ThinkPadeja myyty jo yli sata miljoonaa – Lenovo julkisti juhlan kunniaksi uusia

Maailman tunnetuimpiin tietokonebrändeihin kuuluva ThinkPad on ylittänyt historiallisen 100 miljoonan myydyn laitteen rajapyykin. Ensimmäiset ThinkPadit tulivat markkinoille vuonna 1992 ja vuonna 2005 niiden valmistus siirtyi IBM:ltä Lenovolle.

Juhlan kunniaksi Lenovo julkisti kuluttajaelektroniikan CES-messuilla uuden ThinkPad-tuoteperheensä. Sen lippulaiva on tehokas ultrabook-mallinen ThinkPad X1 Carbon, jonka 14-tuumainen versio painaa hiilikuiturungon ansiosta vain noin 1,3 kg.

Muu ThinkPad-sarja jatkaa tuttua asiallisen laadukkaan bisnesläppärin linjaa, jolle myyntimenestys on rakentunut. Näytöissä päästään jo parhaimmillaan 3K-tarkkuuteen, ja sisällä kaikissa raksuttaa Intelin viidennen sukupolven Core-prosessori.

Lisäksi Lenovo julkisti uuden ThinkVision-näytön ja nipun ThinkPad-lisävarusteita. ThinkVision on vain 7,5 millimetrin paksuinen reunaton näyttö. Uudet lisävarusteet ovat 10 000 mAh:n vara-akku, langaton Bluetooth-kaiutin ja WiFi-tukiasema.

ThinkPad X1 Carbon tulee saataville jo tammikuussa 2015 ja muut uutuudet myöhemmin keväällä.

Tarkempaa tietoa on englanninkielisessä tiedotteessa osoitteessa:

http://news.lenovo.com/article_display.cfm?article_id=1877 .

Releated

Lenovo tuo AMD Ryzen PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessorit uusiin ThinkPad -työasemiin

Lenovo™ julkisti tänään AMD Ryzen™ PRO 7040 -sarjan mobiiliprosessoreilla ja valinnaisella NVIDIA RTX™ -ammattilaisgrafiikalla1varustetut uudet ThinkPad P16v, P16s Gen 2 ja P14s Gen 4 -mallit. Ne täydentävät toukokuussa 2023 julkistettuja työasemamalleja. ThinkPad P -sarjan laitteissa korostuu suorituskyky, muotoilu ja ammattilaisten vaatima käyttökestävyys eri hintaluokissa. Asemat tukevat sekä Windows 11- että Linux®-käyttöjärjestelmiä2. Kehittyneiden ja energiatehokkaiden prosessoreiden ja tekoälyominaisuuksien tuominen tiettyihin malleihin3 laajentaa […]

Valtori ja Lenovo allekirjoittivat sopimuksen valtionhallinnon päätelaitteiden toimituksesta

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on kilpailuttanut Hanselin puitesopimukseen perustuvan päätelaitteiden hankinnan. Kilpailutuksen voitti Lenovo. Sopimus on pituudeltaan yhden vuoden mittainen ja se sisältää yhden optiovuoden. Kilpailutuksessa kilpailutettiin valtionhallinnon organisaatioiden käyttöön viisi erilaista työasemamallia (taulu, hybridi, 2 kannettavaa, 1 pöytätietokone), kaksi ulkoista näyttömallia sekä tarvikkeet ja palveluita. Kilpailutuksessa olivat osallisina Valtori, Liikennevirasto, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Metsäntutkimuslaitos […]