HP:n uudet ProBookit PK-yrityksiin ja kotitoimistoihin

Uudet ProBookit ovat HP:n ensimmäiset yrityspuolen kannettavat AMD Ryzen 4000 -prosessoreilla.

HP ProBook 445 G7 ja HP ProBook 455 G7 -kannettavat pyörivät uusimmilla AMD Ryzen™ 4000 -sarjan mobiiliprosessoreilla. ProBook 400 -sarjan Windows 10 -kannettavissa on panostettu erityisesti tietoturvaan ja tehokkuuteen.

Uudet ProBookit lyhyesti:

• Tehokkuutta työhön. AMD Ryzen™ 4000 -sarjan prosessorit on saatavilla 4-, 6- tai 8-ytimisinä. Pitkä akunkesto ja HP Fast Charge, joka lataa akun puolilleen 30 minuutissa.

• Monitasoista tietoturvaa. Tietoturvasta huolehtivat BIOSin tasolla toimiva HP Sure Start, tekoälypohjainen haittaohjelmien torjuja HP Sure Sense, webkameran päälle ja pois kytkevä HP Privacy Camera ja valinnainen, näytön himmentävä HP Sure View Gen 3.

• Suunniteltu moderniin työhön. Ultraohuen kannettavan näyttö on lähes kehyksetön ja kääntyy 180 astetta. Kestävä (19 MIL-STG 810G -testit läpäissyt) ja tyylikäs kuori on alumiinia. Tilaa säästävä HP USB-C Dock G5, Wi-Fi®, jossa nopeamman tiedonsiirron ja pidemmän kantaman mahdollistava HP Extended Range Wireless LAN. Saatavana myös gigabittiluokan Wi-Fi 6.13, 14 ja 15.

HP ProBook 455 G7 ja HP ProBook 445 G7 saatavilla toukokuussa, alkaen 799 €.

Releated

HP:lta pelaajille: kaksi uutta pöytäkonetta ja näyttö uudella OMEN-ilmeellä

HP:n OMEN-pelimalliston ensimmäiset uudella ilmeellä varustetut koneet ovat järeät ja tyylikkäät pöytäkoneet OMEN 25L ja 30L. Pariksi sopii täydellisesti uusi OMEN 27i -näyttö. May the 4th be with you! OMEN-pelimalliston ensimmäiset uudella ilmeellä varustetut koneet ovat tässä. OMEN Gaming Desktop -pöytäkone on viimeistelty pienintäkin yksityiskohtaa myöten; esimerkiksi 15 mm korkeat kumitassut on suunniteltu kohottamaan kone riittävän […]