Pienikokoinen ja huippulaadukas Canon SELPHY Square QX10 -kuvatulostin tulostaa kauniit valokuvat neliönmuotoisiksi printeiksi

Canon SELPHY Square QX10 -kuvatulostin

Canon esittelee uuden jäsenen SELPHY-kuvatulostimien mallistoon, sillä päivänvalon näkee uusi Canon SELPHY Square QX10 -kuvatulostin sekä Canon XS-20L -tulostusmateriaali. Kooltaan pienikokoinen kuvatulostinuutuus kulkee kätevästi mukana ja se tuo arvoa vaikkapa skräppääjälle, matkakuvakirjojen harrastajalle, reseptinikkarille tai instagramin käyttäjälle neliönmuotoisten printtien muodossa.

Canon SELPHY Square QX10 -kuvatulostin tulostaa värikkäitä ja tarkkoja 68×68 mm:n (2,7 x 2,7 tuuman) neliönmuotoisia valokuvia suoraan älypuhelimesta. Laitteen värisublimaatiotekniikka tuottaa syvät ja kirkkaat värit ja arkistokelpoisen laadun, joka kestää jopa 100 vuotta. Uusi neliömuotoinen valokuvapaperi tarjoaa tulosteille klassisen ilmeen ja kehyksen, johon voi lisätä käsin kirjoitettuja kuvatekstejä. Canonin maksuttoman SELPHY Photo Layout -mobiilisovelluksen avulla voi tulosteisiin lisätä tehosteita, kuten leimoja, suotimia, reunuksia, tekstiä ja asetteluja. Tulosteiden suojaavan kalvon ansioista ne pysyvät tahrattomia, veden-, lian- ja repäisynkestävinä.

Pienikokoinen ja huippulaadukas Canon SELPHY SQUARE QX10 -kuvatulostin ei tarvitse johtoja ja kaapeleita, sillä Wi-Fi-yhteydellä tulostus onnistuu missä ja milloin tahansa. Nopealla USB-latauksella tämä akkukäyttöinen pienikokoinen valokuvatulostin on aina valmis tulostukseen. Kuvatulostin tulee saataville valkoisena, vaaleanpunaisena, mintunvihreänä ja mustana.

Canon SELPHY SQUARE QX10 -kuvatulostimen myynti alkaa maaliskuussa ja sen svh. on 170 euroa.

Huom! Canon SELPHY SQUARE QX10 vaatii iOS / Android-laitteen, johon on ladattu SELPHY Photo Layout mobiilisovellus 2.0.