Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

ThinkPadeja myyty jo yli sata miljoonaa – Lenovo julkisti juhlan kunniaksi uusia

without comments

Maailman tunnetuimpiin tietokonebrändeihin kuuluva ThinkPad on ylittänyt historiallisen 100 miljoonan myydyn laitteen rajapyykin. Ensimmäiset ThinkPadit tulivat markkinoille vuonna 1992 ja vuonna 2005 niiden valmistus siirtyi IBM:ltä Lenovolle.

Juhlan kunniaksi Lenovo julkisti kuluttajaelektroniikan CES-messuilla uuden ThinkPad-tuoteperheensä. Sen lippulaiva on tehokas ultrabook-mallinen ThinkPad X1 Carbon, jonka 14-tuumainen versio painaa hiilikuiturungon ansiosta vain noin 1,3 kg.

Muu ThinkPad-sarja jatkaa tuttua asiallisen laadukkaan bisnesläppärin linjaa, jolle myyntimenestys on rakentunut. Näytöissä päästään jo parhaimmillaan 3K-tarkkuuteen, ja sisällä kaikissa raksuttaa Intelin viidennen sukupolven Core-prosessori.

Lisäksi Lenovo julkisti uuden ThinkVision-näytön ja nipun ThinkPad-lisävarusteita. ThinkVision on vain 7,5 millimetrin paksuinen reunaton näyttö. Uudet lisävarusteet ovat 10 000 mAh:n vara-akku, langaton Bluetooth-kaiutin ja WiFi-tukiasema.

ThinkPad X1 Carbon tulee saataville jo tammikuussa 2015 ja muut uutuudet myöhemmin keväällä.

Tarkempaa tietoa on englanninkielisessä tiedotteessa osoitteessa:

http://news.lenovo.com/article_display.cfm?article_id=1877 .

Written by kerttuvali

January 5th, 2015 at 11:47 am

Posted in Lenovo