Samsung tuo Chromebookin Suomeen

Samsung julkaisee Chromebook 4:n Suomen markkinoilla. Tietokoneessa yhdistyvät kevyt ja tyylikäs muotoilu, korkea suorituskyky, pitkä akunkesto sekä Googlen ekosysteemin hyödyt. Chromebook 4 on jatkoa Samsungin kannettavien tietokoneiden maihinnousulle Pohjoismaissa, sillä Galaxy Book -sarjan kolme kannettavaa tulivat markkinoille hiljattain.

Espoo, 14. heinäkuuta 2020 – Samsung ilmoitti tänään, että Samsung Chromebook 4 julkaistaan ​​Suomen markkinoilla kesällä. Kyseessä on ensimmäinen Suomeen paluun tekevistä Samsungin Chromebookeista, ja se täydentää äskettäin lanseerattua Galaxy Book -perhettä, joka koostuu Flex-, Ion- ja Book S -malleista. Kuten Galaxy Book -sarjan käyttäjät, myös Chromebook 4:n omistajat pääsevät nauttimaan korkeasta suorituskyvystä, tyylikkäästä muotoilusta ja akun pitkästä kestosta – yhdistettynä ohueen muotoiluun ja vain hieman yli kilon painoon. Chromebook 4 on täydellinen niille, jotka haluavat kannettavan, luotettavan ja edullisen tietokoneen, jossa ovat kaikki Chrome OS:n edut.

– Olemme iloisia voidessamme laajentaa kannettavien tietokoneiden valikoimaamme Chromebook 4:llä Suomen markkinoilla. Tämän paluun osalta keskitymme kannettaviin tietokoneisiin, joiden kysyntä on erittäin kovaa. Kannettavilta odotetaan ohutta muotoilua, keveyttä, ulkonäköä sekä pitkää akunkestoa ja korkeaa suorituskykyä, käytetään niitä sitten töissä tai vapaa-ajalla. Chromebook 4 mahdollistaa kaikkien Googlen ohjelmistojen ja ekosysteemien vaivattoman hyödyntämisen, kertoo Samsungin Pohjoismaiden kytkettyjen laitteiden myyntijohtaja Fredrik Pantzar.

– Käytit Chromebook 4:ää sitten työnteossa tai vapaa-ajallasi, se mukautuu elämäntyyliisi niin kotona kuin liikkeelläkin. Olemme iloisia voidessamme tarjota yhdessä Samsungin kanssa Chromebookien nopeutta, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä Suomen markkinoilla, ja odotamme jatkoa innolla, kertoo Stefanie Witte, liiketoimintajohtaja, Chrome OS Northern Europe & DACH, Google.

Samsung Chromebook 4:llä on ulkonäöltään tyylikäs ja tarjoaa premium-tason tuntuman. Laite on poikkeuksellisen ohut, varustettu 11,6 tuuman näytöllä, ja se painaa vain 1,18 kg, joten se on helppo ottaa mukaan. Samsung Chromebook on valmistettu MIL-STD-810G -armeijastandardin mukaisesti. Se tarkoittaa, että kone täyttää Yhdysvaltain armeijan asettamat kahdeksan sotilasstandardia. Ne mittaavat laitteen kykyä kestää äärilämpötiloja, pölyä ja iskuja. Chromebook 4:n akunkesto on 12,5 tuntia*, joten käyttäjän ei tarvitse päivän aikana huolehtia laitteen lataamisesta riippumatta siitä, käyttääkö sitä surffaamiseen, opiskeluun, työskentelyyn vai striimaukseen.

Uudessa Samsung Chromebook 4:ssä on 32 Gt:n eMMC-tallennustila, 4 Gt muistia ja tehokas Intel® Celeron® Prosessori N4000, jonka ansiosta voi tehdä asioita enemmän ja nopeammin. Gigabit Wi-Fi-yhteyden ansiosta voi suoratoistaa korkealaatuista videota sekä siirtää usean suuria tiedostoja nopeasti. Tietokoneessa on myös USB-C-portti, joka parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa tiedostojen siirtoa. Se tarjoaa jopa 5 Gb/s nopeuden, mikä tarkoittaa, että vaikkapa korkealaatuinen video siirtyy silmänräpäyksessä. Chromebook 4:n voi myös kytkeä 4K-näyttöön videoiden katselua varten tai nauttia Ultra HD -kuvanlaadusta pelatessa.

Koe Googlen hyödyt

Chromebook 4 tarjoaa kaikki Chromebookin hyödyt; laitteen käynnistyttyä voi  jo muutaman sekunnin jälkeen alkaa luoda uutta ja tehdä yhteistyötä Googlen ekosysteemissä, hyödyntää Google Play Kaupan tarjoamia mahdollisuuksia sekä toimia sujuvasti offline-tilassa ta yhteydessä eri laitteiden kanssa. Sisäänrakennettu virussuojaus ja automaattiset päivitykset pitävät huolen, että tietokone on aina ajan tasalla. Tietokone on myös yhteensopiva Google Assistant -ääniohjauksen kanssa, mikä tekee siitä entistä joustavamman työkalun vuorovaikutuksessa ja työskentelyssä. Samsungin laitteiston myötä käyttäjät saavat nauttia huippuluokan Chromebook-kokemuksesta.

* Akunkesto voi vaihdella käytöstä ja olosuhteista riippuen.

Samsung Chromebook 4:n myynti alkaa Suomessa elokuun alussa. Ovh: 329 euroa.

Releated

Samsung julkaisi uuden 990 PRO SSD -kiintolevyn

Samsung on julkaissut uuden, korkean suorituskyvyn 990 PRO NVMe SSD -kiintolevyn, joka pohjautuu PCIe 4.0 -väylään. Uusi 990 PRO on nopea, energiatehokas ja soveltuu graafisesti vaativiin peleihin sekä 3D-renderöintiin, 4K-videoeditointiin ja data-analyysiin. – Pelien, 4K- ja 8K-teknologian sekä tekoälypohjaisten sovellusten jatkuvan innovaation myötä kuluttajien tarpeet tehokkaalle tallennustilalle kasvavat. 990 PRO tarjoaa hyvän tasapainon nopeuden, energiatehokkuuden […]

Fujitsulta alle kilon painoinen tinkimätön LIFEBOOK-työkannettava

  Fujitsun uusi LIFEBOOK U937 on yhtiön historian kevein kannettava tietokone. Liikkuvan ammattilaisen työkaluksi suunniteltu laite painaa vain 920 grammaa, siinä on 13,3 tuuman kosketusnäyttö ja akku kestää jopa 11 tuntia yhdellä latauksella. LIFEBOOK U937 -laitteessa ei ole tingitty suorituskyvystä, akun kestosta tai liittimistä. Laiteessa käytetään uusimpia Intelin i7 -suorittimia, SSD-kiintolevyjä ja Microsoft Windows 10 […]