DDR4- muistit tulevat saataville 16 gigan ja neljän muistikamman kitteinä. Käyttöjännitearvot alkavat 1.2 voltista ja kellotaajuus vaihtoehdot 2133 MHz:stä 3000 MHz:iin.

“HyperX tiimi on innoissaan voidakseen julkaista Predator DDR4- muistit seuraavan sukupolven PC-harrastajille, jotka jatkuvasti haluavat parasta mahdollista suorituskykyä”, sanoo Edward Baily – business manager – HyperX. “Pelaajat voivat turvautua HyperX-tuotteisiin etsiessään uusia oheislaitteita pelaamiseen aina korkeatasoisista Cloud-pelikuulokkeista laadukkaisiin Skyn-pelihiirimattoihin. HyperX jatkaa pelimaailman ja eSportin tukemista uskoen peliyhteisön näkevän meidät luotettavana kumppanina pelitarvikemarkkinoilla.”

Tämän lisäksi HyperX tuo näytille uudet Cloud White Edition-pelikuulokkeet, Skyn-pelihiirimatot, FURY USB-muistit ja Savage-keskusmuistit. Pelaajat pääsevät ensimmäisten joukossa kuulemaan ja kokemaan laadukkaina palkitut HyperX Cloud-pelikuulokkeet. HyperX Skyn-pelihiirimatot ovat myös pelaajien testattavana kahdella eri ominaisuudella, joista toinen on optimoitu tarkkuudelle ja toinen nopeudelle auttamaan pelaajaa toimintapeleissä.

HyperX is the high-performance product division of Kingston Technology encompassing high-speed DDR3 and DDR4 memory, SSDs, USB Flash drives, and gaming peripherals. Targeted at gamers, overclockers and enthusiasts, HyperX is known throughout the world for quality, performance and innovation. HyperX is committed to eSports as it sponsors over 20 teams globally and is the main sponsor of Intel Extreme Masters . HyperX can be found at many shows including Brasil Game Show , China Joy , DreamHack and PAX .

HyperX Predator DDR4*
Description Part Number
16GB Kit of 4 2133MHz HX421C13PBK4/16
16GB Kit of 4 2400MHz HX424C12PBK4/16
16GB Kit of 4 2666MHz HX426C13PBK4/16
16GB Kit of 4 2800MHz HX428C14PBK4/16
16GB Kit of 4 3000MHz HX430C15PBK4/16

 

* HyperX Predator DDR4 Part Number Decoder: HX4xx = HyperX DDR4 + Frequency; Cxx = CAS Latency; PB = Predator Black Color; K4/x = Kit of 4/capacity

HyperX can be found on :

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter:     http://twitter.com/hyperx

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/164609?trk=tyah

Google+: https://plus.google.com/u/0/+kingston/posts

 

Written by kerttuvali

August 30th, 2014 at 9:22 am