ASUS julkaisee Chromebook Flip C434-kannettavan

Parhaasta tuli vieläkin parempi: ASUS Chromebook Flip C434 on tehokas premium chromebook, jossa on 14” NanoEdge FHD-kosketusnäyttö. Se tarjoaa käyttäjälleen parhaimman Chrome OS kokemuksen sitten edeltäjänsä, Chromebook Flip C302.

  • Premium design ja melkein kehyksetön näyttö – 14” nelisivuinen NanoEdge-kosketusnäyttö, jossa on jopa 87% näytönala, kokoalumiinisessa rungossa
  • Nopea, hiljainen ja energiatehokas – Jopa Intel Core i5-suoritin, 8GB RAM ja jopa 10 tuntia akkua.
  • Monipuolinen ja mukava näppäimistö – Responsiivinen, taustavalaistu näppäimistö, 360° Ergolift-sarana ja 14mm painallusetäisyys
  • Koe Googlen ekosysteemi – Nopea, helppo, turvallinen ja synkronoitu. Koe Chrome OS:n helppous

Premium design ja melkein kehyksetön näyttö

Uusi ASUS Chromebook Flip C434 on edeltäjiensä kaltainen monipuolinen ja tehokas sekä tyylikäs Chromebook. Sen design on tuotu tähän päivään, tarkkaan hiotulla kokoalumiinisella rungolla. Sen hienostunut ulkonäkö on täydellinen sille, joka haluaa koneeltaan sekä monipuolisuutta että tyylikästä ulkonäköä.

Suunniteltu antamaan käyttäjälleen enemmän näyttöä ja vähemmän kehyksiä, uusi nelisivuinen NanoEdge 14-tuumainen näyttö antaa mukaansatempaavat visuaalit ilman häiritseviä reunoja. Sen ultraslimmit kehykset ovat vain 5mm ohuet kaikilta sivuilta melkein reunattomaan kokemukseen ja terävä korkea-resoluutioinen kosketusnäyttö luo verrattoman työskentelykokemuksen.

Nopea, hiljainen ja energiatehokas

ASUS Chromebook Flip C434 -kannettavassa on tehokas, jopa Intel Core i5-8200Y-suoritin ja jopa 8GB RAM-muistia tehokkaaseen toimintaan. Jopa 128GB tallennustilan vuoksi koneessa on runsaasti tilaa omille suosikkiohjelmille, dokumenteille ja medialle. Siihen voi myös lisätä jopa 2TB lisää tallennustilaa MicroSD korttipaikan avulla.

Dual-band Wi-Fi 5 (802.11ac) takaa että koneessasi on vakaat ja nopeat verkkoyhteydet kaikkialla ja Bluetooth® 4.0 liittää koneeseen laitteen kuin laitteen. Chromebook Flip C434 kannettavasta löytyy myös kaksi USB Type-C™ (USB-C™) porttia sekä USB Type-A portti oheislaitteiden liittämiseen. USB-C portti tukee datansiirtoa, erillistä näyttöjä sekä virransiirtoa. Pitkäkestoinen 48W akku kestää jopa 10 tuntia yhdellä latauksella.

Monipuolinen ja mukava näppäimistö

ASUS Chromebook Flip C434 kannettavassa on täysi taustavalaistu näppäimistö ja vakuuttava 1,4 mm painallusetäisyys tehden kirjoittamisesta vieläkin mukavampaa ja tarkkaa. Suuri touchpad on suunniteltu mukavuus, tehokkuus ja tasaisuus mielessä.

Mukautuva 360° ErgoLift sarana kääntyy pehmeästi ja kätevästi mihin tahansa kulmaan ja pitää näytön paikallaan. Sen voi siis asettaa kannettavan näytöksi, esitystilaan diasarjan esittämiseen tai vaikka tablettitilaan elokuvien katselua varten – tai ihan mihin tahansa haluttuun kulmaan.

Innovatiivisella saranalla on kaksoistarkoitus. Se nostaa ja kallistaa näytön käsille mukavaan kulmaan, jossa kirjoittaminen on helppoa ja jotta äänet toistuisivat paremmin.

Koe Googlen ekosysteemi

ASUS Chromebook C434 tukee täysin Google Playn Android-ohjelmistoja ja synkronoi helposti suosikkiohjelmistojesi kuten Google Photos, kalenterin ja pelien tiedot Chromebookisi ja älypuhelimesi välillä. Chrome OS käyttöjärjestelmä tuo nopeutta, helppoutta ja turvallisuutta jotka ovat avainasemassa, kun haluat tehdä useita asioista yhtä aikaa, opiskella tai vaikka vain katsoa elokuvaa.

Releated

ASUS julkaisee Chromebook Flip C436 kannettavan Suomessa

ASUS Chromebook Flip C436 on maailman ohuin ja kevyin 14 tuuman Chromebook, jossa on 10. sukupolven Intel Core i5 U-CPU, Wi-Fi 6, kosketusnäyttö ja jopa 12 tuntia akunkestoa. “The exceptionally thin and lightweight ASUS Chromebook Flip C436 is one of the first Chromebooks enabled by co-engineering efforts between ASUS, Google and Intel through Intel’s Project […]