Toimistouutiset

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: toimistouutiset@victoriamedia.fi

Fujitsulta alle kilon painoinen tinkimätön LIFEBOOK-työkannettava

without comments

 

42499_LIFEBOOK_U937_Key_Visual

Fujitsun uusi LIFEBOOK U937 on yhtiön historian kevein kannettava tietokone. Liikkuvan ammattilaisen työkaluksi suunniteltu laite painaa vain 920 grammaa, siinä on 13,3 tuuman kosketusnäyttö ja akku kestää jopa 11 tuntia yhdellä latauksella.

LIFEBOOK U937 -laitteessa ei ole tingitty suorituskyvystä, akun kestosta tai liittimistä. Laiteessa käytetään uusimpia Intelin i7 -suorittimia, SSD-kiintolevyjä ja Microsoft Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. Siinä on tukeva magnesiumrunko, täysikokoinen näppäimistö, verkkoliitin ja HDMI-liitin. Laitteessa on myös sormenjälki- tai kämmentunnistus ja älykortinlukija. Laitteeseen saa USB-C-telakan, jolla sitä voi ladata ja johon voidaan liittää useita laitteita yhdellä kaapelilla samanaikaisesti. Telakan avulla laitteeseen saa esimerkiksi kaksi ulkoista näyttöä, eikä se tarvitse erillisiä ohjainohjelmistoja.

“Aiemmin kevytkannettavan käyttäjä joutui tekemään valinnan suorituskyvyn, painon, akun keston ja turvaominaisuuksien välillä. Nyt tarjoamme alle kilon painoista laitetta, jossa mistään ei ole tingitty. Laitteen kehitystyö oli vaativaa, koska jokaisella grammalla oli väliä, jotta alitimme kilon rajan”, sanoo tuotepäällikkö Uki Heng Fujitsusta.

Uusi LIFEBOOK P727 on ensimmäinen 360 astetta taipuva kannettava-tabletti

LIFEBOOK P727 on Fujitsun ensimmäinen 360 astetta saranoistaan taipuva laite, joka muuntuu kannettavasta tietokoneesta tabletiksi hetkessä. Uutuuslaite yhdistää molempien laitteiden parhaat puolet ja sopii kaikenlaiseen työntekoon missä tahansa.

Kevyen uutuusmallin näppäimistön voi kääntää 12,5 tuuman näytön taakse piiloon. Laitetta voidaan käyttää neljällä tavalla: perinteisenä kannettavana, pöytäkoneena, tablettina tai telttana, jolloin näppäimistö toimii näytön tukena. Näppäimistön lisäksi laitteessa on sormella ja kynällä käytettävä kosketusnäyttö. Sen akunkesto yltää jopa kymmeneen tuntiin. Laitteeseen saa lisävarusteena 4G/LTE-datayhteyden. Myös LIFEBOOK P727-laitteeseen saa USB-C-telakan lisälaitteille ja laitteen lataamiseen.

Fujitsu esittelee myös LIFEBOOK S937 -mallin. jonka akku kestää yli 15 tuntia kertalatauksella. Uutuusmallissa on kirkas näyttö ja taustavalaistut näppäimet muuttuviin olosuhteisiin. Laitteen moduulipaikassa voi käyttää toista akkua, jolloin käyttöaika pitenee vielä kuusi tuntia.

Fujitsu tuo markkinoille myös telakoitavat LIFEBOOK T937:n ja STYLISTIC R727:n. LIFEBOOK T937 on kevytkannettavasta tabletiksi muuttuva laite, jonka 13,3 tuuman näyttö pyörähtää täyden ympyrän yhdestä saranasta. Laite painaa vain 1,3 kiloa. STYLISTIC R727 on tabletti, jossa on 12,5 tuuman näyttö ja kokonaan irrotettava näppäimistö.

Uutuuslaitteista U937, R727 ja S937 ovat saatavissa huhtikuussa, P727 ja T937 heti. LIFEBOOK U937 -mallin arvonlisäverottomat hinnat alkavat 1 250 eurosta, LIFEBOOK S937 -mallin 1 200 eurosta ja LIFEBOOK P727 -mallin niinikään 1 200 eurosta. LIFEBOOK T937 -mallin arvonlisäverottomat hinnat alkavat 1 400 eurosta ja STYLISTIC R727 -mallin samoin 1 400 eurosta.

Twitter: https://twitter.com/Fujitsu_FI

Facebook: https://www.facebook.com/FujitsuSuomi

 

Written by kerttuvali

March 24th, 2017 at 1:56 pm